Ok, probálkozom majd

Köszi
Halihó
Rabszi, kitartás! LEsz itt mobil, én mondom! Most avanglion napszemüvegek várnak gazdára hétfőtől a www.bulissimo.hu-n és a Bp tv-ben is éjjel extra mennyiségben!! De higgyétek el, a mobilon rajta vagyunk! Ja, és nincs megkötésünk, bárki bármennyiszer játszhat!
A mobil nyereményjátékokat én is jó ötletnek találom. Hiába küldözgetek különböző csomagolásokat, sms-ket, telefonálgatok, már vagy kb. 1 éve, nyeremény sehol

Én nem tudom mások hogy csinálják, nekem nem akar összejönni
Induljon nyereményjáték az Adidas kozmetikumokkal, fantasztikus mennyiségben fogyasztja a család.
Réka! Mi is gondolkodtunk mobil sorsolásra, már több céggel tárgyalunk ezügyben, mert ugye a mi műsorunk tv chat sms-ben (Bp tv 00:30-03:00), meg az internetes közösségünk a www.bulissimo.hu, tehát elég közel áll a mobil, meg telekommunikáció! Jó ötlet, ne add fel, mert rajta vagyunk!!! Addig is látogass el hozzánk! Folyamatosan újulunk, remélem mindenkinek tetszeni fog!
Már nagyon várom, hogy a Tchibo és a Hohes C kirukkoljon valamilyen nyereményjátékkal, elég sok vk. van a kincsesdobozban

Sada: köszi. Annyi talán még elfér. Ha nem, szerzek egy nagyobb dobozt!
csacska
Nov-dec-ben szokott vele játék lenni.
Milka!!!!! Tele van a Milkával a "kincses dobozom"! Jó lenne valahova beküldeni! Hiába próbálom a párom a Bocira átnevelni, azt mondja, nem akar"divatolni"! Pedig igazáh hozhatna egy kis áldozatot...
Én is azt használom, x évre visszamenőleg megvan az összes zacsi. Mindig üzlethez kötött játék van vele.

Én az Ariellel szeretnék már játszani.
Évek óta ezt a mosóport használom. Igaz, hogy semmit nem raktam félre belőle...
Egyáltalán volt már játék velük?
Én a Dove-tól várnék egy nagyobb ajándékkal kecsegtető nyereményjátékot. Ja, és ne feledkezzünk meg a konkurenciáról sem, a Nivea is szervezhetne egy olyan játékot, ahol nemcsak egyféle termék játszik. Fa játék is elég rég volt már.
Szabolcs,
menj ki a Sziget fesztiválra, sokra viheted a Pöttyös csomagolásaiddal

)
Én nagyon örülnék egy telefonnak. Kb. 1/2 éve játszom az olyan összes játékon, ahol mobilt lehet nyerni, de semmi
Hali
Nekem mindegy csak ezt lehesen nyerni:
http://www.gsminfo.hu/cikk.php?cikk=2163
ja persze és én nyerjek.

Pöttyös Rudi, mert az előző játék óta rászoktam, gyűjtöm (tele a raktár

) a nyitószalagokat és ha nem indít hamarosan, váltani fogok...

A hozzászólásokból kiderül, hogy sok cég marketingese olvassa a fórumokat. Szerintem üzenhetnénk nekik, hogy melyik cégektől várnánk el, hogy nyereményjátékot indítson. Esetleg adhatnánk nekik ötleteket a nyereményekre is, mert olyan fantáziátlanok.
Újabb hozzászólások