Köszönöm a segítséget
😘
Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 9175 oldal |
Valaki tudna segíteni a Kiskegyedben megjelent 2. rejtvény megfejtésében?
Ani09
Igen, jártam már így. Én is aggódtam, de valószínűleg egy héten egyszer vagy kétszer hozza el a szervezőcég a leveleket. Jövő hét elején biztos átveszik ne aggódj. Te pedig időben beküldted
Igen, jártam már így. Én is aggódtam, de valószínűleg egy héten egyszer vagy kétszer hozza el a szervezőcég a leveleket. Jövő hét elején biztos átveszik ne aggódj. Te pedig időben beküldted
letti!
Szerintem később fogják jóváírni.
Szerintem később fogják jóváírni.
Ani09!
Ezen miért kell izgulni? Ha ott van, jó helyen van. Sok helyen heti 1x ürítenek postafiókot csak, lehet pont hétfőnként. Csigavér.
Ezen miért kell izgulni? Ha ott van, jó helyen van. Sok helyen heti 1x ürítenek postafiókot csak, lehet pont hétfőnként. Csigavér.
fitoska, pár perccel ezelőtt töltöttem fel egy blokkot, de a pontjaim változatlanok. " alt="">
Sziasztok
Én csak kérdezni szeretném. Hogy mi van olyankor amikor nem veszik át a nyertes blokkot? Budapesten a postán várakozik. 08.16 óta. Hétfőn hívom a Hell ügyfélszolgálatot. Mivel egy Aldi fönyereményről lenne szó
Más is járt már így ?
Köszönöm a válaszokat.
Én csak kérdezni szeretném. Hogy mi van olyankor amikor nem veszik át a nyertes blokkot? Budapesten a postán várakozik. 08.16 óta. Hétfőn hívom a Hell ügyfélszolgálatot. Mivel egy Aldi fönyereményről lenne szó
Más is járt már így ?
Köszönöm a válaszokat.
cse!
Én úgy olvastam tegnap,h aki ma játszik,az kap 7000 pontot.
Én úgy olvastam tegnap,h aki ma játszik,az kap 7000 pontot.
Screvo 7000 pont ma nyerhető vagy aki belép mindenki megkapja?
igen
7 days okosorát postázták már??
Tud valaki Bp-en olyan helyet, ahol lemosható tetoválást készítenek? Legjobb lenne vagy az Árpád híd, vagy a Mammut, vagy a Nyugati pu. környékén
Sziasztok! Választott valaki Screvon Danon kulacsot? Milyen anyagból van?...mert erről sehol nem találok infót.Köszi!
Köszi neked is. Várunk jobb híján.
weber
Múlt héten küldtem vissza a nyilatkozatot, még én sem kaptam meg a szombati jegyet. Rájuk írtam, de ezek szerint várakozunk még páran...
Múlt héten küldtem vissza a nyilatkozatot, még én sem kaptam meg a szombati jegyet. Rájuk írtam, de ezek szerint várakozunk még páran...
weber oké azt nem jött le a beírásodból ☺️
Az oké, de én már 10 napja visszaküldtem.
Screvo szokott válaszolni az emailekre?
Sziget jegyhez infó . Ameddig nincs visszaküldte a kitöltött adatlap nem is fogják kiküldeni a jegyeket
Köszönöm, akkor nem csak én jártam így. Lassan mennénk nyaralni, jó lett volna ha lezongorázódik a dolog addig.