Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 511 oldal |
Ez az alvós fotózás jó ötlet!
Ha alszik az unoka odateszed mellé és lefotódzod 

Ja bocsi, fényképet akkor se tudsz készíteni. 

sada,
ez a játék már elég régi, régen be is volt írva, meg azóta talán még egyszer. Csomagolásból kiszedve nem tudod esetleg odaadni?
ez a játék már elég régi, régen be is volt írva, meg azóta talán még egyszer. Csomagolásból kiszedve nem tudod esetleg odaadni?

Mit vettél? Csak kiváncsi vagyok
Nekünk egy Hayley babánk van
A lányom imádja 
Nekünk egy Hayley babánk van
A lányom imádja 
KS Kids játékhoz:
Pont ma vettem kettőt a gyerekeknek karácsonyra. Most adjam oda előre csak azért, hogy játszani tudjak vele?
Idétlen szervezés.
Pont ma vettem kettőt a gyerekeknek karácsonyra. Most adjam oda előre csak azért, hogy játszani tudjak vele?
Idétlen szervezés.

Ariell: www.pottyos.hu
Túró Rudi csomagolását lehet beváltani, bővebben a fenti honlapon.
Túró Rudi csomagolását lehet beváltani, bővebben a fenti honlapon.
Sziasztok!
Elmondaná nekem valaki, hogy milyen pöttyös törölközőkről van szó és hogy hogyan lehet hozzájutni?
Köszönöm
Elmondaná nekem valaki, hogy milyen pöttyös törölközőkről van szó és hogy hogyan lehet hozzájutni?
Köszönöm

A sparban a pénztáros, ha valakinek nem kell a pont, a letépett matricákat gyönyörűen dugja be a billenytyűzet alá. Gondolom este viszi haza. Ma megpróbáltam elkérni az előtem lévő otthagyott pontjait, de azt mondták, ők nem adhatják oda másnak, miért nem kértem el a vevőtől? Na , majd legközelebb mindenkitől elkérem!
A gyöngyösi Teascoban péntek délután már nem volt semmi nagy , csak alsógyatya, meg zokni. Talán majd a jövőhéten

Gerekati: nagyon sajnálom, hogy Neked nem sikerült beváltani, de ne szomorkodj. Jövőhéten tuti megkapod és tényleg nem kell sorbaállni, mert előttem is jöttek sorszámmal.
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok minden Katalinnak, Erzsébetnek, Andrásnak és természetesen mindenkinek, aki ünnepel valamit
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok minden Katalinnak, Erzsébetnek, Andrásnak és természetesen mindenkinek, aki ünnepel valamit

Tud valaki az egri pöttyös törülközökről valamit. Egerben is hiánycikk?
Ördöglakat!
Akkor én kb. 2-vel utánnad lehettem, mert 3 törölköző volt, amikor a bevásárló kocsijuk előtt álltam. Örülök, hogy neked sikerült.
Kata
Akkor én kb. 2-vel utánnad lehettem, mert 3 törölköző volt, amikor a bevásárló kocsijuk előtt álltam. Örülök, hogy neked sikerült.
Kata
Gerekati: én 4. voltam a sorban és szerintem nem volt több 10 törölközőnél. Az első elvitt 4 db-ot, a 3. kettőt. Közben jött egy nő sorszámmal, ő is elvitt 1-et és én elhoztam 2 db-ot. 10:20-kor végeztem.
Hát én ma is csak fél sikerrel jártam a pöttyös beváltásnál. Fóti Corában 10 után néhány percel álltam be a sorba és mire odaértem elvitték az utolsó törölközőt is. Kaptam sorszámot, pénteken elméletileg a készleten felül, sorban állás nélkül megkapom a törölközőket.
Kíváncsi leszek
Kata
Kíváncsi leszek
Kata
Délután bementem a tatabányai Intersparba gyors bevásárlásra. Az uborkás sor végénél voltak kirakva a most duplán akciós ( kódos és akciós ) Barilla tészták. Áll ott egy 8-9 éves forma kissrác, és nagyon nézeget körbe. Na mondom ennek megvárom a végét. A kissrác felvett egy tésztát, és elkezdte kapargatni róla a kódot. Azt hittem, nem hiszek a szememnek
Egy 8-9éves forma gyerek nem szokott szerintem ilyennel foglalkozni. Én kis gonosz voltam, odamentem mellé csúnyán ránéztem, és elkezdtem nézegetni a tésztákat. A kissrác elment 2 méterre, és onnan figyelt, mikor megyek el. Ezek szerint ő határozottan szerezni akart egy ( két-három, ??? ) kódot 
Egy 8-9éves forma gyerek nem szokott szerintem ilyennel foglalkozni. Én kis gonosz voltam, odamentem mellé csúnyán ránéztem, és elkezdtem nézegetni a tésztákat. A kissrác elment 2 méterre, és onnan figyelt, mikor megyek el. Ezek szerint ő határozottan szerezni akart egy ( két-három, ??? ) kódot 
Ateszka!
Igen a dunaújvárosi tescoban voltam.
Pedig csak egyet szerettem volna
Igen a dunaújvárosi tescoban voltam.
Pedig csak egyet szerettem volnaJó, hogy neked sikerült
sjana kocsi nélkül nem tudok olyan messzire kibumlizni
sjana kocsi nélkül nem tudok olyan messzire kibumlizni
Mi 1/2 4-kor voltunk Érden a TESCO-ban és zökkenőmentesen el tudtuk hozni a 3 törülközőnket meg az apróságokat. A törökbálinti Corában is volt minden ajándék és senki nem is állt ott, hogy beváltsa a pontjait.
Hello!
A Váci úti Tescoba már 12-kor nem volt egy db törcsi sem és csak pár db volt összesen,úgyhogy a rúdijaikkal csinálhatnak valamit, mert szerintem ez baromi nagy szemétség , hogy nem közlik, hogy mennyi lesz ha tudom hogy 10db-ot osztanak szét tuit nem gyűjtöm!
A Váci úti Tescoba már 12-kor nem volt egy db törcsi sem és csak pár db volt összesen,úgyhogy a rúdijaikkal csinálhatnak valamit, mert szerintem ez baromi nagy szemétség , hogy nem közlik, hogy mennyi lesz ha tudom hogy 10db-ot osztanak szét tuit nem gyűjtöm!