Hugi71!
Nem voltam olyan szerencsés... illetve nem is én vittem a postára, hanem a párom, 1690Ft-ért vitték el....4760gr volt a tömege.

" alt="

"> Akkor várom a fejleményeket

" alt="

">
Lassan már egy hetes kérdés: lehet, hogy már célba is ért.
Samidala, szerintem próbáld meg simán feladni. Én tegnap adtam fel egy túlméretes dobozt ( kb 120*60*50-es méretű 16.6 kg-os ), és felvették 990 Ft-ért. Mondjuk azt nem tudom, hogy el is vitték-e, mert még nem jelzett a címzett...

" alt="

">
aki meri bántani a postát

" alt="

">
theodora cimkéket adtam felhétfőn és igyekezetemben nem írtam rá irányítószámot de ezt postán dolgozó kis hőlgy se vette észre

" alt="

">
ma jött a postás hogy ugyan irjak már rá és el is vitte

" alt="

">
standard:
max.: 750*600*600 mm
min.: 200*120*20 mm
Leghosszabb mérete 2000 mm lehet, illetve a hosszúság + szélesség + magasság együtt nem haladhatja meg a 3000 mm-t.
Mivel a hossza több, mint 75 cm, ezért a standart díjának (990) másfélszeresét kell fizetned.
Kb 135*15*20 cm méretű dobozban adnék fel csomagot.
Mehet ez még sima csomagként, vagy valami speciális Start v. Start Plusz szolgáltatást kell kérnem?
OK,köszönöm!

" alt="

">
Igen,tudom,csak itt jön képbe a délelőtti kérdésem.Sajna nincs OTP bankfiók náluk.
Szóval akkor ugyanazon a "rózsaszín csekken"lehet a számlára is fizetni?
ebben a hónapban helyettes postás lesz nálunk /régen én voltam, de már fix helyem van, nem helyettesítek/, a multkor 2 napot helyettesített, de annyi panasz volt rá /egyébként is elég érdekes egyén/, az ajánlott levelemet ki se hozta, és nem is értesített. már előre félek
Cím helyett számlaszámot kell írni.
Olcsóbb és gyorsabb, ha befizeti a megfelelő bankba.
Van olyan,aki már adott fel pénzt a postán bankszámlára(azt hiszem telepített utalványnak hívják)?El kellene magyaráznom valakinek,hogy hogyan kell,de lövésem sincs mi a módja,mert még nem volt vele dolgom!
Szerintem ilyen esetek csak néhány emberrel fordulnak elő, velük azonban halmozottan, amiből arra következtetek, hogy a tettes vhol a közelükben van, nem a központi elosztóban.

" alt="

">
A Vaterán vettem 1500Ft értékben vasalható matricákat.Elsőbbségivel lett feladva(nem ajánlottan),de már 3 hete.Nem érkezett meg!

" alt="

">
Azelőtt meg tőllem vettek valamit és én ajánlottan adtam fel neki,de szintén nem kapta meg.Bementem a postára reklamálni és azt mondták,hogy biztos be lett dobva az illető postaládájába.Már nem kell aláírniuk az átvételt.Akkor mi a külömbség a sima és az ajánlott levél között?
Ewi: hát igen, mindent ott kell(ene) kibontani. Ha ki is veszik az étk. jegyet, ott a súly, abból rögtön kiderült, hogy pár gmal kevesebb... Azért a 4 db étk.jegynek van súlya. Melyik nap adtad fel? Gondolom, ha pénteken, akkor pihen hétvégén, a hétvégés ráér nézelődni, mint pl. egy keddi napon.
Sziasztok!Javaslom,hogy minden levelet folyékony ragasztóval ragasszatok le azt nem tudják sérülésmentesen felbontani,a sarkait feltétlen!!!
Ewi nagyon együtt érzek Veled, én jelenleg távolabbi postára járok új lakóhelyemen, mert az első körben feladott 13 levelemből 3 tchibo kódos levél eltűnt, teljesen normál kitapinthatatlan boríték. DE jó, hogy az első kör elején kiderült.
Ehhez már tényleg nagyon vastag bőr kell, hogy az ajánlott levelet is felnyissák!

" alt="

">
Lille nem,szerintem ki is van irva hogy mit tudsz keresni
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások