Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 666 / 764 oldal |
Bocsesz, holnapra.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
2 jegy a Gagyi mami 2-re, ma estére.
Van 2db 500Ft-os Játék Box kedvezményem. 5000Ft feletti vásásrlás esetén felhasználható Westendbe vagy a Cora Budakalászba
FEBRUÁR 28-ig - hamarosan lejár
FEBRUÁR 28-ig - hamarosan lejár
van 2 db 15 %-os kedvezményem az Alexandra könyvesboltba. A Miskolci Színház jegyét kell a boltban leadni, kedvezményes könyvre nem érvényes. Összeghatártól, dbtól függetlenül lehet felhasználni. Nekem is marad még, aki kéri, írjon. Miskolci vagyok, jó lenne személyesen.
Elkelt. 

Proof - Bizonyítás c. filmre van 1 felesleges jegyem. Ma este, Mom Park.
Én a férjemmel szívesen elmennék (2 db jegy).
Böbe
Böbe
Ma estére 20.00, 4db mozijegy a Sziriana c. filmre,
a Duna Plaza-ban.
a Duna Plaza-ban.
Nyertem egy dedikált egy szoknya egy nadrág plakátot. Mivel nem szeretnék, hogy összegyűrődjöna plakát, kéik, hogy személyesen vagy az általam megkért ismerős vegye át a nyereményt szerkesztőségünkben Budapesten. Én ezért nem utazom fel vidékről, ha valakit érdekel dobjon egy emailt.
valaki
már elkeltek a jegyek
már elkeltek a jegyek
szia! engem érdekelnek a jegyek! ha megvannak még, írsz nekem? sajna nem látom a címed, mert ez a gép rossz.
2 jegy holnap 19 órára a bizonyítás c. filmre a MOM Park moziba 

Elkeltek a jegyek
Jó szórakozást !!!
Jó szórakozást !!!
judit
írtam
írtam

2 db jegy Pál Tamás lemezbemutató koncertjére, február 17-én, pénteken, 19 órakor, a Kertészeti Egyetem Klubjába.
Az utalvány elkelt.
Van közöttünk szekszárdi, vagy környéki?
Felajánlanék egy nyereményt, amit csak Szekszárdon lehet igénybe venni, bővebbet mailben.
Felajánlanék egy nyereményt, amit csak Szekszárdon lehet igénybe venni, bővebbet mailben.
10.000 Ft-os utalványom felajánlom, mait a R-Kreál Sport Tours Kft. által szervezett utazásokra (www.rekreal-sport.hu) utazásokra 2006. április 15-ig lehet beváltani.
A tiéd!
Válaszolok!
Válaszolok!
sada
írtam!
írtam!