Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 149 oldal |
Simán csak így nem jó.Be kell küldeni a coke-n ezt majd egy kupak kódot is feltölteni és úgy részt veszel az óránkénti sorsoláson.VOLT jegyért.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Most viszont ti mondjátok meg, mit csináljak ezzel a kóddal?
Hogy kell használni?
Hogy kell használni?
én még így is nehezen találtam meg
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> nem vettem volna észre
" alt="
">
lol tényleg
" alt="
">
" alt="
">Nem azért, hogy mondjam, de itt van jobbra a hozzászólások mellett, a google hirdetések között az a bizonyos kód.
" alt="
">
" alt="
">ez is igaz Yeah. Hát akkor nemtudom, Remélem a páros szó igaz a mondatból
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Rizsaska... erre gondolsz?
A nyeremény naponta egy párosbelépő a VOLT fesztiválra.
Az már alapból nem jó hisz óránként van...
A nyeremény naponta egy párosbelépő a VOLT fesztiválra.
Az már alapból nem jó hisz óránként van...
nem kell egybe irni..
Egybe be kell írni a 2 kódot?
Próbáltam először a kupakét, meg hátulra is, de egyik sem jött össze.
Mit csinálok rosszul?
Próbáltam először a kupakét, meg hátulra is, de egyik sem jött össze.
Mit csinálok rosszul?
a játékszabályzatban tényleg úgy van hogy páros belépő!!!
törpi
ez jó
" alt="
">
Az én játékszenvedélyemet kordában tartja a rendszer, ami nem kell azzal nem enged játszani
" alt="
">
ez jó
" alt="
">
Az én játékszenvedélyemet kordában tartja a rendszer, ami nem kell azzal nem enged játszani
" alt="
">én is így jártam,játékszenvedély. 1 kódot küldtem, egyből nyertem anyut benevezve,ezzel be is fejeztem
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Nem akartam kuncsorogni.
" alt="
">
Meg igazából nem akartam olyan jegyet (úgyse tudok rá elmenni), csak a játékszenvedélyem eluralkodott rajtam.
" alt="
">
" alt="
">
Meg igazából nem akartam olyan jegyet (úgyse tudok rá elmenni), csak a játékszenvedélyem eluralkodott rajtam.
" alt="
">Miért nem kértél itt egy Coke kódot?
Szerintem lett volna aki segít...
Szerintem lett volna aki segít...
és enged játszani?
De genya ez a coke, nem is játszok vele. Meg amúgy is azt nem mondta senki, hogy ezenkívül kell még egy normál kód is, olyanom meg nincs, azért nem veszek egy kólát.
" alt="
">
Na mindegy, most írok nekik, hogy töröljenek, de rendesen aztán mégegyszer nem vesznek rá, hogy regizzek, mert erős leszek
" alt="
">
De genya ez a coke, nem is játszok vele. Meg amúgy is azt nem mondta senki, hogy ezenkívül kell még egy normál kód is, olyanom meg nincs, azért nem veszek egy kólát.
" alt="
">
Na mindegy, most írok nekik, hogy töröljenek, de rendesen aztán mégegyszer nem vesznek rá, hogy regizzek, mert erős leszek
" alt="
">cap én csináltam újat és mindkettöhöz ugyanaz a számom maradt.
igen de már itt is leirták és én felfogtam rögtön
" alt="
"> nem?
" alt="
"> de!
" alt="
">
" alt="
"> nem?
" alt="
"> de!
" alt="
">vagy írjátok be, hogy fesztivál akkor is jobb oldalt ott a kód, ha ráfrissitesz akkor újat ad.
Közben írtam nekik, hogy ha új regizős vagyok miért nem hagy játszani, kideült, hogy egyszer régen nagyon régen regiztem a telcsiszámommal, azóta mondtam nekik hogy töröljenek, de nem töröltek csak talomba tettek, így a rendszer még emlékszik rám. Most megkérem őket, hogy töröljenek rendesen, mert ha azt mondom, hogy töröljenek az nálam nem azt jelenti, hogy inaktiváljanak
" alt="
">
Közben írtam nekik, hogy ha új regizős vagyok miért nem hagy játszani, kideült, hogy egyszer régen nagyon régen regiztem a telcsiszámommal, azóta mondtam nekik hogy töröljenek, de nem töröltek csak talomba tettek, így a rendszer még emlékszik rám. Most megkérem őket, hogy töröljenek rendesen, mert ha azt mondom, hogy töröljenek az nálam nem azt jelenti, hogy inaktiváljanak
" alt="
">