Kezdek örülnio,hogy nem gyűjtöttem a pöttyös papírokat, már a kinderből kiindulva,azzal is ugyanez volt,meghírdetik,de ajándék az nincs

Szia! Nem! A Váci útiban és a Pólusban. Mi a 16. kerület szélén lakunk, kocsi nélkül megközelíthetetlen a többi :-( Nagyon szomorú vagyok. Ráadásul azt mondták, hogy van egy előjegyzés lista, de már arra sem férek rá

Hofi!
A duaújvárosi Tesco-ban voltál?
Mert ott nekem ugyan ezt mondták.
Ezek is jól felkészültek a beváltásokra.
Én is 2 tescóban voltam kocsi nélkül, 11-től lehetett menni, de 1,30-kor és 14-órakor közölték, hogy nincs törölköző és nem is tudnak segíteni, próbáljam holnap... Nem értették meg, hogy kisbabával nem úgy ugrál az ember, hogy minden nap tescóba menjen. Felhívtam az info vonalat, ahol azt mondták, hogy benne volt a játékszabályban, hogy a készlet erejéig, de arról nem volt szó, hogy az első nap már nem tudnak adni és arról sem, hogy pár törölközőt kapnak csak. Mellékesen a kedves hölgy lecsapta a telefont! Én nem rég óta játszom, de elment a kedvem az egésztől!
Már alig vártam a mai napot,hogy végre legyen pöttyös törölközőm.
A hosstess közölte velem, hogy reggel jött egy hölgy és egymaga elvitte mind a 8-at!

Ezért gyűjtögettem?
Írjatok vissza, hogy a mások tisztességtelen hozzáállása miatt még költsünk külön a postázásra és az sms-re? Ezt a játékot elszúrták, elég negatív hozzáállásuk van. És ugye tudjuk, hogy a cégek negatív hozzáállása hova vezet? Más tésztát veszünk. El kellene gondolkodiuk, hogy ki van kiért...
én is írtam a Barillának, nekem ízt írták, küldjem vissza a blokkot és akkor küldenek helyette kódot. Jó fejek, a blokk a banán miatt a Sparban landolt
De talán a sok reklamáció hatásásra végre átgondolják, hogy belülre is lehetne tenni azt a kódot....
Egyébként sem szeretem az ilyen könnyen lelopható kódos játékokat, sokkal kisebb az esély nyerni mint egy normálisan megszervezett játéknál.

mel6 köszi,most legalább kiderült miért jött vissza innen a levelem,a .hu lemaradt

Azt nem értem ,hogy ilyenkor miért nem lehet szólni a biztonságiaknak

Miért vannak ott akkor???
barillának ide is írhattok:
info@barilla.info.hu
Basa Adrienn
Danonino:
tegnap az eladó csaj mellett elkezdtem válogatni a danoninos mágneseket,hogy milyet vegyek.
Kérdezte milyet keresek,mert akkor segít: én meg mondtam a papgájt,ibolyát.Aztán tök rendes volt, lepakoltuk az egészet, mégsem találtunk.Aztán közben mesélt, hogy elöttem volt ott egy anyuka 3 gyerekkel, aki az eladó elött elkezdte levenni a mágnest. Erre az eladó rászólt:az anyuka meg válaszolt, hogy gyűjtik a gyerekek a mágnest és folytatta tovább a tépkedést....
meg is lett az eredménye: 2 tető nélküli joghurt figyelt vissza ránk.
bocs,krysztasz

ktysztasz köszi,én nem erre írtam.
krysztasz
én nagyon sokszor telefonáltam már nekik(mármint a barillának) mert még itt sehol nem lehetett kapni akciós barillát és már rég ment a játék.
majd vettem Interspárban olyan tésztát, aminek a külső matrica része megvolt, de a kód nem.Majd megígérték utánajárnak...most is olyan tészták vannak kint,észre lehet venni,hogy vékonyabb a matrica a kelleténél.
ja és ajánlották küldjem vissza ajánlva a kódokat és küldenek helyette másik. Hát nem tettem, elvégre 212 Ft-ért majdnem egy egész tésztát kapok.Jó fejek.

marycsiga
info@itweb.hu, én erre írtam pár perce, és még nem jött vissza a levél.
A westend és a mammut matchát írtam, amit itt a fórumon olvastam. Ha tudtok más üzletet, pontos címmel, írjátok meg. Hátha szétnéznek a boltokban, és jobb játékot találnak ki legközelebb.
én írtam a barillának,de visszajött a levél

Én ma a nálunk lévő legnagyobb Coop boltban voltam, ott ollóval volt levágva a mágneses zacskó vége és nem volt benne mágnes, csak ott tátongott üresen. Azt szerintem például tuti nem a vevők csinálják! Nem hinném, hogy ollóval járnak vásárolni!
Barilla mára lett a Sparban nálunk, összesen vacak 4 darab a polcszervizes szerint, amit el is vittek.
Erről is ennyit.
szerintem ezeket a letépkedéseket fele-fele arányban végzik a vásárlók és a boltosok. Inkább a boltosokra gondolok nagyobb részt.

Elég feltűnő lenne, ha a vevők a sarokban, polcok felé bujkálnának, aztán zsebre a szerzeményt. A biztonsági őr biztos lefigyelné, és szólna. Már akkor is szólnak, ha lepakoljátok a fél polcot a hűtőmágnesek miatt.
A barillának miért nem írtok ez ügyben? Nem játszok a barillával, de ha játszanék, megírnám nekik, hogy ebben, ebben és ebben a boltban le vannak tépkedve a kódok. Hátha legközelebb belülre teszik, de szerintem ilyen dobozos játéknál teljesen felesleges.
Ha lenne, akkor is lelopnák.

már a karácsonyi csomagolással vannak a boltokban a coca termékek, de persze játék az nincs velük..

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások