Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 68 / 9175 oldal |
Weber. Igen,sajnos én is régóta várom tőlük a jegyeket. (szerda és csütörtök)
weber
Pont 10 napja nyertem. Listában nem aznap vagyok, és még nyilatkozat sem jött. Igen lassúak!
Pont 10 napja nyertem. Listában nem aznap vagyok, és még nyilatkozat sem jött. Igen lassúak!
A Screvo már 10 napja kiküldte a nyilatkozatot a Sziget nyereményhez., de még nem küldték a jegyeket. Ennyi ideig ültek rajta másnál is?
Sziasztok!
A CBA-Coccolino értesítette már a mosogép nyerteseket?
A CBA-Coccolino értesítette már a mosogép nyerteseket?
https://www.webnyeremeny.hu/spar-miller-nyeremenyjate
k
k
Valaki tudja hogy hogyan lehet játszani a Spar-Miller-es facebook játékon.Mert nekem a 2023as játékot mutatja,köszi
Sziasztok,
Campus belépőkért tudtok esetleg játékot?
Campus belépőkért tudtok esetleg játékot?
Köszönöm jojó,nekem is ez volt meg,erre írtam semmi válasz.
trita
contest@peppermint.cz
contest@peppermint.cz
Nálam 36/0 a Xixo 😆
Sziasztok
7days játékhoz,ami volt,esetleg lenne vkinek vmi elérhetősége? Arra azvemailcimre amin a játékot bonyolították,nem válaszolnak.Igaz vmi Cseh cég lehet,de nagyon szeretnék vmi garancialevelet kiharcolni.Ha most autót nyertem volna,azt is átkötik egy masnival és annyi? Bizonyítsam hogy az enyém,hisz megnyertem? Azért sztem egy közel 500ezer forintos nyeremŕnyhez illene adniuk vmit.De lehet csak én gondolom így.
7days játékhoz,ami volt,esetleg lenne vkinek vmi elérhetősége? Arra azvemailcimre amin a játékot bonyolították,nem válaszolnak.Igaz vmi Cseh cég lehet,de nagyon szeretnék vmi garancialevelet kiharcolni.Ha most autót nyertem volna,azt is átkötik egy masnival és annyi? Bizonyítsam hogy az enyém,hisz megnyertem? Azért sztem egy közel 500ezer forintos nyeremŕnyhez illene adniuk vmit.De lehet csak én gondolom így.
Sziasztok
aki nyert a dreher-screvoval páros sziget jegyet megkapták már? Csak érdekelne, hogy a nyeréstől számítva mikorra várható az e-mail a jegyekkel?
aki nyert a dreher-screvoval páros sziget jegyet megkapták már? Csak érdekelne, hogy a nyeréstől számítva mikorra várható az e-mail a jegyekkel?
csiti, mindjárt kezdődik a meccs, ilyen melegben elfogy még pár dobozzal. Vagy nézz(etek) meg egy jó filmet. " alt="">
Tudom, vizet kell inni, de azért néha jólesik egy kis üdítő is.
Amúgy jó sokat beküldtem – valahol 50 és 100 között.
Tudom, vizet kell inni, de azért néha jólesik egy kis üdítő is.
Amúgy jó sokat beküldtem – valahol 50 és 100 között.
Sziasztok!
Ki hány xixo kódot küldött be csak úgy megsaccolva? Még 50 van a kamrában, de sehogy nem birom leoperálni a kódot úgy hogy ne bontsam fel mm-re sem, mind felszisszen 😂
Ki hány xixo kódot küldött be csak úgy megsaccolva? Még 50 van a kamrában, de sehogy nem birom leoperálni a kódot úgy hogy ne bontsam fel mm-re sem, mind felszisszen 😂
Igen, a Xixo meggyógyult.
Az oldal nekem is jó jelenleg. Az utolsó fület feltöltöttem, újraküldöttet ad be rá...erről ennyit 40/0 a mérlegem. De ki tudja abból mennyit vett be a rendszer.
Soproni nyereményjáték is 15-én ér véget ott 68/0 az arány.
Soproni nyereményjáték is 15-én ér véget ott 68/0 az arány.
Nálam megy, találtam még egy dobozzal a spájzban, és bevette.
Dobd át a kódot, felezünk " alt="">
Dobd át a kódot, felezünk " alt="">
Nálam működik a xixo, most töltöttem fel a utolsót. Sajnos nem nyert, de szerintem próbálkozzatok vele.
Igen, a xixo-t buktuk.
Nekem két nyitófülem maradt beküldetlenül...
Nekem két nyitófülem maradt beküldetlenül...
Nekem sem sikerül se xixo beküldés.