Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 664 / 1759 oldal |
Hozzánk is érkezett Theodora strandszett.
Még tegnap egy Theodora csomag. Nem is tudtam, hogy nyertem :-)
Knorr piknikkosár 4/1
piknik kosár
fehétói csemege ajándékcsomag
" alt="
">
" alt="
">
Knorr Piknikkosár
" alt="
"> Vééégre
" alt="
"> Nekem nagyon bejön!
" alt="
">
Happyendes DVD-k
" alt="
"> Vééégre
" alt="
"> Nekem nagyon bejön!
" alt="
">
Happyendes DVD-k
Universal Chanel nyalóka és toll.
Knorr piknik kosár.
Pöttyös kéztörlő újra!
Knorr piknik kosár, tuti jó
" alt="
">
Nekem nagyon tetszik, igaz, kicserélem a benne levő kerámiát műanyagra és már mehetünk is piknikezni
" alt="
">
A gyerek már most indulni akar
" alt="
">
" alt="
">
Nekem nagyon tetszik, igaz, kicserélem a benne levő kerámiát műanyagra és már mehetünk is piknikezni
" alt="
">
A gyerek már most indulni akar
" alt="
">Jól van na , nekem jobban tetszik, de igazad van Viki, erdő szélére piknikezni nem való!!!
" alt="
">
Viszont a kosár jól néz ki !!
" alt="
">
" alt="
">
Viszont a kosár jól néz ki !!
" alt="
">szamócám: Neked adom ha eljössz érte.
" alt="
"> 2 törött bögre van benne. A Fa az praktikusabb. Erdő szélére nem viszek kerámiatányérokat.
" alt="
">
" alt="
"> 2 törött bögre van benne. A Fa az praktikusabb. Erdő szélére nem viszek kerámiatányérokat.
" alt="
">Még egy Pöttyös kéztörlő.
sziasztok!
ha arra a fa piknikszettre gondoltok amit évekkel ezelőtt lehetett v.k-ért kapni és műanyag szarokkal van tele,egy ronda zöldes csíkos,hűtő táskában,
akkor az a véleményem ,hogy ez 100x jobb!!!!!
ha arra a fa piknikszettre gondoltok amit évekkel ezelőtt lehetett v.k-ért kapni és műanyag szarokkal van tele,egy ronda zöldes csíkos,hűtő táskában,
akkor az a véleményem ,hogy ez 100x jobb!!!!!
Köszi. Kiváncsi leszek.
Nicika: 4 + 1 takaró.
IKEA-s kínai evőeszközök, kerámia 4 tányér és 4 bögre. Nekem gáz kicsit.
IKEA-s kínai evőeszközök, kerámia 4 tányér és 4 bögre. Nekem gáz kicsit.
Nekem is van Fa piknikszettem, az tényleg szuper. Mindenesetre kiváncsi leszek erre. Remélem legkésőbb holnap én is megkapom. Kösz a választ. Egyébként a tartalma hány személyes?
megjött a gere pincészettől a borcsomag
Nicika: nem is a futár hozza hanem postás. 2 bögre össze volt törve, nekem nem tetszik az egészek az összképe. Jobb a Fa piknikszett.
Akik megkapták a Knorr Piknikkosarat azoktól kérdezném: előtte felhívott benneteket a futár? Mi a kosár tartalma? Mekkora? Már úgy várom én is...