cappucci
Hogy hogy csak 900? 500 járt a bőröndért, 500 a regiért, 15 x 20 az üvegekért, ez összesen 1.300.
letti

" alt="

">
de rendes kávét azt fogyasztok

" alt="

">
sada, tudom.
De mivel a netes játékkal, a termeléssel nagyon lassan gyűlik a babszem, azért kellenne vonalkódot is beküldenie. De mivel nem fogyaszt cappucci Nescafét, azért javasoltam a cserét.
Milyen vicces: cappucci a neve és nem iszik Nescafét. :-))
sada
én ezt értem, hogy nem ez miatt veszítek, de amiket mi használunk, eszünk, iszunk, stb. azok ilyen nevesincs dolgok, és sosem játszósak

" alt="

">
Na egyedül a Tchibo, de más tényleg nincs, csak nevesincs cukor, nevesincs tej, nevesincs....

" alt="

">
letti
Nem a vk-ról, hanem a netes játékról beszélünk. Van némi átfedés, de azért nem ua a kettő.
Igazából nem is szeretem az instant kávét, csak a főzőset iszom.
Bár a Nescafé frappeját nagyon szerettem, de az eltűnt a boltokból.
Nem június 6-ig kell beérkezni a vonalkódnak, hanem május 31-ig kellett, hogy az első sorsoláson részt vegyen a vkód.
cappucci
Nem (csak) játék miatt vásárol az ember lánya! Csak veszel-eszel-iszol-használsz olyan dolgokat, amin vk. van, amit leblokkoltak és néha játszik.
hát tudom én ezt, mert csak 900 pontom van. De hát ez van, majd a következő fordulóba, ha lesz egyáltalán következő forduló

" alt="

"> Most már ha lenne vk-m se érne be 6-ig

" alt="

">
cappucci
Ha nincs 2.000 pontod, akkor nem veszel részt a sorsoláson, ennyihez pedig kell néhány vk.
letti
mert nincs mire cserélni, és vásárlóssal nem játszom, ezért nincs cserealapom

" alt="

">
cappucci, miért nem cserélsz?
Ha nem veszed, mert nem használod, akkor cserélj.
A tegnap kiküldött kávéfarm levelet olvasva, én nem úgy értelmezem, hogy csak az első 2 kategóriának hirdettek nyeremyényeket. Szerintem mindenkire vonatkozik, aki teljesítette a feltételeket.

" alt="

"> Én egyedül csinálom. és kénytelen vagyok nyomni ezeket a kávécserjéket, mert mi nem iszunk ilyen nescafes dolgokat, úgyhogy kódom az nem lesz

" alt="

">
Remélem érdemes lesz/volt "robotolni"

" alt="

">
sada
Igen, tudom

" alt="

"> Menőbb ajándékok és új infók a kávéval kapcsolatban.
Zsuzsa Nr.1.
A netes játék lényege nem is a pontgyűjtés, hisz egy stick több pontot ér, mint 10 üveg kávé.
sada
detto, nálunk is így működik!

" alt="

">
cappucci
Egyedül nem megy, csak egymást segítve.
Nem ülök itt, de a zsebemben ketyeg a visszaszámláló és ha kell/tudok, akkor jövök.
De lehet, hogy részt sem veszek a sorsoláson, hisz csak az első 2 kategóriának hirdettek nyereményeket.

" alt="

">

" alt="

">
Ne izgassátok Magatokat, 20 pont egy üveg! Kódbeküldéssel 100x
többet értek

" alt="

">. Én is mester leszek a barátnőm jóvoltából, ő a húzóerő

" alt="

">
Mi is közösen csináljuk

" alt="