Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 891 oldal |
Sziasztok! Van most valahonnan letölthető ékszer-óra kupon(kód)? Köszönöm szépen annak, aki tud segíteni. Most szeretnék rendelni.
Sziasztok!
Esetleg valakinek felesleges BestByte kupon kódja lenne?
Esetleg valakinek felesleges BestByte kupon kódja lenne?
Esetleg a futárt is meg lehet kérdezni, hátha van a céggel kapcsolatban bármilyen infója.
pityesz76
Köszönöm szèpen! Az a baj, hogy ennek a webáruhàznak az oldalàn semmilyen informàció nincs a megrendelésre, szàllítàsra, fizetésre vonatkozóan, nincs kapcsolat menüpont sem, ìgy nem tudom mit csinàljak....
" alt="
">
Köszönöm szèpen! Az a baj, hogy ennek a webáruhàznak az oldalàn semmilyen informàció nincs a megrendelésre, szàllítàsra, fizetésre vonatkozóan, nincs kapcsolat menüpont sem, ìgy nem tudom mit csinàljak....
" alt="
">ez üzlete válogatja nekem is volt ilyen előtte írtam a webáruháznak és azt kérték ne vegyem át de van amelyik a postaköltséget majd kéri
Tudnàtok segíteni?
Rendeltem az internetről egy krémet, ingyen szâllítàs, utànvét, most hozza a futàr, de közben meggondoltam magam ès nem szeretném megvenni azt a krémet
" alt="
">
Ugye van egy bizonyos idő, ameddig minden internetes vàsàrlàstól el lehet àllni? Tehàt, ha nem veszem àt ès nem fizetem ki, ès visszaviszi nekik a futàr, abból nekem nem lesz problèmàm?
Rendeltem az internetről egy krémet, ingyen szâllítàs, utànvét, most hozza a futàr, de közben meggondoltam magam ès nem szeretném megvenni azt a krémet
" alt="
">
Ugye van egy bizonyos idő, ameddig minden internetes vàsàrlàstól el lehet àllni? Tehàt, ha nem veszem àt ès nem fizetem ki, ès visszaviszi nekik a futàr, abból nekem nem lesz problèmàm?
Budapesti Kikában ha valaki esetleg vett "Vanille rénszarvast", a kissebiket, és nem kell neki a blokk, akkor kérem írjon nekem. Ilyen: http://www.kika.com/hu/termekek/m/trendek-evszakok/te
li-hangulat/vanille/20894285/vanille-renszarvas/
li-hangulat/vanille/20894285/vanille-renszarvas/
Dec 14-16 ra szeretnék kölcsön kérni DÉL- PESTEN 1 db fehér BEKECSet, ami kb 148-156 méret( 8-10 éves gyerekre).
Ha lenne valakinek, kérem jelezze.. meghálálom
Ha lenne valakinek, kérem jelezze.. meghálálom
Életre kelt!!!!
SOS, na jó nem, de gyorsan szükségem lenne egy számítógép szerelőre, Kispesten, vagy bárhol a városban.
Mindent megtudtam eddig oldani, így nem tudok senkit.
Van egy régi PC-ém, munkák vannak rajta, régi fényképek, zenék.
20.-án dolgoztam rajta utóljára, akkor semmi baja nem volt, már csak munkára használom. Ma megint akartam dolgozni, de nem kapcsol be.
Mentésem augusztusi van.
Szóval életre kellene kelteni, vagy lementeni a vinyót.
Tudtok valaki megbízhatót, illetve mibe fáj?
Mindent megtudtam eddig oldani, így nem tudok senkit.
Van egy régi PC-ém, munkák vannak rajta, régi fényképek, zenék.
20.-án dolgoztam rajta utóljára, akkor semmi baja nem volt, már csak munkára használom. Ma megint akartam dolgozni, de nem kapcsol be.
Mentésem augusztusi van.
Szóval életre kellene kelteni, vagy lementeni a vinyót.
Tudtok valaki megbízhatót, illetve mibe fáj?
De sz@r ha nem küldenek vmit én is utálom...
" alt="
">
" alt="
">Cserepartnerem nagyon varja a megbeszelt pledet!
Kerem azt a forumost akivel csereltem,hogy legyen szives kuldeni!
Koszonom.
Kerem azt a forumost akivel csereltem,hogy legyen szives kuldeni!
Koszonom.
Paintuci:
inkább átvevő hely, semmiképp sem bemutatóterem.
inkább átvevő hely, semmiképp sem bemutatóterem.
A mall.hu-nak a bemutatóterme v. központja a Bp. 1222. Nagytétényi út 112? Jó látom az oldalon?
Zsolesz180
Nagyon szépen köszönöm, de jó, hogy megírtad, nem rá tippeltem. De így már egyértelmű.
Nagyon szépen köszönöm, de jó, hogy megírtad, nem rá tippeltem. De így már egyértelmű.
szopránja
Majóka!
Pályafutását a Magyar Rádió énekkarában kezdte. Az Operaházban, amelynek vezető szoránja lett, 1951-ben a Rigoletto Apródjaként debütált.
Ha a megfejtés is kell írj!
Pályafutását a Magyar Rádió énekkarában kezdte. Az Operaházban, amelynek vezető szoránja lett, 1951-ben a Rigoletto Apródjaként debütált.
Ha a megfejtés is kell írj!
Akkor már csak az a gond, hogy 39 és fél vok.
" alt="
">
Amúgy zuglói. A doki meg persze délelőttös volt, holnap du-os..
" alt="
">
Amúgy zuglói. A doki meg persze délelőttös volt, holnap du-os..
Én úgy tudom 40 éves kor fölött nem kell, évente 1x díjmentesen megcsinálják a tüdőszűrést.
40 éves kor alatt csak beutaló felmutatásával és csak térítési díj ellenében csinálják meg.
Legalábbis ez a helyzet Zuglóban.
Remélem segít ez az info4
40 éves kor alatt csak beutaló felmutatásával és csak térítési díj ellenében csinálják meg.
Legalábbis ez a helyzet Zuglóban.
Remélem segít ez az info4
Tudoszureshez mindenkeppen kell beutalo?