// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 110 oldal |
Ja, és te rágalmaztál engem folyamatosan, és vádaskodtál, hogy nem adtam fel a levelet, amikor én feladtam, a lelkiismeretem teljesen tiszta. Egyébként pedig, előfordult már a történelemben, hogy elkeveredett postázás közben pár levél, ezért még nem kell a feketelistások közé felvenni senkit sem, illetve célozgatni ott rá, mert aki reagált a hozzászólásodra, mind kiállt mellettem, mivel SOHA SENKIT NEM SZOKÁSOM ÁTVERNI!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Én is visszaküldtem neked, amit kértél, úgyhogy nem tudom, miért hozakodtál velem elő hetekkel később... Köszönöm a többi kedves cserepartneremnek a kedves hozzászólását.
Helló hanika!
Csak annyit fűznék hozzá,nekem nem 30,hanem vagy 300-3000 cserém volt a hosszú évek alatt,aki ismer sztem korrektnek tart. Max. ha 5 csere-levelem nem ért oda a címzetthez,és azt pótóltam is hiánytalanúl,vagy küldtem helyette mást,amit megbeszéltünk. A notórius feketelistásokon kívül mással nemigen volt problémám,ésha küldte az illető,mint alább,vissza is vontam az egészet. Nem úgy mint nálad.
Énis eltom. bármelyik fórumosnak küldeni a levelezéseinket,hogy milyen hangnemben kezdted ellenben velem,de sztem semmi szükség bizonygatnom. :-)
És pár piszkos pihéért meg nem járatom le magam,hogy duplán vagy triplán kérjem,ennyit nem ér meg a jóhírem.
Szem mindenki vonja le a tanúlságot,van aki cserél veled,van aki nem, utóbbi én vagyok.
Na,üdv.
Csak annyit fűznék hozzá,nekem nem 30,hanem vagy 300-3000 cserém volt a hosszú évek alatt,aki ismer sztem korrektnek tart. Max. ha 5 csere-levelem nem ért oda a címzetthez,és azt pótóltam is hiánytalanúl,vagy küldtem helyette mást,amit megbeszéltünk. A notórius feketelistásokon kívül mással nemigen volt problémám,ésha küldte az illető,mint alább,vissza is vontam az egészet. Nem úgy mint nálad.
Énis eltom. bármelyik fórumosnak küldeni a levelezéseinket,hogy milyen hangnemben kezdted ellenben velem,de sztem semmi szükség bizonygatnom. :-)
És pár piszkos pihéért meg nem járatom le magam,hogy duplán vagy triplán kérjem,ennyit nem ér meg a jóhírem.
Szem mindenki vonja le a tanúlságot,van aki cserél veled,van aki nem, utóbbi én vagyok.
Na,üdv.Szia István! Lehet, hogy most 5 M-tól megszabadítottak a kedves fórumozók. De nem csak engem, hanem az én cserepartneremet is. Nem tudom honnan vették, hogy csak bizonyos üzletek játszanak. Most már mindegy... Van egy csomó blokkom, és nem küldtem be, merthogy "azok az üzletek nem játszanak". Azért jól esik, hogy nem vagyok tök hülye - ezek szerint.
Kedves FáreÓ. Azt hittem, már lezártuk az ügyet, de látom, itt is előhozakodtál velem. Legalább 30 cserém volt már, és semmilyen gondom nem volt senkivel, csak veled. Nem alkudoztam veled, szinte mindent elküldtem neked még egyszer, csak mivel ezek után már csak ajánlottan voltam hajlandó feladni a levelet, aminek 260 Ft az ára, nehogy esetleg még egyszer elkeveredjen, és harmadszor is behajtsd rajtam az összes dolgot, ezért 2 vagy 3 hópihével kevesebbet küldtem, mert a postaköltségre ennyit levettem. Ne legyél ennyire kicsinyes, aki kéri, annak el tudom küldeni a levelezéseinket, milyen stílusban írtál nekem. Egyébként te rágalmaztál meg folyton, hogy nem adtam fel a levelet, erre írtam reagálásként, mivel te gyanúsítgattál engem, hogy ennyi erővel akkor én is állíthatom azt, hogy letagadod, hogy odaért a levelem. Egyébként hidd el, bárkivel bármikor előfordulhat, hogy útközben eltűnik a levele, és 10 hópihénél ennyit rágódni szerintentem elég kicsinyes dolog, meg amúgy is elküldtem neked újra, úgyhogy ezen a cserén csak én veszítettem.
Vajda Gyula cseréje is befutott Győrből,tehát visszaszívva a fekete-listás beírás! Köszi. 

pmjudit
de, játszott a plus is, de csakis a fődíjért.
de, játszott a plus is, de csakis a fődíjért.
kizárólag azon *devizabelföldi, *magyar állampolgár, *természetes személy (továbbiakban: Játékos) vehet részt, *aki nem esik a 13. pontban meghatározott személyek körébe, és *aki a Játék időtartama alatt (2008. január 18. és 2008. április 18. között) *vásárol 5 db különböző márkájú terméket a jelen Játékszabályzat 2. pontjában meghatározott termékek közül, majd a *vásárlást igazoló eredeti nyugtát vagy számlát ...
ez szerepel a játékszabályzatban sőt még az akciós ujságokban is volt...de mindegy már vége a játéknak..
ez szerepel a játékszabályzatban sőt még az akciós ujságokban is volt...de mindegy már vége a játéknak..
Istvan
A Plus nem játszott!
A Plus nem játszott!
Emánuel a GO.-ban bizonyos üzletek külön nyereményért játszottak...
Olyan déja vu érzésem van
Ezért írtam a múltkorában, hogy kellene egy kicsit több bizalom. Sok levél tűnik el a postán, nekem tűnt el elsőbbségim nyomtalanul, valaki írta nemrégen hogy egyszerre 2 ajánlottjának veszett nyoma, sosem 100 %, hogy a küldő fél hazudik, bárki kerülhet ilyen helyzetbe, erre is gondolni kell.
Minden postázáskor fentebb szökik egy kicsit az adrenalinom, de állítólag ez egészséges
Ezért írtam a múltkorában, hogy kellene egy kicsit több bizalom. Sok levél tűnik el a postán, nekem tűnt el elsőbbségim nyomtalanul, valaki írta nemrégen hogy egyszerre 2 ajánlottjának veszett nyoma, sosem 100 %, hogy a küldő fél hazudik, bárki kerülhet ilyen helyzetbe, erre is gondolni kell.
Minden postázáskor fentebb szökik egy kicsit az adrenalinom, de állítólag ez egészséges

Hanika-val én is cseréltem, semmi gond nem volt!
szildi: S. Sz. Enikő-vel is többször cseréltem már, aranyos. Valóban költözött és még nem sikerült bevezetni oda a netet! Ennyit tudok mondani.
szildi: S. Sz. Enikő-vel is többször cseréltem már, aranyos. Valóban költözött és még nem sikerült bevezetni oda a netet! Ennyit tudok mondani.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!

hanikával én is cseréltem, és velem is teljesen korrekt volt. időben küldött és mindent.
velem az történt, hogy "kocagyűjtő" vagyok. Egy kicsit el is olvasok mindent, és nem is. Történt, hogy a GO-hoz adtam blokkokat, termék az volt rajta, ami kellett. Csak az üzletek nem stimmeltek. Szerencsére a cserepartner MAXIMÁLISAN normális volt, meg tudtuk beszélni. Ez két hete volt kb. de nekem még mindig rossz érzésem van. A mai napig nem tudom, honnan derült ki, hogy csak bizonyos üzletek játszanak. Örülök, hogy nem kerültem ide. Tanulság: El kell olvasni mindent.
hanika nagyon korrekt, megbízható cserepartner. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Bárkivel előfordulhat, hogy nem ér célba a levele.
Az én általam szerencsés pedig Suttáné Szabó Enikő.
A húsvéti ajándékra szánt cserét a mai napig nem küldte, ő megkapta tőlem márc.19-én a 3 könyvet, meg is köszönte akkor.
Állítólag becsomagolta, megcímezte, csak épp költözik,és elpakolta azt is, de "hétfőn"küldi. Azóta biztos kicsomagolt már. A mail-re nem válaszol, új címét nem tudom.
Vigyázzatok!
A húsvéti ajándékra szánt cserét a mai napig nem küldte, ő megkapta tőlem márc.19-én a 3 könyvet, meg is köszönte akkor.
Állítólag becsomagolta, megcímezte, csak épp költözik,és elpakolta azt is, de "hétfőn"küldi. Azóta biztos kicsomagolt már. A mail-re nem válaszol, új címét nem tudom.
Vigyázzatok!
vajda Gyula nekem eddig küldte a cserét, bár egyszer kifelejtette a válaszborítékot, de legközelebb 2-t küldött.
Fáreó
Köszi, hogy beírtad, feljegyezzük.
Köszi, hogy beírtad, feljegyezzük.
A másik jelöltem pedig "hanika" S. Enikő
3 hétig vártam a levelét,akkor írtam neki,aszondta feladta. 1 hetet adtam még neki,de nem jött. Újra írtam,a postára fogta a dolgot,meg azt álította megkaptam csak letagadom,és 2x kérem tőle(ilyennek ismertek?).
Aztán meg alkudozás árán csak a felét volt hajlandó pótólni,visszaküldeni. Megtárgyaltam vele,többet nem cserélünk!
Csak azért írtam be,nehogy ti is hasonlóképp járjatok.
3 hétig vártam a levelét,akkor írtam neki,aszondta feladta. 1 hetet adtam még neki,de nem jött. Újra írtam,a postára fogta a dolgot,meg azt álította megkaptam csak letagadom,és 2x kérem tőle(ilyennek ismertek?).
Aztán meg alkudozás árán csak a felét volt hajlandó pótólni,visszaküldeni. Megtárgyaltam vele,többet nem cserélünk!
Csak azért írtam be,nehogy ti is hasonlóképp járjatok.