Telefonon rákérdeztem a múlt héten,a GO főnyeremény sorsolására.Azt mondták,hogy ma nem dolgoznak,de a sorsolási bizottság bemegy és megtartják a sorsolást.Annak idején nem vették figyelembe,hogy ez munkaszüneti nap lesz,de nem változtatnak dátumot,ma megtartják

Sziasztok! Ha bejelentik a sorsolást mára, akkor azt - hosszú hétvége ide, munkaszüneti nap oda - meg kell tartaniuk. A szabályok be nem tartása esetén az SZF akár el is tilthatja a céget a további játékok szervezésétől.
Köszi szamimami. Nekem állandó időzavarom van mióta nem dolgozom ( GYED, nem közveszélyes munkakerülés

)!
A naptárra néztek (ápr. 30. hétfő),
csak a munkarend változásra nem figyeltek.
Nem ők az elsők.
S mivel idén még több ilyen mnap csere lesz, ebbe a hibába többen is bele fognak futni. szvsz.
ani-ha
Szerintem ezért nem fogják megszakítani a hosszú hétvégéjüket. Csak azt nem tudom, hogy amikor eldöntik a sorsolás időpontját, akkor miért nem néznek a naptárra is??
Én viszont azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a Balaton szeletnél hétfőn és kedden hétköznap lesz?
Vajon 30-án valóban megtartják a GO fődíj sorsolását? Vagy majd 2-án?
Rama is 30-án lenne a kiírás szerint.
Nem 25-én vannak a COOP-os sorsolások vagy valamiről lemaradtam?
Most húzzák a COOP-os borítékainkat!!!!
Hajrá!!
Ma sorsolják 10 órakor a Posta kérdőíves játék nyerteseit. Állítólag még ma fenn lesznek a nyertesek a honlapon:
http://href.hu/x/2m3k
Ma sorsolták az auchan nyereményeket
PEPSI - TESCO játék
Fődíj sorsolás: 2007. április 20-án 14.00 órakor
A chappi sorsolás ma volt kb.hétfőn-kedden lesz nyertes lista.
Nem ma van a Nestlé Fitness "barátnő-meghívós" játéknak a sorsolása?
Holnap sorsolják:
Rossmann - Vanish játék ( aki lemaradt, az bepótolhatja, mert holnap indul ugyanez a játék a TESCO-val )
Vénusz játék I. periódus
Holnap sorsolják a rosszcsont plüssökket
Minőséget a hűségért!
Sorsolási időpont - változás!
Kedves Vásárlóink!
Értesítjük Önöket, hogy a "Minőséget a hűségért!" nyereményjátékunk sorsolási időpontját
2007. május 4., 11.00 órára
módosítottuk.
ma lesz/volt a sir morton sorsolása
(nem tudom, h. hánykor)
április 2-án sorsoltak elméletileg az Activiánál is.
Mailben értesítenek.
Április 2:
- Interspar Vanish játék
- Knorr Rafinéria
Matc tegnap is és ma is.
Chapi,erről telefonon érdeklődtem és visszahívtak,hogy levélbe értesítik a nyerteseket.
GO!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások