Sziasztok, szólás-közmondás házihoz szeretnék segítséget, milyen közmondást tudtok arra, hogy " Nem vész kárba"
Lennie kéne benne egy helyiség névnek is vagy tulajdonnévnek

" alt="

">
Köszönöm!
K.Krisztina irtam tobbszor legyszi nezd meg!

" alt="

">
Sziasztok!
Jópár évvel ezelőtt kértem lencsefőzi receptet, valakitől kaptam is egy nagyon jót amit évek óta főzök, de nem találom a receptet!
Kérlek segítsetek, kéne egy jó kis lencse főzi és bab főzi (konzervből) recept!!
Köszönöm előre is!
BÚÉK !!
Októberi HENKEL blokkot szeretnék 1 db-ot.
S.o.s
Csak a tavalyi pontok járnak le!
Beváltható csomagfeladás, pénzfeladás díjára is:
https://www.posta.hu/posta_husegkartya_program
Ide írom, mert SOS! Ma, dec.31-én a postakártyán gyűjtött pontokat
vásároljátok le, mert - januártól lehet újra gyűjteni - különben elvesznek! Nekem tegnap szóltak a postán tudok-e róla? Mondtam nem, de nem sok pontom van. Kiderült, hogy szépen gyűltek az év folyamán és így pár szupi gyermek könyvet tudtam a pontokért venni.

" alt="

"> Bocs, ha erről már volt szó vmelyik topicban.
Sziasztok!
Kivételesen itt szeretnék segítséget kérni, mert holnap vége a játéknak, aki tud (még) szavazni, kérem, nyomjon egy like-ot a képemre.
http://u4.hu/x/5ft
Köszönöm szépen!
Marcsi
zshajni: a playersroom outlet-ben elfogadták
A playersroom utival vki vásárolt leértékelt terméket?
Ha igen, hol?
Ide kellene: Ekszer-ora.hu
Sziasztok! Van most valahonnan letölthető ékszer-óra kupon(kód)? Köszönöm szépen annak, aki tud segíteni. Most szeretnék rendelni.
Sziasztok!
Esetleg valakinek felesleges BestByte kupon kódja lenne?
Esetleg a futárt is meg lehet kérdezni, hátha van a céggel kapcsolatban bármilyen infója.
pityesz76
Köszönöm szèpen! Az a baj, hogy ennek a webáruhàznak az oldalàn semmilyen informàció nincs a megrendelésre, szàllítàsra, fizetésre vonatkozóan, nincs kapcsolat menüpont sem, ìgy nem tudom mit csinàljak....

" alt="

">
ez üzlete válogatja nekem is volt ilyen előtte írtam a webáruháznak és azt kérték ne vegyem át de van amelyik a postaköltséget majd kéri
Tudnàtok segíteni?
Rendeltem az internetről egy krémet, ingyen szâllítàs, utànvét, most hozza a futàr, de közben meggondoltam magam ès nem szeretném megvenni azt a krémet

" alt="

">
Ugye van egy bizonyos idő, ameddig minden internetes vàsàrlàstól el lehet àllni? Tehàt, ha nem veszem àt ès nem fizetem ki, ès visszaviszi nekik a futàr, abból nekem nem lesz problèmàm?
Budapesti Kikában ha valaki esetleg vett "Vanille rénszarvast", a kissebiket, és nem kell neki a blokk, akkor kérem írjon nekem. Ilyen: http://www.kika.com/hu/termekek/m/trendek-evszakok/te
li-hangulat/vanille/20894285/vanille-renszarvas/
Dec 14-16 ra szeretnék kölcsön kérni DÉL- PESTEN 1 db fehér BEKECSet, ami kb 148-156 méret( 8-10 éves gyerekre).
Ha lenne valakinek, kérem jelezze.. meghálálom
SOS, na jó nem, de gyorsan szükségem lenne egy számítógép szerelőre, Kispesten, vagy bárhol a városban.
Mindent megtudtam eddig oldani, így nem tudok senkit.
Van egy régi PC-ém, munkák vannak rajta, régi fényképek, zenék.
20.-án dolgoztam rajta utóljára, akkor semmi baja nem volt, már csak munkára használom. Ma megint akartam dolgozni, de nem kapcsol be.
Mentésem augusztusi van.
Szóval életre kellene kelteni, vagy lementeni a vinyót.
Tudtok valaki megbízhatót, illetve mibe fáj?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások