2009. októberében:
- minden, legalább 5 millió pontot gyűjtő játékos nyer! Nyereményük egyenként 100 Bid-site kredit, 10.000 Ft értékben.
- a fiú, lány, pár, gyermek kategória nyertesei további 1000-1000 Bid-site kreditet nyernek, összesen 400.000 Ft értékben.
- az abszolút nyertes jutalma a fent említetteken kívül 100.000 Ft készpénz!
www.nicefaces.hu/index.php?link=reg&mid=43426
Előbbire ezt a választ kaptam:
Tisztelt érdeklődő!
Jelenleg csak olyan személyek lehetnek az online kutatásaink tagjai, akik tőlünk korábban, email-en meghívást kaptak a rendszerbe.
Sajnos jelenleg más módon nincs lehetőség a regisztrálásra.
csengetyu
Nem a háztartáspanelre gondolok, hanem az internetes kérdőívekre.
Van egy iwiw meghívóm.
Kéri valaki?
diehexe, lindababa
A milyen Gfk meghivóra gondoltok? A heti adatszolgáltatásra a vásárlási szokásokkal kapcsolatban?
Hétfőn küldöm a jelentést tudok kérni. Nem rég küldtek de hideg irattárba tettem nem gondoltam, hogy érdekel valakit
Bár ahogy elolvastam, ez nem olyan, mint az iwiw, a Gfk küld meghívót, de hol lehet nekik "szólni", hogy küldjenek?
Szeretnék egy askGfK meghívót. Tud valaki segíteni?
Köszönöm.
P2PMoney egy internetes aukciós portál, ahol ingatlanokat, járműveket, hajókat, értékes tárgyakat, a P2PAukciók segítségével lehet megnyerni.
http://www.p2pmoney.eu/index.php?content=user&cmd
=reg
Ajánló kód: AA0215
Küldhetek valakinek meghívót? AB-aegonos játék és 1 órám van hogy alám beregisztráljatok. 1 millió ft-ot lehet nyerni.
van egy iwiw meghívóm
ha kéred irj mélt

" alt="

">
Aki szeretne licites játékon játszani, írjon.
Küldök meghívót!
na megkaptam a wellnesscentrumos linket a játékhoz, a ki szeretne, annak küldök

" alt="

">
Tudok egy iwiw meghívót küldeni,ha szeretnéd az iwiw meghívót,akkor csak jelezz az e-mail címemen és küldöm a meghívót.
Még 30 napig felhasználható a meghívó.
cicur1
kell valakinek iwiw meghívó?
Szia!
Küld el a email címed és küldök meghívót.
Én egy Donna meghívót szeretnék!
még nem kaptam!
mindjárt írom a mail címet privibe.
köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások