Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 68 / 303 oldal |
szmoni,detto.
A Prizee már a 2. ajándékot veszi el tőlem, mert már nem "kapható".
" alt="
">
" alt="
"> Sorbaálltam a digitális kanálért, amit nagyon szerettem volna!!!!! És a manikür készlet a másik. Sajnálatukat fejezték ki, és kaptam néhány Bubs-ot érte. De az ajándékot jobban szerettem volna!! Más is járt így?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Sorbaálltam a digitális kanálért, amit nagyon szerettem volna!!!!! És a manikür készlet a másik. Sajnálatukat fejezték ki, és kaptam néhány Bubs-ot érte. De az ajándékot jobban szerettem volna!! Más is járt így?
" alt="
">A Prizee már a 2. ajándékot veszi el tőlem, mert már nem "kapható".
" alt="
">
" alt="
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
" alt="
">Mi ez a prizee beta? Regeltem, olyan játékok vannak mint a prizee-n csak egy fokkal gagyibb kivitelben és valami lila bogyókat kell gyűjtögetni, de a butikba be se tudok menni.
" alt="
"> És nem is értem h egyáltalán mi ez...
" alt="
"> És nem is értem h egyáltalán mi ez...Mi ez a prizee beta? Regeltem, olyan játékok vannak mint a prizee-n csak egy fokkal gagyibb kivitelben és valami lila bogyókat kell gyűjtögetni, de a butikba be se tudok menni.
" alt="
"> És nem is értem h egyáltalán mi ez...
" alt="
"> És nem is értem h egyáltalán mi ez...Az arkeogames oldalt ismeri valaki?
Ha meghosszabbítod pp-ért akkor persze visszaadja.
m123: bocs, de nem értjük a kérdést!
" alt="
">
" alt="
">ki tudja megmondani,hogy a prizzen visszaadja e a játék a 3 nap után elvett klubtagságot?
szivi
" alt="
">
" alt="
">33000 findiest ért
" alt="
">
köszi még1x
" alt="
">
" alt="
">
köszi még1x
" alt="
">köszönöm
" alt="
">
" alt="
">oké, mivel akkor te írtál először és sokat segítettél az elmúlt napokban kikérem és átküldöm.
" alt="
">
" alt="
">findet
" alt="
">
" alt="
">én kérném
" alt="
">
" alt="
">Na azt én nem tudom megismerni, megkülönböztetni a nem papírtól.
" alt="
">
Más!
Szeretném megszüntetni a binbangomat, van itt 4 kredit felajánlom valakinek. Amiket ott lehet venni 4 bigyókáért azokon én nem játszom egyen sem.
Tehát akkor felajánlok egyet ezek közül:
Duckypass
Monkypass
Gratcode
Loupocode
Findcode
" alt="
">
Más!
Szeretném megszüntetni a binbangomat, van itt 4 kredit felajánlom valakinek. Amiket ott lehet venni 4 bigyókáért azokon én nem játszom egyen sem.
Tehát akkor felajánlok egyet ezek közül:
Duckypass
Monkypass
Gratcode
Loupocode
Findcode
bocs, hogy belekotyogok
aza papírmadár ami fel van lógatva, de olyan bújik elő a kövek mögül is, ott is lehet lőni, de csak azokat, meg a pénzeket
szerintem ez nem nehéz, ha elérsz a 10-ik pálya végére, akkor kapsz +10 pénzt
szerintem ez nem nehéz, ha elérsz a 10-ik pálya végére, akkor kapsz +10 pénzt
a sima fehér. a struccokat ne bántsad
" alt="
">))
bal sarokba mutatja a papír madarat
" alt="
">))
bal sarokba mutatja a papír madarat
az a fehér színű, nemcsak fellógatva van, hanem ő is elő-előbújik a kövek mögül