Sziasztok!
Van köztetek olyan, akinek megvan az októberi Terefere újságja?
Sajnos én nem vettem meg, csak az ehavit. Van benne egy ráadás pályázat (gondolom, a 48. oldalon), azt szeretném kérni, hogy akinek megvan, küldje el a negyedik kérdést. A többi rendben van, de a negyedikben nem vagyok biztos. Köszönöm szépen a segítséget! Nem a választ, hanem a kérdést szeretném, és azért ide írom, mert már elég hamar be kell küldeni.
Dolgozik valaki BP.-en mekiben???
Aki igen, kérem írjon @
Kedves Fórumozók!
Ha van egy kis idejük, kérem töltsék ki ezt a kérdőívet, amely a szakdolgozatom megírásához szükséges. Összesen 10 darab rövid kérdést tartalmaz.
A kérdőív itt található: https://docs.google.com/forms/d/1aTogoPwmtIWL5ZzmC13W
8oo9y1kE6Y7qMP71NAW7Zh0/viewform
Előre is köszönöm a segítséget!
További szép napot,
Ditta23
Még mai postával keresek spar coca blokkokat..írj rám
Megoldódott a probléma, köszönöm a segítő szándékát mindenkinek!

" alt="

">
Elveszik rola a jelet? Ez furan hangzik.nem volt konkret szolgaltatom.
Mindigtv-nél van ingyenes (már több, mint 7 csatorna)
Talán csak újra kell hangolni.....
Mindegy mi a neve dekóder kell hozzá. Az ha hosszabb ideig nincs használva el veszik róla a jelet. Akinél előtte volt a földi jeled ahhoz a szolgaktatohoz kellene bemenni
Sztem nem Mindig Tv, mert azért havi díjat kell fizetni, vagy nem?
Ezt az átálláskor lehetett venni, és 7 adót ingyen befog/na.
A.Györgyné: nagyon várom a mailed SOS!!!!!! Köszönöm.
Ditke2: SOSben várom az emailed!!!! Köszönöm.
Szerintem nem az a neve. Közben elővettem a leírását, és azt írja ilyenkor nincs kapcsolat az antennával. Nem tudom miért...
Van otthon vkinek olyan tv-s ketyere a birtokában (már a nevét sem tudom), amiről ingyen lehet a tv-t nézni?
Legalább fél éve nem kapcsoltam be a tv-t, és most nem talál jelet, programot.
MIt lehet ilyenkor tenni?
Ditke2: légyszi nézz rá a mailjeidre! Köszönöm.
Egriek segítségét kérem: ismertek e valakit ,aki "érdekes" torta sütését vállalná elfogadható áron?
VargaErzsi
Igen, az. Köszi.Akkor még van esélyem. A férjem megkérem, legyen arra egy kis dolga.😉
verus
Ha a tengeralattjáró formájú a társas akkor a 18 kerületben az Üllői úton még volt ma sok
Sziasztok,
Ma voltam a Lidl-ben. Stikeez társast szerettem volna venni. Sajna nálunk (11.ker.) nem volt. Nem tud valaki olyan üzletet ahol még kapható? Karácsonyi ajándék lenne.
Előre is köszi az infót.
Vera
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások