Fáreó
Bedi Georgina már régi ismerős ebben a topicban, de csak ebben...
Na,akkor bepötyögöm,Bedi Georgina,vagy ő vagy rokona ismerőse: Vajda Gyula = gigi125, Győr, Virág u.
Ha,mégis küldi a cserét,visszaszívom az egészet,de addig vigyázzatok vele!
Csatlakozom az előttem szólóhoz...
kisatival én is pórul jártam. Még február elejei az ügy. Én elküldtem neki a Rama pályázatnyi vonalkódokat, amivel nyert is. Ő még a megegyezésünk utáni héten jelentkezett, de a teli Spar pontgyűjtőt, meg az ő jelentkezését is hiába várom. Pedig elmondása szerint feladta egy barátja...
Nem akarom bántani kisatit, de nem egyhetes csúszásai vannak.
Minket 1 hónapig hitegetett illetve vártunk rá, de hiába

A mai napig nem rendeződött a dolog ( 4.hónapja)
Van egy kedves cserepartnerem ,aki március 18.-a óta nem kűldi a cserét .igaz "csak" 2 dörmi tappancsot várok, de akkor is. Először mikor rákérdeztem,azt írta, hogy nem kűldtem el a címem. ( megnéztem, elküldtem) most 3 napja azt írta,hogy már elkűldte. szerintetek meddig várjak? Írjam ki a nevét?
pipe írtam!!! A második leveled megkaptamde tényleg nem kellet volna!
Igen, jól látod VárszegiViki. Itt vidéken nincs sok lehetőség. Ha elfogy és már nem is kapnak WMF eszközöket (mivel már csak a jövő hét van a beváltásra), akkor hiába vannak az összegyűjtött pontok. Más városba menni érte, már nem éri meg.
Egyébként rajta kívül még 6 emberrel cseréltem ez ügyben, valakivel többízben is. Aki lelkiismeretesen feladta a megbeszéltek szerint, azoktól és azokhoz 2-3 napon belül megérkezett.
Gondolom inkább mással cserélt volna spar pötyit és akkor mostanra már rég meglenne a hőn áhított kanala.
Smile: gondolom azért írta be, mert a spar pontokat már nem fogja tudni beváltani mert nem érkezik meg időben és TH biztosan nagyon szerette volna azt a kanalat pl. Ez szívás szerintem. Én is annyit gyűjtögettem a pontokat aztán volt hogy egyik boltban nem is volt ami keleltt volna, másikba kellett menni ráadásul még a cserepartner sem küldi időben, ez szívás a köbön.

Nem akarom védeni kisatit,tényleg nagyon körülményes cserepartner. Volt,hogy egy hónapig levelezgettünk,de aztán küldte a cserét,volt,hogy mást,mert közben már lejárt a játék,amire a kódot küldte volna. De ha nehezen is,akkor is megérkezett a cuccos. Bár azt én sem értem miért nem lehet valamit küldeni a megbeszéltek szerint. De azért egy hetes csúszásért még nem írnák be senkit ide.
Sajnos, beigazolódott a tény, hogy cuki21 (Szabó Attila) NEM korrekt cserepartner!!!
Rama vonalkódokat küldtem (pályázatnyit), amivel sajnos be is került a nyertesek listájába, viszont tőle a mai napig nem érkeztek meg a Spar pontok (10-én este egyeztünk meg a cserében, én 12-én postáztam neki a vonalkódokat, ő 15-én írta, hogy egy ismerősét kérte meg, hogy adja fel ezen a héten (02.11-16-ig))
NEM AJÁNLOM SENKINEK SEM CSEREPARTNERNEK!!!
Sem Vaterán, TeszVesz-en...(kisati23)
Vigyázzatok vele!
Marcsi-35!
Sajnos sikerült neki nyerni,elég sokat!

Remélem a torkán akad,amit azokból iszik

Vagner Orsi jól átverte cserélős fórumosokat . Nekem DE-t adott volna Lipton sms kódokért . Szerencsére nem volt már addigra Liptonom .
Szégyelje magát ,hogy pár kódot ér a becsülete. Remélem nem sikerül neki nyerő időpontot eltalálni !
Hát kisvirág13, te vagy az egyetlen, aki ezt írja...
Bízom benne, hogy még jövő héten megjön a levele...?!
Lassan ugy néz ki én vagyok a hibás. Nekem kell menteni magam mert nem kaptam meg a cserét.Holott sem nevet sem címet nem írtam a topikba. A kódokat nem kellett volna vissza küldeni,ezzel igazán nem leszek boldogabb. Nem szeretek vitázni ezzel a témát lezártam PIPPE !
Frezia71
Ha figyelmesebb lettél volna, láthattad volna, hogy egymás után kétszer írtam be ide. Egyszerű oka van: először a webnyereményre nyitottam be, és csak miután olvastam a leveledet, akkor nyitottam meg a freemailt, arra reagáltam másodszor. Igen nem e-mailban válaszoltam, hanem itt, mert úgy gondoltam te is olvasod. Valóban nem nézem minden nap a postámat, sőt van, hogy napokig nem jutok a gép közelébe, ilyenkor szoktam visszaolvasni, általában éjjelente, ritkábban délelőtt.
Most is visszaolvastam a postámat is, hátha elkerülte véletlenül egy levél a figyelmemet, de a január 31-i óta csak ma kaptam tőled levelet, ezért gondoltam, hogy minden rendben van. (jan 31. 16.45-ös beírásomban rá is kérdeztem, most kerestem vissza)
De fölösleges magyarázkodnom, hogy valószínűleg a postán veszett el, ami nem az első eset lenne a posta történelmében, úgyis mindenki azt gondol, amit akar. Minden esetre tanulságos eset volt.
Ma visszaküldtem a vonalkódokat, remélem ez a levél célba is ér.
Nem akartam ide írni,mert régen én is voltam "hanyag"

De ez......pofátlan!!!!
Moncsaa !
Téged meg ki vágott át,szintén az az illető,vagy vki más? akkor írd be a nevét,nehogy mi is úgy járjunk vele!
Engem is átvágtak,én pedig sok jó dolgot küldtem!!!

Kihasznált.....Remélem nem nervele!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások