Gladiátor
A Kristályvíz még játszik a hónap végéig, nem

Kristályvíz, Pepsi, Hey-ho, BB-bor és pezsgő, Tartós tejek egész évben lehetnének de fix ajándékokért ám!

hathor mellett vagyok én is, örülnék a Sunsilknek. Hála A danubiusnak, legalább 30 flakon van otthon. :-)
Hey-ho és medve sajt igazán régen volt, jó lenne. Meg a dobozos tejekkel is jöhetne valami jópofa.
Én pudingos és sütőporos-van.cukros játékra emlékszem. A pudingosnak nagyon gyenge volt a reklámja.
sada, és ilyenkor a puding, a pizza, vagy a sütiporok játszanak?
Schaumának én is tudnék pár tucat vk-ot küldeni.
DrOetker szokott, bár én tavalyiról tudok utoljára.
DrOetker, Sunsilk, Schauma
nagyon jó lenne ha visszajönne a DE pont + pénzbeváltós dolga. a mostani 1000 pontosban valahogy nem hiszek, meg kinek kell 5ből ua? annyi jókinézetű dolgot lehetett venni

Hey-ho, Milli tej, Crepto, Rama Margarin, Kellogs, Pöttyös Turó Rudi nagyon jó lenne ha összeszedné magát és indítana egy szuper nyereményjátékot, rostosokban és tejben világverők vagyunk. A pick-kel most megy, de ennyi ezer pontot nem fogok soha összegyűjteni!
Kométa!, Ristorante pizza, Cerbona müzli/tészta, Lipton Ice Tea (na ilyen játék télen biztos nem lesz), Nestlé corn flakes és müzlik... ezek nálunk folyamatosan fogynak, jó lenne, ha plusz haszna is lenne a dolognak az élvezeti értéken túl

Lehetne egy Happy Day vonalkódos játék is.
A Nescafe csinálhatna egy vonalkód beküldőset.
A Zewa is, itt a jó kis náthaszezon.
Crepto -no az mindig fogy bőven.
MEdve sajt - egyszer volt játékuk, azóta gyűjtöm a dobozokat, már nem férek tőlük a konyhában.
A cerbonás zacsis játék nekem is bejönne, tavaly is nyertem vele, de rengeteg Bombás üvegem és flakonom is van is van......
És a Pampers-sel mi van?
Nagyon rég volt játék vele!
Én meg őrizgetek egy zsáknyi csomagolást

A tésztások indítsanak.Rengeteg zacskóm van + Cerbona müzli is
A Zewát el is felejtettem említeni, hát mi abból is jócskán fogyasztunk... Mondjuk eddig nem tettem el a kódokat, de egy nemes cél érdekében szívesen gyűjtögetnék

Lipton Ice Tea és Cadbury's játéknak is nagyon örülnék, mindkettő tisztes mennyiségben fogy nálunk... Tök jó lenne velük mondjuk egy lakásért játszani

A Hey-Ho is indíthatna jó kis nyereményjátékot, évek óta porosodik nálam a sok vonalkód.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások