Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 303 oldal |
Ha a lap tetején nézed akkor ott három szám közül lehet választani, csak alul van kettő.
szal' kivették a pp-t, meg sokmindent
" alt="
">
ha a butikba mész, van 2 lap... az oldal linkjében ott a szám. ha átírod a számot hármasra akkor odadob azokra amiket kivettek
" alt="
">
remélhetőleg visszateszik.. bár nem vágom , pár napja még töltöttek is fel pp-t, akkor mi a fenének vették ki?
" alt="
">
ha a butikba mész, van 2 lap... az oldal linkjében ott a szám. ha átírod a számot hármasra akkor odadob azokra amiket kivettek
" alt="
">
remélhetőleg visszateszik.. bár nem vágom , pár napja még töltöttek is fel pp-t, akkor mi a fenének vették ki?
naaaa, belépve 1x nyiss meg mkit!!! kizárnak a fenébe...
úgy is meg lehet nyitni a reflinket , hogy nem vagy belépve... és úgy is számol..
úgy is meg lehet nyitni a reflinket , hogy nem vagy belépve... és úgy is számol..
a baraokofrite minden ip cím váltásnál számol
vagyis egy ember linkjét annyiszor tudod megnyitni, s ezért annyiszor kapsz 10 pontot, ahányszor új ip címet váltasz
engem is nyissatok meg, ott kolika vagyok
vagyis egy ember linkjét annyiszor tudod megnyitni, s ezért annyiszor kapsz 10 pontot, ahányszor új ip címet váltasz
engem is nyissatok meg, ott kolika vagyok
breaizén kivették a pp-t
" alt="
">
" alt="
">Prizee-on a 10Euros csekket vagy mit azt kiküldik Mo.-ra???
Ha igen, hol lehet beváltani???
Ha igen, hol lehet beváltani???
barakofrite-on egy ember refjét hányszor lehet megnyitni egy nap?
nekem 2regim van amikor az elsőn nyertem kérte a számot miután ki és beléptem
de a másiknál nam és igy is aktív:I
de a másiknál nam és igy is aktív:I
picurka,írtam privit.
Kiléptem, beléptem, és semmi. Semmit sem kér, viszont játszani sem enged.
" alt="
"> Mi lehet a gond?
" alt="
"> Mi lehet a gond?picurka,úgy emlékszem amikor újra beléptem akkor mindjárt beadta ,hogy kéri a teloszámot.nem az adataidnál,hanem ahogy belépsz a prizeere.
lépj ki,ha még nem tetted és újra be.
lépj ki,ha még nem tetted és újra be.
Most néztem, hogy nekem be van írva az adataimhoz. Máshol is meg kell adni?
Nem tudom, hogy kéri -e.
" alt="
"> Hova kell beírni? Ahol az adataim vannak?
" alt="
"> Hova kell beírni? Ahol az adataim vannak?picurka,nem kéri a telefonszámodat?
mert nekem kérte,és amikor beírtam utána engedett játszani.
mert nekem kérte,és amikor beírtam utána engedett játszani.
Senki sem tud nekem segíteni?
" alt="
"> Miért van az, hogy a club-bos játékok megjelennek a játéklistámnál, de játszani nem enged vele. Kiírja, hogy van egy partim, de nem engedi.
" alt="
"> Miért van az, hogy a club-bos játékok megjelennek a játéklistámnál, de játszani nem enged vele. Kiírja, hogy van egy partim, de nem engedi.Valaki segítene nekem? Végre én is klubtagságot nyertem, de sajna nem tudok játszani a klubbos játékokkal. Valaki leírná nekem mit kell tenni velük? Előre is köszönöm!
Nem tudja valaki, a Toilokdon hova lett az a rész, ahol a zsetonokat játékokra lehet váltani? A Vegas forgatóssal vagyok bajban, mert ha ott váltom be, csak az 1-es forgatás él.
Múltkor kivették a Queue-ból a kis csíptethetős lámpát, amiért sorbanálltam. Ma észrevettem, hogy a Show Windowban és az Aukcióban már nincsenek kulcstartók. Per pillanat 70. vagyok az ördögös kulcstartóért folytatott harcban. Remélem nem szedik ki a Queue-ból, mielőtt megkapom... :-(
És itt is lehet valahogy ajit kikérni a kis lila micsodákér?
az az új prizee. de még csak teszt.
nem szűnik meg az eredeti, nem kell megijedni... jó darabig marad
" alt="
">
nem szűnik meg az eredeti, nem kell megijedni... jó darabig marad
" alt="
">