zsani, én zoénak nem, de a nővérem beadatta a lányának...
vali, igen, mintha 2010re mondták a kötelezőséget... gondolom a kicsikre egyébként is yobban oda kell figyelni...
Sziasztok!
Szeerintem mi is vefogjuk adatni Levinek. Amúgy most a 15 hónapos oltással a bárányhimlő elleni oltást is megkapja. Ti beadatjátok ezt?
Sztem igen, majd Lillét kifaggatjuk, ha itt lesz, de állítólag nagyon jó az az oltás és azt is rebesgetik, hogy kötelező lesz majd, és főleg az ilyen helyen ahol nagyobb van.
ez az amit Liptaiék reklámoztak??? ezzel hozták rám a szívrohamot, hogy Zoé hazahoz vmit a bölcsiből, amitől megbetegedhet a kicsi??
na azt már én nem figyeltem, mindegy nekünk úgyis az ikrek a lényeg, hogy nehogy Gergő valami csúnya dolgot hazahozzon az oviból
vali, csak 2 éves korig ingyenes.... egyébként 70E körül van... legalábbis én ezt hámoztam ki...
Köszi Cirbolya akkor kipróbáljuk.
Jajj, hallottátok, hogy szeptembertől ingyenes lesz a Pnomokokusz vagy hogy kell írni oltás???? Én a kicsiknek de lehet akkor Gergőnek is mindenképpen be fogom adatni, mondjuk az ikreknél a koraszülöttség miatt amúgy is kedvezményesen be lehet de így nagyon jó mert sok embernek hozzáférhető lesz.
Lille, erről biztos többet tud mondani, hogy miért jó vagy éppen felesleges.
Van benne vas: 1 tablettában 2,5 mg, a címke szerint ez egy 3 éves napi szükségletének a 42%-a.

Dundibongó én is nevettem rajta az én kisfiam is szokott "segíteni" pl. összevág papírdarabokat, mondván, hogy anyának csinál bokkot (blokkot
Cirbolya köszi, majd adok neki valamilyet utánanézek, jó lenne, ha vas is lenne benne pl. mert bár rengeteget eszik de alig hízik

4,5 éves magas és csak 16,8 kg és sajnos elég sápadtka annak ellenére, hogypl. ma is egésznap a kertben voltunk, mondjuk nálunk ez családi vonás ez a halvány bőr de lehet ez is baj. Abban a vitaminban van vas?
Galeria,
ovisnak már adhatsz Béres Actival Kidet is. Rágótabletta, és finom.

Én ezt, és C vitamin drazsét adok a gyerekeknek, (közben azért lekopogom) de majdnem két éve betegség miatt nem, csak oltás miatt voltunk orvosnál.

dundibongo! Ez jó!

És mennyi boriték maradt "érintetlen" az 1200-ból?

tegnap volt 8 hónapos a mi "babónk"... emiatt is ritkábban olvasom a fórumot, illetve szólok hozzá, de aktivan figyelek

...
Hozzánk a kórházba is sokszor hoznak lázas , kicsit hurutos beteget. Sokaknak fogalma sincs a lázcsillapításról, hasmenés , hányás esetén a diétáról. Aztán tőlünk várják a csodagyógyszert , ami 1 nap alatt elmúlasztja a betegséget. Ilyen pedig nincs

Galeria
Akkor próbáld ki a vitacolant

Sajnos az ovikról én is sok rosszat hallottam . Viszik a gyereket taknyosan , lázasan , hányósan és az összes gyerek percek alatt elkapja.Ez ellen csak a szülők tehetnének, de sajnos féltik a munkahelyüket, nincs aki ápolja a gyereket

Floo, Gergőnél ebből van bőven, de mégis az oviból mindig jön valami haza

Oda olyan gyerekeket is bevisznek, hogy ember legyen a talpán aki kibírja, hogy ne kapja el
Gergő szerencsére minden ilyet hajlandó bevenni max. egyből iszik utána vizet

Be tankoltam borítékból, volt 1200db. tegnap akartam postázni veszem ki a borítékot, le van ragasztva, a következő is, a következő is.
Ki veszek a szekrényből egy 50-es köteget, mind leragasztva, a következő köteg , megnéztem, mind le volt ragasztva, kiderült drága gyermekem segíteni akart- szokta látni, hogy egy nagyobb adagra felírom a feladót- és mindegyiket lezárta.
Nesze neked főnyeremény

A mi doktor nénink Béres cseppet + Béres C-vitamint javasol.
Galeria
Kipróbálhatod, de azt jó tudni, hogy sok gyerek nem eszi meg , mert olyan érdekes (gyógyszer)szaga és íze van. A kisebbeket még ki lehet cselezni, de a nagyok kiköpik. Sok gyümölcs, főzelék, levegő csodát tesz.
Lille, az jó az a vitacolan? Érdemes lenne adni Gergőnek?
3 hete itthon van, beteg

Akit érdekel!
Újra van Vitacoaln vitamin szirup! Sokáig nem lehetett kapni, de tegnap újra kaptam a gyógyszertárban

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások