Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 662 / 764 oldal |
500 Forintos Adidas vásárlási utalványt felajánlok (Chio)
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
a rossman pontok gazdara talaltak 

mivilágunk összes kuponja. nem kérek válaszborítékot.
Sziasztok!
valaszboritekert csereben odaadnam a 4 db rossman pontomat, igaz aprilis vegeig hasznalhatok csak fel ezek a zold leveles pontok.
valaszboritekert csereben odaadnam a 4 db rossman pontomat, igaz aprilis vegeig hasznalhatok csak fel ezek a zold leveles pontok.
Mivel sajnos nem tudtam elcserélni ezeket ezért válaszborítékért cserébe szivesen odaadom.
Nestle Aquarel víz 15 db
N 3:1ben 20 db
Nestle Aquarel víz 15 db
N 3:1ben 20 db
Sziasztok!
Iszonyú nagy volt az érdeklődés, de a leggyorsabbnak elküldtem a kódot. Csak neki válaszoltam, mert nem győztem idővel. Szerintem lesz még kódom, így ha a családomnak továbbra sem kell felrakom.
Iszonyú nagy volt az érdeklődés, de a leggyorsabbnak elküldtem a kódot. Csak neki válaszoltam, mert nem győztem idővel. Szerintem lesz még kódom, így ha a családomnak továbbra sem kell felrakom.
Holnap Debrecenben lesz a Coránál a Kinder ajándékátadás. Ahogy olvasom nem egy egyszerű dolog, én két kisgyerekkel ezt nem vállalom be
Ha valkit érdekel, priviben megadom a neveket amire beküldtem a kódokat, úgy emlékszem 2 labda meg egy póló, átveheti a nevemben.
Ha valkit érdekel, priviben megadom a neveket amire beküldtem a kódokat, úgy emlékszem 2 labda meg egy póló, átveheti a nevemben.Van egy Delma SMS kódom, de nincs kisgyerekem. Aki szeretne varázstábort nyerni sajátjának írjon és neki adom.
Mi világunk majdnem összes kuponját (kivéve: CIF, Globus majonéz, Carte D'or) válaszboríték ellenében felajánlom.
cirmus22
Irtam a sunsilkre
Irtam a sunsilkre
Mi világunk kupon: Dove deo, krémtusfürdő. Sunsilk hajlakk,hajsampon, hajszínélénkítő,Rexona for men deo, Cif, Delma zöld,Signal white termékekre érvényes.
Vannak DM kuponjaim amiket 2006.05.31-ig lehet beváltani! Bárkinek szivesen elküldöm válaszborítékért cserébe!
A kuponok a következők:
100ft-os Cerbona műzli kupon
600ft-os Helia-D szemránckrém kupon
200ft-os S-he aqua shine körömlakk kupon
500ft-os Maybelline forever superstay extra tartós ajakrúzs kupon
500ft-os Nivea body cellulitisz elleni krémzselé kupon
150ft-os Masculan 10db-os óvszer kupon
170ft-os Alex méhviaszos bútorápoló kendő 24db kupon
300ft-os Scholl lábfrissítő spray kupon
200ft-os Zewa Deluxe 8 tekercses WC papír kupon
500ft-os Calgonit mosogatógép tabletta kupon
Írj mailt ha érdekel!
A kuponok a következők:
100ft-os Cerbona műzli kupon
600ft-os Helia-D szemránckrém kupon
200ft-os S-he aqua shine körömlakk kupon
500ft-os Maybelline forever superstay extra tartós ajakrúzs kupon
500ft-os Nivea body cellulitisz elleni krémzselé kupon
150ft-os Masculan 10db-os óvszer kupon
170ft-os Alex méhviaszos bútorápoló kendő 24db kupon
300ft-os Scholl lábfrissítő spray kupon
200ft-os Zewa Deluxe 8 tekercses WC papír kupon
500ft-os Calgonit mosogatógép tabletta kupon
Írj mailt ha érdekel!
a kuponokra akadt jelentkező
van két 500 Ft-os pampers kuponom, amit a DM-ben lehet beváltani
Élményfürdős kuponok elkeltek.
2 órás élményfürdőzés az Aquaticum Debrecen Mediterrán Élményfürdőben, 2 fő részére. Felhasználható 2006. április 20-ig.
Válaszborítékért szívesen elküldöm a kuponokat:
Válaszborítékért szívesen elküldöm a kuponokat:
Ha valakinek kéne Adidas kupon, ami a chipsekben van, 3-4 darabom van, szívesen elküldöm.
2 db 15% kedvezményre jogosító színházjegyem van, a miskolci Alexandra könyvesboltba lehet beváltani, Plazaban. Értékhatártól, dbtól függetlenül, akit érdekel, írjon.
Ha valakinek még kell, tudok Nescafe 3in1 vonalkódokat küldeni (válaszborítékot kérek).
Sziasztok!
Szükségem lenne jegyre a debreceni Főnix Csarnok Mozart c. előadására. Nyertem kettőt, de a szállásadóm is szeretne eljönni. Ha valakinek van egy felesleges jegye, akkor akár fizetek is érte.
Szükségem lenne jegyre a debreceni Főnix Csarnok Mozart c. előadására. Nyertem kettőt, de a szállásadóm is szeretne eljönni. Ha valakinek van egy felesleges jegye, akkor akár fizetek is érte.