Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 68 / 265 oldal |
Kileptem beleptem es a Nickmindigpiros Ez a nyuszi bosszuja?
Itt a Dettol nyuszi.Megmutattam a lanyomek bullterrierjenek szegeny nyuszitve neki szaladt a betonkeritesnek- pereljek?
Re-formáló
Re-foemáló Egyesületer javaslom. Az ország több pontján vannak ételdobozaik és Budapesten szoktak ételt is osztani
Szia Trixi 60!
Nem Miskolci vagy véletlenül mert akkor megvenném. Én is nyertem de 2 unoka van Hogy néz ki?
Nem Miskolci vagy véletlenül mert akkor megvenném. Én is nyertem de 2 unoka van Hogy néz ki?
DETTOL Gyuszit ki keresett?
Sziasztok! Tudtok olyan szervezetet, akik foglalkoznak kisebb értékű élelmiszer-adománnyal? Akiknek eddig írtam, nem is válaszolnak. Jó lenne olyanokat találni, akik 25-30E Ft-nyi élelmiszerrel is tudnak mit kezdeni.
Köszi
" alt="
"> Úgy teszek csak mert útba esett volna a Műller
" alt="
"> Úgy teszek csak mert útba esett volna a MűllerAkkor vedd meg máshol. Mondjuk a sparban.
(Az Aldi, Lidli honan kapja az árut?)
(Az Aldi, Lidli honan kapja az árut?)
Lehet csak nekem új ?
" alt="
">
Müller Németországból kapja az árút .,így promós Raffaellót nem lehet ott vásárolni ?
" alt="
">
" alt="
">
Müller Németországból kapja az árút .,így promós Raffaellót nem lehet ott vásárolni ?
" alt="
">Akkor az aqua palace-ba csak azért tudtunk bemenni múltkor, mert olyan jegyünk volt, amiben minden benne volt(nádudvaris nyeremény volt)? Mert hogy a külső medencéktől jutottunk odáig.
Egyébként csak 1 hónap múlva megyünk, előzetesen érdeklődök. Köszönöm!
Egyébként csak 1 hónap múlva megyünk, előzetesen érdeklődök. Köszönöm!
A gyógyfürdő+strand egyben van, most a hullám medencéig van feltöltve. Az Aqua Palace külön van.
Senki nincs szoboszlói?
Nem igazodom el a hajdúszoboszlói strandfürdő árak tekintetében. Van külön strand, külön gyógyfürdő és külön aquapark belépő? Az aquapark nem érdekelne, amikor pár éve voltunk, akkor szinte csak a fedett, barlangos medencékben voltunk(az az aquapalace talán). Ott is van csúszda emlékeim szerint. De ha csak oda veszek jegyet, akkor a strandra is érvényes? Hiszen ott megy el az ember a kinti medencék mellett. Tud ebben segíteni valaki?
Szavakon túl - Scherer Péter-Kadarkai Endre
" alt="
">
https://www.youtube.com/watch?v=xar_08mqefg
" alt="
">
https://www.youtube.com/watch?v=xar_08mqefg
Az Old Spice P&G;
a Fa, Pritt, Tomi Henkel.
a Fa, Pritt, Tomi Henkel.
Lehet pg.
Talán mert az nem Henkel?
" alt="
">
" alt="
">Samidala
Old Spice sincs benne
Old Spice sincs benne
A Rossmann-Henkel flakongyűjtésből kivették a Pritt termékeket is, meg a Fa fújós deókat is
" alt="
">
Vettem egy rakat 14db-os Tomi kapszulát... az sincs rajta a listán
" alt="
">
" alt="
">
Vettem egy rakat 14db-os Tomi kapszulát... az sincs rajta a listán
" alt="
">