Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 70 oldal |
Honnan szereztek be kódos cigit. Én mentolos slimet szívok, de abban most nincs kód.
A kamerám még mindig nem érkezett meg.
Háromszor hívtam már őket, nyugtatgatnak,de a futár sehol. (Gyalog hozza?)
Háromszor hívtam már őket, nyugtatgatnak,de a futár sehol. (Gyalog hozza?)Kár, hogy hamvába hult...
multkori játékban sem nyertél elsö héten videokamerát...
csak ötlet volt
csak ötlet volt

bed, 10 kódot nem gyűjthetsz össze 1 hét alatt.
Hogy lenne heti nyeremény?
Egy hétem max. 4 pontot gyűjthetsz és van 10 pontos hyeremény is.
Újabban nem a cigis játékok azok, ahol rogyásig nyerjük magunkat.
Egy hétem max. 4 pontot gyűjthetsz és van 10 pontos hyeremény is.
Újabban nem a cigis játékok azok, ahol rogyásig nyerjük magunkat.
nem heti a nyeremény csak elszurták a kiirást?
pallmallhoz képes sovány :S
pallmallhoz képes sovány :S
elanor 6
Nem vagy semmiről sem lemaradva. A 10 kódot legrosszabb esetben júl. 28-aug. 12-ig is be tudod küldeni, nincs gyorsasági.
Próbáld meg a pm oldalán az "elfelejtettem a jelszavam" linket.
Néha gyorsabb, mint a visszahívás.
Nem vagy semmiről sem lemaradva. A 10 kódot legrosszabb esetben júl. 28-aug. 12-ig is be tudod küldeni, nincs gyorsasági.
Próbáld meg a pm oldalán az "elfelejtettem a jelszavam" linket.
Néha gyorsabb, mint a visszahívás.
mel6: Köcce. Akkor még várok, hátha hívnak az aktiválás miatt.
Bármelyiken lehet.de ha megvan a kódod és a jelszavad, akkor be tudsz lépni és a honlapon feltölteni. Addig smsben sem tudod elküldeni.
mel6: Köszike. És ezt a honlapon, vagy sms-ben?
elanor 6
napi 1 kódot lehet,max heti 4 kódot cigisdobozokból beküldeni aug 12 -ig
nyeremény a végén:
10 telcsi
3 robogo
1 utazás
napi 1 kódot lehet,max heti 4 kódot cigisdobozokból beküldeni aug 12 -ig
nyeremény a végén:
10 telcsi
3 robogo
1 utazás
Valaki elküldené nekem a Pall Mall játék leírását privibe? Beregiztem, de még nem hívtak, így nem tudok belépni, és megnézni.
Most hétvégén is lesznek állítólag hoszteszek a Tescokban, a megszokott ajándékokkal
sada
Világos minden, csak a levelet vártam.
Világos minden, csak a levelet vártam.
Minden fenn van az oldalukon, ott keresd!
Levelet nem küldtek.
Levelet nem küldtek.
kaptatok levelet? Hírlevelet kaptam, gondoltam, levelet is fogok kapni a héten, de eddig semmit. Hiába várom?
én általában azt szoktam figyelmen kívül hagyni, amikor azt írják, hogy egy ember egy gyorsaságit és nyereményt nyerhet.
5-en élünk egy fedél alatt és általában csak a saját nevem ben szoktam beküldeni a pályázatokat, mert nekem van bélyegzőm
5-en élünk egy fedél alatt és általában csak a saját nevem ben szoktam beküldeni a pályázatokat, mert nekem van bélyegzőm
"A sorsolás sávos, ami azt jelenti, hogy minden olyan nyeremény sorsolásán indulsz, amelyhez elegendő kódot küldtél be, így akár több nyereményt is elvihetsz"
az e-mailben benne volt, hogy minden olyan nyeremény sorsolásán részveszel, ami kijön a pontjaidból.
olvasd végig a játékszabályt! sajnos hajlamosak vagyunk átsiklani a részleteken. én is jártam már így
olvasd végig a játékszabályt! sajnos hajlamosak vagyunk átsiklani a részleteken. én is jártam már így