Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 665 / 764 oldal |
Elkelt a mozijegy.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Felajánlok 2 jegyet hétfő estére:
"Csajozós film" - romantikus filmek paródiája.
"Csajozós film" - romantikus filmek paródiája.
Van egy kuponom a Metró ujságból. Elefanten kulcstartót adnak, ha odalátogatsz a kuponnal. Máricus 10-től indult. Egy kis piros elentántról van szó.
A gyermekeim is örülnének neki, de sajnos nincs időnk elmenni, megkeresi. Akinek kell a kupon jelentkezzen e-mailben.
Az első jelentkezőnek oda is adom.
A gyermekeim is örülnének neki, de sajnos nincs időnk elmenni, megkeresi. Akinek kell a kupon jelentkezzen e-mailben.
Az első jelentkezőnek oda is adom.
a masszázskupon elkelt

Sziasztok. Elkelt a kávéházibon .
Elekeltek a mozijegyek.
En is nyertem egy 50% szolarium kupont, szivesen odaadnam valakinek.
Nyertem a kaoironfraszaunás játékon egy 50%-os kedvezménykupont bármilyen masszázsra. Mivel pesti játék, a hugomnak szántam, de nem kellett Neki, így felajánlom valakinek aki el tud menni. Meg kell adnom e-mailben a nevet, hogy ki vesz át, úgyhogy írj mailt!
Wodehouse
Köszi, ezt nem tudtam, jó hogy írtad. Akkor módosítok: akit érdekel Miskolcon, írjon, mert csak itt lehet rá a kedvezményt kapni. Plaza-Alexandra könyváruház, 15 % kedvezmény, csak teljesárura, ártól és db-tól függetlenül.
Köszi, ezt nem tudtam, jó hogy írtad. Akkor módosítok: akit érdekel Miskolcon, írjon, mert csak itt lehet rá a kedvezményt kapni. Plaza-Alexandra könyváruház, 15 % kedvezmény, csak teljesárura, ártól és db-tól függetlenül.
krysztasz,
csak Miskolcon lehet felhasználni, én már próbálkoztam vele Pesten, sikertelenül
csak Miskolcon lehet felhasználni, én már próbálkoztam vele Pesten, sikertelenül

van 2 db 15 %-os kedvezményem az Alexandra könyvesboltba. A Miskolci Színház jegyét kell a boltban leadni, kedvezményes könyvre nem érvényes. Összeghatártól, dbtól függetlenül lehet felhasználni. Nekem is marad még, aki kéri, írjon.
Egy befejezetlen élet, jövő kedd, Óbuda.
2 jegyet felajánlok, ha érdekel valakit.
2 jegyet felajánlok, ha érdekel valakit.
ATTALA Hozzászólás - 2006. március 09. :: 10:27
Nyertem egy kávéházi bónt de sajna én Szekszárdon lakom és a Bón aminek örültem Siófokra.Szeretném felajánlani aki ott lakik hogy párjával elmenjen és 1500 ft -ért kávézzon. sziasztok.
mailto:raffayg@axelero.hu
Nyertem egy kávéházi bónt de sajna én Szekszárdon lakom és a Bón aminek örültem Siófokra.Szeretném felajánlani aki ott lakik hogy párjával elmenjen és 1500 ft -ért kávézzon. sziasztok.
mailto:raffayg@axelero.hu
Dolgozom a helyes. 

Segítségeteket kérném:
a cégnél, ahol dolgoztunk, van egy pontgyűjtó akció, amihez 3M írásvetítő fóliák csomagolásán lévő vonalkódra lenne szükségem. Ha esetleg van valakinek, és elküldené nekem, nagyon hálás lennék.
a cégnél, ahol dolgoztunk, van egy pontgyűjtó akció, amihez 3M írásvetítő fóliák csomagolásán lévő vonalkódra lenne szükségem. Ha esetleg van valakinek, és elküldené nekem, nagyon hálás lennék.

gagyi mami elkelt, pirosszka még van
Szia ritka113!
Ha még él a felajánlásod, akkor én szívesen megnézném a Gagyi mami 2-t.
De jó lenne...
Ha még él a felajánlásod, akkor én szívesen megnézném a Gagyi mami 2-t.
De jó lenne...
ritka113
Írtam mozijegy ügyben /Gagyi mami 2/
Írtam mozijegy ügyben /Gagyi mami 2/
Gyors jelentkezést várok az idő rövidsége miatt:
2 jegy PIROSSzka 20h eurocenter
2*2 jegy Gagyi mami 2 20h duna plaza
2 jegy PIROSSzka 20h eurocenter
2*2 jegy Gagyi mami 2 20h duna plaza
Reácska írtam mozi ügyben.