Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 68 / 246 oldal |
Ma reggelre jóváírták a Sión a kupakokért a pontjaimat! Ez azért pozitív nekem, mert azután küldtem be őket, hogy vége a kupakbeküldésnek!
Ma végre a mienket is.
" alt="
">
" alt="
">Bonduel
" alt="
"> ma jóváhagyta a blokkjaim !
" alt="
"> ma jóváhagyta a blokkjaim !Bonduelle 😆Nemhogy jóváirta már vissza is postázta a blokkjaimat 😘
Koronás Klubba még ápr. 30-án beküldtem 12 vk-ot 1 kg-osról elsőbbségivel, hátha beér még máj. 5-ig. Azóta sem írták jóvá, gondoltam, be sem ért, a posta a 4 napos ünnep miatt annyira leparkoltatta valahol, hogy még azóta is ott dekkol a levelem... De most jött emil, hogy jóváírták a pontot!
" alt="
">
Vagy a Koronás volt rendes, és esetleg határidőn túl is fogadta a korábban feladott leveleket, vagy a posta tényleg jól végezte a dolgát, csak a Koronás volt lassú. Bár gondolom, elég sokan küldhették az utolsó pillanatban a vk-okat.
" alt="
">
Vagy a Koronás volt rendes, és esetleg határidőn túl is fogadta a korábban feladott leveleket, vagy a posta tényleg jól végezte a dolgát, csak a Koronás volt lassú. Bár gondolom, elég sokan küldhették az utolsó pillanatban a vk-okat.
Hát ezt nem hiszem el
" alt="
"> azthiszem nagyon hasznos ez az oldal
" alt="
"> Ma irtam ide ki ,hogy a monster eltünt a nyereményemmel együtt..Néhány perce kaptam egy emailt,hogy elnézésemet kérik,postázzák a nyereményt! Lesz öröm a fiam részéről
" alt="
"> Köszönöm
" alt="
"> azthiszem nagyon hasznos ez az oldal
" alt="
"> Ma irtam ide ki ,hogy a monster eltünt a nyereményemmel együtt..Néhány perce kaptam egy emailt,hogy elnézésemet kérik,postázzák a nyereményt! Lesz öröm a fiam részéről
" alt="
"> KöszönömHja, a "nyereményjátékozás" egész embert kíván
" alt="
">
Férjuram kinevetett, mikor ezt mondtam, pedig komoly. Tudni kell mikor, mit, hol veszel meg.
" alt="
">
Férjuram kinevetett, mikor ezt mondtam, pedig komoly. Tudni kell mikor, mit, hol veszel meg.
Sokszor van, hogy amivel van játék, az kb. ugyanannyiba kerül vagy olcsóbb akciósan, mint az alap cuccok. Csak sokan nem foglalkoznak játékokkal, mert csak ámításnak vélik, hogy tényleg sorsolnak és tényleg lehet nyerni. Azt gondolják humbug, szétosztják egymás közt a nyereményt a játékot meghirdetők, vagy szét sem osztják. Persze, ilyen is van, mint tudjuk, de azért nem ez a jellemző.
" alt="
"> Az én ismerőseim is csodálkoznak, hogy ilyen sok mindent nyerek, és azt gondolják, hú de szerencsés vagyok. Persze, az is kell, de én a nagy számok törvényében hiszek inkább... Több lábon állás, sok játék, sok pályázat, és valami/valamelyik előbb/utóbb bejön.
" alt="
">
" alt="
"> Az én ismerőseim is csodálkoznak, hogy ilyen sok mindent nyerek, és azt gondolják, hú de szerencsés vagyok. Persze, az is kell, de én a nagy számok törvényében hiszek inkább... Több lábon állás, sok játék, sok pályázat, és valami/valamelyik előbb/utóbb bejön.
" alt="
">sada
Már tegnapelőtt írtam akciótervet, mihez mi kell (blokk/kód) és mikor indul, meddig tart.
" alt="
"> Ennyit már tényleg nem lehet fejben tartani!
" alt="
">
Már tegnapelőtt írtam akciótervet, mihez mi kell (blokk/kód) és mikor indul, meddig tart.
" alt="
"> Ennyit már tényleg nem lehet fejben tartani!
" alt="
">Sokszor azért nem költünk mert nincs motiváció, az 1000ft körüli fagyit akkor veszem meg ha nyerős, mert különben megveszem a 400-500ft-set.... t. rudit is csak akkor veszek ha nyerős, fa tusfürdőt is, mert különben a lidlis is jó....
Mindenkinek más az alapélelmiszer... Semmi változás nincs devizeh. magas, nincs több aktív dolgozó max. közmunkás, habár a rezsi csökkent....
De ez egy vélemény....
A nagyobb cégeknél meg mindig a marketingnek van a legtöbb kerete, csak sokszor marhaságra költi.... (bár ez Soroksáron volt szokás)
Mindenkinek más az alapélelmiszer... Semmi változás nincs devizeh. magas, nincs több aktív dolgozó max. közmunkás, habár a rezsi csökkent....
De ez egy vélemény....
A nagyobb cégeknél meg mindig a marketingnek van a legtöbb kerete, csak sokszor marhaságra költi.... (bár ez Soroksáron volt szokás)
Paintuci
Ha nincs pénz hitelre, csekkre, akkor csak az alap és legolcsóbb kajákra futja.
Ha mi nem költünk, a cégnek nincs bevétele, nincs keret nyereményekre.
Motiválni a vásárlásra csak azt lehet, akinek van miből.
Ha nincs pénz hitelre, csekkre, akkor csak az alap és legolcsóbb kajákra futja.
Ha mi nem költünk, a cégnek nincs bevétele, nincs keret nyereményekre.
Motiválni a vásárlásra csak azt lehet, akinek van miből.
Oké,de ha válság van,az emberek csak az alap élelmiszereket és alap tisztálkodási cikkeket,egyebeket veszik meg,mert nincs másra pénzük.Ha ezt meg így is,úgy is megveszik,akkor miért érné meg játékot indítani milliós összegű nyereményekért a cégeknek?
Azért kell motiválni az embereket vhogy a vásárlásra.... az a mozgató rúgó... vegyél nyerhetsz... a kaját hamarabb megveszik az emberek mint a tusfürdőt, hajfestéket, stb...
Paintuci!
A válság nem csak az átlag embereket érinti,érintette,hanem a cégeket is.
A válság nem csak az átlag embereket érinti,érintette,hanem a cégeket is.
Meg ha vannak játékok csak jobban vásárolnak az emberek...
Bár én sosem értettem mi a köze a válságnak a nyjátékokhoz. Mert ok válság van nem tudják befizetni a devizahitelt, a villanszámlát, a gyereknek nincs cipő, nyaralás sincs... de azért 1 csomag túró rudira, 2 zacskós levesre / 1-2 alkalom csak telik...
kirri! Örülj neki
" alt="
">Előre megmondják,hogy nyerni fogsz!
" alt="
">Előre megmondják,hogy nyerni fogsz!kirri: a lehetőség mindenki előtt ott van. Nem a sült galambot kell várni. Tenni is kell érte. Meséld el az ismerősöknek, hogy maradjanak ők is fenn éjfélkor, meg rohanjanak az üzletekbe nyitásra és ők is nyernek.
Ja, az ismerőseim mindig morognak, hogy én mindig nyerek valamit, de nem is tudják, hogy ezzel mennyi munka van
" alt="
">
" alt="
">Na akkor szerintem csak egyszer fogjuk megkapni, de az is elég
" alt="
">
" alt="
">