http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=ginabolt
25
sok-sok akcióval várlak!
utalványt elfogadok!
Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 67 / 249 oldal |
teszveszen manocska131 néven vagyok
vaterán Tiduja néven márkás pussy deluxe táska új, és umbro nadrág eladó!
Sziasztok!
Vatera, zsibvásár, felhasználónév: janyikne
Sok új terméket töltöttem fel ismét.
Mindegyik aukcióm tartalmaz képet/képeket és pontos részletes leírást is.
Ha van időd kérlek nézz be hátha találsz valamit. Ajánlatokat is várok bármely termékemre.
Az ajándékcsomagokat lehet külön aukciókból összeválogatni is attól függően hogy kinek mire van szüksége. De előtte kérem egyeztessünk, a félreértések elkerülése végett.
Utalványokat is elfogadok.
Vatera, zsibvásár, felhasználónév: janyikne
Sok új terméket töltöttem fel ismét.
Mindegyik aukcióm tartalmaz képet/képeket és pontos részletes leírást is.
Ha van időd kérlek nézz be hátha találsz valamit. Ajánlatokat is várok bármely termékemre.
Az ajándékcsomagokat lehet külön aukciókból összeválogatni is attól függően hogy kinek mire van szüksége. De előtte kérem egyeztessünk, a félreértések elkerülése végett.
Utalványokat is elfogadok.
trendy
nagyon köszönöm!!
nagyon köszönöm!!
http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=ginabolt
25
1ft-os aukción van új, garis Moulinex gyümölcscentrifuga.
25
1ft-os aukción van új, garis Moulinex gyümölcscentrifuga.
Az új rendszer óta így mutatják a felfüggesztést.Ne foglalkozz vele szerintem,ha esetleg tudna is értékelni,utána ha írsz a teszvesznek,törlik.Pont így jártam a hétvégén egy nem fizető kedves vevővel.
zsibvásáron: bogi0629 (ruhák, apróbb tárgyak)
Loki (számítástechnikai, műszaki cikkek)
Loki (számítástechnikai, műszaki cikkek)
Nagyméretű menyasszonyi ruha eladó!
Hófehér, pánt nélküli, leginkább magas (175-180 cm) hölgyeknek ajánlom.
Képet szívesen küldök, ár megegyezés szerint. Fátylat és kesztyűt is tudok adni hozzá.
Hófehér, pánt nélküli, leginkább magas (175-180 cm) hölgyeknek ajánlom.
Képet szívesen küldök, ár megegyezés szerint. Fátylat és kesztyűt is tudok adni hozzá.
trendy
aaa, köszi! Én csak azt néztem, hogy felfüggesztve nincs, azt a kicsi "inaktív" -ot nem láttam
" alt="
"> De így akkor ha nem utalok, adhat nekem negatívot..??
aaa, köszi! Én csak azt néztem, hogy felfüggesztve nincs, azt a kicsi "inaktív" -ot nem láttam
" alt="
"> De így akkor ha nem utalok, adhat nekem negatívot..??Nórika!
Eszedbe ne jusson utalni neki!Inaktív lett,magyarán felfüggesztette a teszvesz,gondolom majd még ezek után jön a sok negatív értékelés a vevőktől,mikor rájönnek,hogy átverte őket!Egyetlen eladása volt,amire értékelést kapott,nézd meg a licittörténetet!Szinte csak nullások licitáltak,nyilván hogy felverjék az árat.Utána természetesen mikor az egyik "beépített"ember nyerte meg,mégsem jött létre az adás-vétel,hogy ne kelljen jutit fizetni!
" alt="
">
Eszedbe ne jusson utalni neki!Inaktív lett,magyarán felfüggesztette a teszvesz,gondolom majd még ezek után jön a sok negatív értékelés a vevőktől,mikor rájönnek,hogy átverte őket!Egyetlen eladása volt,amire értékelést kapott,nézd meg a licittörténetet!Szinte csak nullások licitáltak,nyilván hogy felverjék az árat.Utána természetesen mikor az egyik "beépített"ember nyerte meg,mégsem jött létre az adás-vétel,hogy ne kelljen jutit fizetni!
" alt="
">A véleményeteket kérném: a teszveszen volt egy 1 ft-ról induló Ariel gél, postaköltség nélkül. Fura volt, de vki rákérdezett, és írta, hogy tényleg nincs postaköltség. Megnyertem az aukciót 1800 Ft-tal. Írt egy emailt, hogy hova utaljak. Erre ma a teszvesz biztonságiaktól jött egy email:
"Kedves Felhasználónk!
Ön nemrégiben vásárolt bpsisi91 felhasználónevű eladótól a TeszVesz piacterén.
Ismeretlen eladó esetében, nagyobb értékű vagy különleges termékek adásvétele kapcsán különösen ajánlott, hogy a vételárat ne utalja előre. A fentiekhez hasonló adásvételeknél javasoljuk, hogy ragaszkodjon a személyes átvételhez,vagy kérjen az eladótól olyan biztosítékot, amivel egy esetleges félreértés esetén bonyodalmak nélkül lehet tisztázni a kialakult helyzetet.
Biztosítékként elkérheti például az eladó pontos címét, ellenőrizheti, hogy azeladó az általa megadott címen valóban elérhető-e, a megvásárolt termékről fotókat, részletes leírást, szériaszámot, leellenőrizhető azonosítókat kérhet.Ha az eladó valóban rendelkezik az értékesített termékkel, számára nem okozhatgondot a termék megszerzését igazoló dokumentumok (pl. számla, adásvételt igazoló dokumentumok) jól látható formában való közzététele sem.
Gyanakvásra adhat okot, ha egy - jellemzően nemrég regisztrált - felhasználó hirtelen több nagy értékű vagy újdonságnak számító terméket a piaci árnál kedvezőbben kínál eladásra. Ugyan a TeszVeszen a piaci árnál jóval kedvezőbben vásárolhat egyedi, kurrens termékeket, de csak igen ritkán történik az meg,hogy egy eladónak több kedvező árú terméke is legyen!
A fizetést személyes átvételkor teljesítse, azaz se postai utánvét útján, se
banki átutalással ne fizesse ki az eladónak a vételárat!
Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor kérjük, értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen feljelentést tesz.
Javasoljuk, hogy a felszólító levél sikertelensége esetén a feljelentést
valóban tegye meg! Megkárosított félként a lakóhelye szerinti illetékes
rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez érdemes mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az
adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Abban az esetben, ha a feljelentést követően elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság hivatalos megkereséssel fordul a TeszVeszhez azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a TeszVesz a lehető leggyorsabban, a legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.
Köszönjük figyelmét!"
szerintetek mit tegyek..:?
"Kedves Felhasználónk!
Ön nemrégiben vásárolt bpsisi91 felhasználónevű eladótól a TeszVesz piacterén.
Ismeretlen eladó esetében, nagyobb értékű vagy különleges termékek adásvétele kapcsán különösen ajánlott, hogy a vételárat ne utalja előre. A fentiekhez hasonló adásvételeknél javasoljuk, hogy ragaszkodjon a személyes átvételhez,vagy kérjen az eladótól olyan biztosítékot, amivel egy esetleges félreértés esetén bonyodalmak nélkül lehet tisztázni a kialakult helyzetet.
Biztosítékként elkérheti például az eladó pontos címét, ellenőrizheti, hogy azeladó az általa megadott címen valóban elérhető-e, a megvásárolt termékről fotókat, részletes leírást, szériaszámot, leellenőrizhető azonosítókat kérhet.Ha az eladó valóban rendelkezik az értékesített termékkel, számára nem okozhatgondot a termék megszerzését igazoló dokumentumok (pl. számla, adásvételt igazoló dokumentumok) jól látható formában való közzététele sem.
Gyanakvásra adhat okot, ha egy - jellemzően nemrég regisztrált - felhasználó hirtelen több nagy értékű vagy újdonságnak számító terméket a piaci árnál kedvezőbben kínál eladásra. Ugyan a TeszVeszen a piaci árnál jóval kedvezőbben vásárolhat egyedi, kurrens termékeket, de csak igen ritkán történik az meg,hogy egy eladónak több kedvező árú terméke is legyen!
A fizetést személyes átvételkor teljesítse, azaz se postai utánvét útján, se
banki átutalással ne fizesse ki az eladónak a vételárat!
Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor kérjük, értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen feljelentést tesz.
Javasoljuk, hogy a felszólító levél sikertelensége esetén a feljelentést
valóban tegye meg! Megkárosított félként a lakóhelye szerinti illetékes
rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez érdemes mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az
adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Abban az esetben, ha a feljelentést követően elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság hivatalos megkereséssel fordul a TeszVeszhez azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a TeszVesz a lehető leggyorsabban, a legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.
Köszönjük figyelmét!"
szerintetek mit tegyek..:?
Teszen mnetimi néven 38-39 -es cipő csomagok nagyon olcsón!Nézzetek be ha van kedvetek!
Adata 8 Gb sdhc kártya 3800 ft -ért 2 hetes!Nekünk nem lett kompatibilis sajna!
Adata 8 Gb sdhc kártya 3800 ft -ért 2 hetes!Nekünk nem lett kompatibilis sajna!
Vaterán kozmito néven vannak fent új cuccok, valamint Tiduja néven tesco pontok.
Sziasztok!
Teszvesz:erzsoka5
Keresek Thomas Road&Rail, vagy tracmaster készletet, kiegészítőket.
Ha van valakinek, kérem jelezze.
Köszönöm
Teszvesz:erzsoka5
Keresek Thomas Road&Rail, vagy tracmaster készletet, kiegészítőket.
Ha van valakinek, kérem jelezze.
Köszönöm
tima
nagy nehézségek árán, gondoltam, én is ki tudnék találni ilyet-olyat, de aztán gondoltam, biztos vannak nagyobb költők, mint én
" alt="
">, így inkább mégse próbálom. Költsön a jobb!
" alt="
">
nagy nehézségek árán, gondoltam, én is ki tudnék találni ilyet-olyat, de aztán gondoltam, biztos vannak nagyobb költők, mint én
" alt="
">, így inkább mégse próbálom. Költsön a jobb!
" alt="
">krysztasz,
köszi, azt hiszem megpróbálom
" alt="
">
köszi, azt hiszem megpróbálom
" alt="
">http://www.teszvesz.hu/eszperente/
magdalin - köszi :-)
Csak régebben 2-3 éve havi 5000 volt az, hogy boltod legyen.
Akkor úgy látszik ezt ilyen formában változtatták.
Csak régebben 2-3 éve havi 5000 volt az, hogy boltod legyen.
Akkor úgy látszik ezt ilyen formában változtatták.
An, ha Vatera boltod van az csak egy jelzés mint a profi eladó, akkor kerül pénzbe ha szeretnéd hogy a boltod meg is jelenjen a
vatera.hu nyitóoldalán! A megjelenés díja havi 14.500 Ft + ÁFA
vatera.hu nyitóoldalán! A megjelenés díja havi 14.500 Ft + ÁFA