1db páros belépő a Asterix: A varázsital titka című film premier előtti vetítésére.
A vetítés helyszíne és időpontja: Ma!! 2019. január 8-án (kedden) 18:00, Lurdy Mozi
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 68 / 758 oldal |
elkelt
Aterix: A varázsital titka című film premier előtti vetítésére 2 jegy
A vetítés helyszíne és időpontja: 2019. január 8-án (kedden) 18:00, Lurdy Mozi
A vetítés helyszíne és időpontja: 2019. január 8-án (kedden) 18:00, Lurdy Mozi
2 db 10%-os kedvezménykupon Philips termékekre. Egyszerre több kupon is felhasználható. 02.10-ig.
www.shell.philipspromo.hu
www.shell.philipspromo.hu
tomeeee legközelebb hallgass a tapasztalt webnyereményes feleségekre, nem akarnak ők rosszat...
" alt="
">
Szomorú vagyok..
De egy próbát megér, be kell menni az üzletbe, v. írni nekik h. brühüm, most vettem észre, meg a kutya elszökött, meg a lencse odaégett, meg tönkre ment a kávé főző... és nem e lehetne mégis vhogy megoldani...
" alt="
">
Szomorú vagyok..
De egy próbát megér, be kell menni az üzletbe, v. írni nekik h. brühüm, most vettem észre, meg a kutya elszökött, meg a lencse odaégett, meg tönkre ment a kávé főző... és nem e lehetne mégis vhogy megoldani...
" alt="
">Ahhh....
Sokadszorra:
Posta volt, máshol is.
A postások nem kézbesítettek ma.
Sokadszorra:
Posta volt, máshol is.
A postások nem kézbesítettek ma.
Nalunk delig volt posta ma is.
Csak gondoltam ne izguljon senki. 😂😂
" alt="
">
" alt="
">
Látom, megérkeztünk a kályhához. Itt kezdődött 3 és fél napja.
Ma már nem volt posta. Ledolgozták dec. 15.-én.
Én már nem mertem volna feladni
" alt="
"> de remélem megérkezett !
" alt="
"> de remélem megérkezett !erős izgalmi állapotban vagyunk mi is
" alt="
"> oda ért?
" alt="
">
" alt="
"> oda ért?
" alt="
">Hol a garage store utalvány?
Nagyon kíváncsi vagyok.
Nagyon kíváncsi vagyok.
Postán maradóson még van esély... csak akkor érte kell menni délig.
Tök izgi, írjatok már ha odaér...
" alt="
">
tomeee én vittem volna Neked csokit, ropit, nyalókát, töltöttkápit, beiglit ajiba... csak nem laksz olyan messze...
Tök izgi, írjatok már ha odaér...
" alt="
">
tomeee én vittem volna Neked csokit, ropit, nyalókát, töltöttkápit, beiglit ajiba... csak nem laksz olyan messze...
https://www.posta.hu/aktualitasok/ev_vegi_unnepekhez_
kotheto_nyitvatartasok_20181031
kotheto_nyitvatartasok_20181031
31-t a posta ledolgozta vmelyik szombaton... Mindenki ledolgozta kiveve a kereskedelem dolgozoi hiszen ok nyitva vannak szombaton... Nem megy a postas... Igy elbaltazni egy utit. 😢
Tuti ott lesz. Vhol...
Látod, hiába beszélünk.
Látod, hiába beszélünk.
Ha elsőbbségivel lett feladva,akkor is csak leghamarabb 2-án érkezik meg,de ettől még a posta nem hibázik.Ha automatába,akkor van esély.