Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 1758 oldal |
Floriol - diétás napló (DPD)
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
BodySelect proteinpor kóstolócsomag, GLS hozta, tegnap kaptam emailt, hogy várhatóan ma kézbesítik, ma reggel pedig értesítettek, hogy milyen idősávban várjam (a csomag ennek megfelelő időpontban érkezett).
Még 1 Milka párna
" alt="
">
" alt="
">Péntek délben (előzetes értesítés nélkül) MPL futár meghozta az adventi nyereményjátékukon nyert, január elején kiértesített Elevit Complex ajándékcsomagot, 3 doboz vitaminnal, egy pici MAM cumisüveggel és egy csomag "mérföldkő kártyával". Már pont azon filozofáltam a héten, hogy érdeklődöm a csomag felől az Elevitnél, mert bár kb. 99%-ban mindig van itthon valaki, elég kicsi volt tehát az esély rá, hogy pont lemaradtunk volna a kézbesítési kísérletről, de mivel az ilyen csomagok előzetes értesítés nélkül szoktak jönni, már aggódtam, hogy mi van, ha mégis, aztán szerencsére csak ideért végül anélkül, hogy nyomulnom kellett volna külön 😃
Milka párna
" alt="
">
" alt="
">A Belgian díszdobozba simán belefér egy de két Milka párna is . Jó gonosz vagyok,BOCS,de olyan jólesik. Egyébként a 100 ezres MédiaMarkt kártyámon még, amikor BMW volt a főnyereény, van még 5 ezer forint,vettem egy LG TVt- nagyon szuper. Nem nem kérek érte Milka párnát
Megérkezett a Belgián napi nyereményem.
Egy hatalmas exkluzív lemez díszdoboz, tele finomságokkal. Le a kalappal előttük!
Egy hatalmas exkluzív lemez díszdoboz, tele finomságokkal. Le a kalappal előttük!
Paintuci
Még december elején nyert Coccolino törölköző jött.
Még december elején nyert Coccolino törölköző jött.
Christmas FM maszk
" alt="
">
" alt="
">Milka párnák, domestos törcsi óriási és nagyon szép😊
Drágám, a párnák összementek...
Coccolino? Nem domestos? 🤔
Milka párnácska.
Coccolino törölköző.
Coccolino törölköző.
tűpárna
" alt="
">
" alt="
">Milka tűpárnák. Nem rossz... Plüss.
gyorsak voltak
" alt="
">
" alt="
">Milka párnák! Aranyosak
" alt="
">
" alt="
">Milka párnák, 2-án és 4-én nyertek egybe csomagolva.
megérkezett a Milka párna, nagyon kis csöpp,igaz olvastam,hogy 20x20 cm,de hogy ilyen kis cuki,azt nem gondoltam
" alt="
">
" alt="
">Nekem is!