Nem 1 v 2 Unilever kell, hanem legalább 4.000 Ft értékben promócióban résztvevő Unilever termék.
Szerintem ilyen blokkokkal nincs tele a szemetes.
Akkor ezt is el kell mondani az ecofamilynek...
De eszméletlenül "jó" játék, vásárolj 5000ért, és nyerhetsz 5000t,

" alt="

"> persze, csomagot is, meg külön, meg fődíjat is... de annak kisebb az esélye.
A 3 az korrekt volt, az is korlátozás a legtöbb családnak, de már ennyiért érdemes elmenni vásárolni. Mondjuk én még ott nem találtam eldobált blokkot, viszont lehetett volna az is, hogy kötelezően legyen rajta mondjuk 2 Henkel, vagy Unilever, vagy mittudomén mi és akkor kevésbé blokkgyűjtős annak, aki hozzáfér.
Pl: Aki nem vásárolta le az előző két játék kártyáit, az visszaadhatja nekik ha nyer.

" alt="

">
Mert blokkgyűjtős játék, és ne nyerjék tele magukat az ismert családok, és egyes nagyságos urak betelefonáltak gondolom, és az előző játékban 3 megnyerhető kártyát 1re csökkentették.
Legközelebb mi adunk az ecofamilynek vmi nyereményt, ha nyerünk.

" alt="

">
Mert az 1t is lehet csökkenteni.

" alt="

">
Valaki esetleg nem kérdezte még meg az ecofamily-s játék szervezőjét, hogy mi értelme van a korlátozásnak, miszerint háztartásonként 1 napi nyereményt lehet nyerni?
A lényegét persze értem, de eleve nagy számú nyereménynél majdhogynem garantáltan nyersz, ráadásul 5000 Ft-ról van szó, ami ló.asz és még ugye kérik hozzá az összes nyamvadt adatodat.
Ha netalán játszanál a nagyobb nyereményért, akkor is kiírja hogy nyertél, utólag zárnak ki. Tiszta gáz.
margo70: próbáld meg másik böngészővel. Nekem úgy sikerült.
Staropramen nálam megy .Nem tapasztaltam hibát a mai nap
Staroparmen játék működik valakinél? Nálam a regisztrációnál : Page not found: /auth/register
Nem ver földhöz, csak eléggé furcsa már ez nekem. Hogy az email óta nem 2-3 hanem már 5 hét eltelt. És nem is reagálnak.
1.
Ahogy olvasom, nem a kávé a szűk keresztmetszet.
2.
Szervező:
Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. 1123 Budapest, Alkotás u. 50.
https://service.douwe-egberts.com/hu/omnia-hu/
Meg lehet keresni őket is, nem csak az ügynökséget.
Lehet, hogy nem is tudnak a csúszásról.
De:
Mivel minket "sem ver földhöz pár doboz kávé" , csak kulturáltan.

" alt="

">
Ja èrtem .
Komolytalan egy banda, nem gondoltam volna, hogy pàr doboz kàvè földhöz veri őket😡
Andi4
Ezt a levelet én is megkaptam, ugyanakkor, amikor te. De hétfőn vagy kedden írtam egy e-mailt, hogy mikor számíthatunk a nyereményre. Erre azóta sem érkezett semmilyen válasz.
Kedves Játékos,
Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Omnia nyereményjátékunk alatt megnyerhető napi nyeremény késik. A nyereménycsomag részeként egy különleges poharat gyártatunk egyedileg.
Nyerteseinknek csak magas minőségű poharakat szeretnénk átadni, de sajnos a gyártótól nem kaptunk meg az elvárt minőségű termékeket, így egy új beszállítóval újra gyártatjuk.
Reméljük, hogy 2-3 héten belül már kiszállítathatjuk a csomagokat. A csomagok feladásáról emailben fogunk értesíteni.
A várakozásért kárpótlásul egy extra ajándékot is elhelyezünk majd a csomagodban.
Üdvözlettel,
Omnia nyereményjáték csapata
Ezt július 3.- àn küldtèk. 😏
Omnia játék az csak egy nagy kamu volt? Már a weblap sem működik....
Várom a kávét, de hát csak nem jön.... Lehet ezt valahol jelezni? Írtam nekik tegnapelőtt egy e-mailt, de nem érkezett válasz.....
Az átvételi elismervényt mennyi idő után küldi.a Screvo a nyeréstől számítva kb.?
Úgy látszik ők is olvassák az oldalt(vagy nem tudom....) de végre megérkeztek a jegyek.
Én már megkaptam, kb. 1 hétre kaptam meg, azután hogy visszaküldtem az átvételi elismervényt
BELA nem küldték még. A megfogalmazásuk nekem sem egyértelmű. Lesz, ami lesz.
Valaki megkapta már a Sziget jegyeket a Screvotól?
Előre alá kellett írni az átvételi elismervényt(ezt nem is értettem),nyomtatni,szkennelni,visszaküldeni,ennek bő 1hete.Hiába írok nekik válasz nincs.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások