Most beszélgetek az uncsitesómmal, Ő általánosba jár és nekik csak holnapig tart.
Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 68 / 69 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Galeria: Dehogy holnapig tart a tavaszi szünet. Még csak most kezdődött. Az első iskolai nap: április 24, hétfő.
Nekem folyamatosan azt írja ki, hogy a kapcsolat megszakadt ahogy elküldöm a kódót

Meg felnőtt is

Galeria!
Köszi! Talán utána jobbak lesznek az esélyek. Most sok gyerek kaphatott ilyen csokikat húsvétra is.
Köszi! Talán utána jobbak lesznek az esélyek. Most sok gyerek kaphatott ilyen csokikat húsvétra is.
Elvileg holnapig, de gondolom ez is változó.
na ez az de a kódot elfogadja,,...
Medig tart a tavaszi szünet az iskolákban?
Hát ezek szerint igen
De amúgy szerencsére nem
Flori, Te el tudnál nekem küldeni valamit ami pdf formátumban van, mert nem tudom megnyitni

De amúgy szerencsére nem
Flori, Te el tudnál nekem küldeni valamit ami pdf formátumban van, mert nem tudom megnyitni

Ma HÉTKÖZNAP van?
Szerintem is nagyon sokan játszanak, pláne ma, ma indult, meg ugye ma sokan otthon is vannak. Tuti nagyon kicsi az esély

De eddig senki nem nyert közülünk reggel ota ,én csodálkozom megy egyeltalán a játék?
de kiderül, ha nyersz, csak úgy látszik, itt is sokan játszunk, és kicsi az esély...
Azt írja a játékszabály, ha nyertél, 30 mp-en belül értesítenek sms-ben.
Azt írja a játékszabály, ha nyertél, 30 mp-en belül értesítenek sms-ben.
Magyarul, akkor ebből sem derül ki, hogy nyerünk-e vagy sem.
Kiváncsi vagyok, hogy itt is előre kisosrsolt időpontok vannak, vagy majd napközben sorsolnak.
Kiváncsi vagyok, hogy itt is előre kisosrsolt időpontok vannak, vagy majd napközben sorsolnak.
"Köszönjük, hogy részt veszel a Balaton-játékban. Csomagolásod őrizd meg. Újabb SMS-t akkor küldünk, ha nyertél, vagy regisztrációd hibás."
Ha szépen megkérem, akkor valaki el tudná nekem küldeni a balatonszelet oldalról a két játékszabály leírást? nem tudom a pdf-et megnyitni
Köszönöm
Köszönöm
És mi volt a válasz?
Ha mobilról küldöd be akkor jön válasz, én az egyiket úgy küldtem.
egyet küldtem és várom az sms -t , de 8 óra 1 perckor küldtem azota semmi
Sziasztok!
Én is kettőt küldtem be, de nekem sem jött semmilyen sms, az a baj, hogy a játékszabályzatot nem tudom letölteni így elolvasni sem, hogy mit ír
Én is kettőt küldtem be, de nekem sem jött semmilyen sms, az a baj, hogy a játékszabályzatot nem tudom letölteni így elolvasni sem, hogy mit ír