Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 68 / 182 oldal |
Lányok, ügyesek voltatok.A Feminán 12 óra 01 perckor már 2 ajándék is gazdára talált. A nyakláncra én is pályáztam! Gratu!
Igen, Hófehi.Lehet 1,2, vagy akár 3 sorsjegyed.Többnyire nekem csak kettő van, mert nincs türelmem az utolsóhoz.
Nekem is meglett a kilenc!
Nem volt gyors, de szisztematikusan végignéztem az összes cikket...
Csak azt nem értem, hogy ha csak 3-at szerzek, és egy sorsjegyet kapok, az részt vesz-e a sorsoláson?
Nem volt gyors, de szisztematikusan végignéztem az összes cikket...
Csak azt nem értem, hogy ha csak 3-at szerzek, és egy sorsjegyet kapok, az részt vesz-e a sorsoláson?
Szerintem az addig kiosztott összes sorsjegyből sorsolnak, vagy nem?
Végre!
" alt="
">
A legöregebb manó kijön a kunyhójából, vidáman rád mosolyog és így szól:
"Gratulálok, ifjú padawan, mindent elértél, amit ma el lehet érni. Megtaláltad mind a kilenc mézeskalácsházikót, és derekasan megfeleltél a kérdésekre is. Jó úton jársz! De ne feledd, pihenned is kell, ezért ma már nem találhatsz további házikókat, így több sorsjegyet sem gyűjthetsz. Remélem, holnap is olyan sikeres leszel, mint ma! Az Erő legyen veled!"
" alt="
">
A legöregebb manó kijön a kunyhójából, vidáman rád mosolyog és így szól:
"Gratulálok, ifjú padawan, mindent elértél, amit ma el lehet érni. Megtaláltad mind a kilenc mézeskalácsházikót, és derekasan megfeleltél a kérdésekre is. Jó úton jársz! De ne feledd, pihenned is kell, ezért ma már nem találhatsz további házikókat, így több sorsjegyet sem gyűjthetsz. Remélem, holnap is olyan sikeres leszel, mint ma! Az Erő legyen veled!"
Zsanett: ja, akkor bocsi.
" alt="
">
" alt="
">Viki
olyankor mindig az előző napi sorsjegyeket sorsolják
olyankor mindig az előző napi sorsjegyeket sorsolják
Zsanett: reggel nyolckor csinálgattam őket. Akkor azt írta 10 órakor van a sorsolás. És 10 után is és most is megvannak ugyanazok a sorsjegyek. Vagy valamit rosszul értelmezek? Ha reggel 8kor csináltam akkor nem keleltt volna annak is a mai kalapba kerülni?
Viki
nem a mai sorsjegyek maradtak meg???
nem a mai sorsjegyek maradtak meg???
Nem értem miért maradtak meg a mézeskalács házikóim és a sorsjegyeim sorsolás után is. Nem és nem és nem értem.
" alt="
">
" alt="
">sztem könnyitették... nincsenek annyira eldugva.. érthető a könnyités..
de hülyeség igy már hogy mkinek máshol van... azt gondolom a többregűek miatt csinálták.. de igy ugyanolyan könnyű minden regen
" alt="
">
de hülyeség igy már hogy mkinek máshol van... azt gondolom a többregűek miatt csinálták.. de igy ugyanolyan könnyű minden regen
" alt="
">Szerintem nem én vagyok az első, aki ezt írom, de felesleges megírni, hol találtatok házikót, mert MINDENKINEK MÁSHOL VANNAK. Lásd játékszabály. Amúgy ma kicsit egyszerűbb volt a játék, mint tegnap. Most vagy lojálisabbak a manócskák, vagy ügyesebb voltam...nemtom.
7 szuper karácsonyi vásár Bécsben
nekem 3 a kifestők alatt volt
a gesztenyés pulykamell alatt is volt egy.
Épp a 9. hiányzik csak
Épp a 9. hiányzik csak
nekem van egy házikó, a hogyan ünnepelnek a gyerekek a világ más tájain alatt
Én meg a könyveket nyertem meg éjjel.
Be volt töltve az ablakba csak a játszomra kattintottam, és írta, hogy nyertél, és 10 percen belül töltsem ki az adatokat.
De utána percekig még a tegnapi ajándékok listája volt fenn. Addig azt sem tudtam, mit nyertem
" alt="
">
Próbálgassátok pont éjfélkor, talán mindenkinek jut valai ajándék
" alt="
">
Be volt töltve az ablakba csak a játszomra kattintottam, és írta, hogy nyertél, és 10 percen belül töltsem ki az adatokat.
De utána percekig még a tegnapi ajándékok listája volt fenn. Addig azt sem tudtam, mit nyertem
" alt="
">
Próbálgassátok pont éjfélkor, talán mindenkinek jut valai ajándék
" alt="
">eerikaa
gratulálok
éjfél után 3percel már 3 ajándéknak meg volt a nyertese.
gratulálok
éjfél után 3percel már 3 ajándéknak meg volt a nyertese.
Hello! Nekem sikeres volt a femina játék. A tegnapi Swarovski ajándékot sikerült megnyernem! Ugyhogy nem kamu....
De ma elég hamar elkeltek az ajándékok!
De ma elég hamar elkeltek az ajándékok!
bocsi Alma