escargot: Egyenesben minden meccset el kell találnod.
Kombinációban:
3/4: 4 meccsből 3-at , 4/5 5 meccsből 4-et ,5/6: 6 meccsből 5-öt, 6/7: 7 meccsből 6-ot
vagy 3/5 5-ből 3-at, 4/6: 6-ból 4-et
Majd írok neked is!
Kérdezhetek? ha sima játékot játszom, akkor minden tippnek jónak kell lennie, hogy nyerjek? Ha kombinációsat, akkor lehet benne rossz is? 6 tippre lehet pl 3/4-est írni? Lesek itt, de nem nagyon értem még ezt a játékot

" alt="

">
hát akkor az én szelvényem kuka

" alt="

">
mek aludni szorítok nektek

" alt="

">
én egy darabig kiszálok
amugy a mélem felhasználom után gmail,vagy citromail vagy invitel
mind a három van

" alt="

">
Sajnos a Sahtar döntetlenezett, de a Fenerbahce már vezet 1: 0-ra. Nem tudok küldeni üzit neked, de próbálkozom!
Sahtar -ennek is vége?D lett? vagy nem jót nézek?
Mamocika: Ilyen ez, de a Wolsburg már vezet 2: 0-ra, ő behúzza. Sajnos a Sahtart biztosra gondoltuk, de írok Neked mindjárt!

" alt="

">
043 H
061 H
069 H
002 V
020 H
4/5
ez volt a szelvényem

" alt="

">
Igen, mamo, 1,38-as odds.
Most kezdődött. Tényleg elnéztem a Rómát, én fordítva láttam, de ez csak a a római szívem diktálta, s egy másik helyen is szurkolnom kell!
Veled vagyok, Mary!
semmi baj

" alt="

">
a 4. meccsnek mikor lesz eredménye?
Mary: Bocs, másik meccset is nézek, mindenre /jégkorongra, kosárlabdára, focira, sőt curlingre/ nem tudok egyszerre figyelni!
Ok. Róma elbukva, te pedig boldicsi, írhatsz tippeket. Kibicnek könnyű.
Roma két vereség után nincs hosszabbítás...
Szurkolunk!

" alt="

">
Szurkoljatok: Hosszabbítás a Rómának, és kérlek, Istenem,maradjon így a Galatasaray-Atl. Madrid döntetlen. Én ezt is raktam!
Bízok a Salzburgban. A Doneck is egyenlített. Kell lőnie még egy gólt. Szerintem fog is! A tippmix árát minimum visszakapod.
Tovább kell szurkolnom.
Viszont a Hamburg továbbjut.
ez a4.
229 Salzburg - Standard Liege H
A Rómánál minden lehet, Mary, eddig jó a két meccs, mi van 4. meccsként neked?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások