nekem itt is volt egy:
19+1 tipp, hogy ne legyen az ünnepből rémálom
hofi
Én is csak 4-et találtam, igaz még az éjjel, pedig az összes cikket sorban végignéztem, hát tényleg elég érdekes.
2: Karácsonyi színező 2. rész
Nálam az 1: örző védő amulettek
Nagyon nem teszik nekem az nlc játéka.

" alt="

">
Azt hiszem abbahagyom. A tavalyi szinte óránkénti ajándékokhoz képest most napi három van és hiába kattintgatok szinte egész nap még sosem jött össze a kilenc. max 8. Tavaly ugyan egyet nyertem, de élveztem a pingvineket. Tavalyelőtt meg az angyalkákat. Akkor olyan cikket olvashattam el, ami engem érdekelt. Ma éjfélkor összeszedtem 4 házikót. Most már vagy másfél órája próbálkozom és semmi. Alig van friss cikk. Szóval....
Csalódtam a játékban. Bocsi ,hogy ennyit írtam, de megkönnyebbültem és így majd még talán próbálkozom később is.
pl őrző védő amulettnél nekem tegnap volt
mármint mi nem jön be az oldal vagy nincs ott mézeskalács? mert az lehetséges hogy neked nem ott van
Nekem így sem jön be

" alt="

">
őrző védő amuletteknél is volt nekem.
itt a link: http://www.advent.hu/adventi_finomsagok/20081127/unne
pi_tortak_sk/
és ezen belül
Én is ezt szeretném kérdezni. Ezek a receptek nálam nem jelentek meg, nem értem miért. Ráadásul kereső funkció sincs.

" alt="

">
Ti hol találjátok ezeket a recepteket? Mert nekem nem jelenik meg sok, csak a szokásosak. Nem beszélve arról,h milyen guszta kaják ezek. Nyami..
-gránátalmazselés sajttorta
-karamellás almatorta
-ribizlis csokitorta
-ünnepi margarétatorta
Gesztenyés pulykamell

" alt="

"> 1. mézeskalácsom ma reggel

" alt="

">
19+1 tipp, hogy ne legyen az ünnepből rémálom
Mai elsőm az adventen: 3 szuper adventi naptár
Én is frissítettem éjfélkor és azóta is csak a zöld háttér jelenik meg

" alt="

">
Én éjfélkor frissítettem egyet, és rögtön az első játékkal nyertem. Elég fura, hogy ilyen gyorsan kiosztja a nyereményeket...
Bocsi, de nem volt időm követni.
Mit kell pontosan csinálni a femina-n?
Köszi!
Akkor én sem fogok ennyi időt a kattintgatásra szánni!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások