Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 68 / 2011 oldal |
robbe77 biztosan azért, mert ez nőnapi játék, úgy kezdi, hogy ne virágot vagy bonbont vegyél, hanem az italt. És nyerj egy cipőt, gondolom, kifejezetten a kedves hölgynek.
Sajnos nem sok JÓ játék van mostanában! :-( (írom ezt akkor, amikor sada jelzése alapján 1 lakást + 2 nagyértékű autót is sorsolnak. Ezek nyilván tetszenek, de minimális az esély megnyerni őket. Amit egy kis idő + energia + pénz befektetésével meg lehetne nyerni, ott elég karcsú + nem annyira vonzó a nyeremény...)
Én is ezt látom. Nem (csak) Te vagy negatív...
Én is ezt látom. Nem (csak) Te vagy negatív...
Na úgy látszik ma ilyen negatív vagyok, de a Johnny Walker-rel nyerhető cipőnyeremény tetszene, viszont megint jön a DE! Egyrészt vesz az ember egy drága pályázatot és vagy pontot nyer, vagy maximum 41-es cipőt!!!
Hahó! Ezt az italt felnőtt férfiak isszák és gyerekméretű cipőt lehet vele nyerni 36-41 között? Vicc kategória.
Hahó! Ezt az italt felnőtt férfiak isszák és gyerekméretű cipőt lehet vele nyerni 36-41 között? Vicc kategória.
Hú ez az Unilever játék! Kár hogy nem lehet bejelölni, hogy te csak a különdíjért szeretnél játszani. Nekik is jobb lenne. Igaz, nem vagyok egy nagy focidrukker, ettől függetlenül még el is mennék, de! Ez a nyeremény csak a jegy. Oda kell utazni, ami ebben az időszakban erősen túlárazott lesz,(mármint a repjegy), jó eséllyel ott is kell legalább 1-et aludni, szóval kész ráfizetés, vagy bukta. Mert nem átruházható, csak a nyertes és választottja mehet. Ez így ebben a formában baromság. Lett volna kevesebb nyeremény, de akkor komplett utazás.
Erről az a cikk jut eszembe, hogy a csóri ember megnézte az ügyfélkapuján az orvosi beavatkozásokat és aszerint épp boncolták.
" alt="
">

Sokmindenre jó az az ügyfélkapu.
Lehet időpontot foglalni.
Ügyintézni.
Ha vki a családból kórházba kerül, hamarabb látod a felhőben, mi történt vele a műtőben, mint felébredne. Persze csak akkor, ha ad hozzáférést.
(pl. szülő, házastárs, gyerek,.)
Lehet időpontot foglalni.
Ügyintézni.
Ha vki a családból kórházba kerül, hamarabb látod a felhőben, mi történt vele a műtőben, mint felébredne. Persze csak akkor, ha ad hozzáférést.
(pl. szülő, házastárs, gyerek,.)
Vágási Feri
Van egy okos fia, majd segít neki!
Van egy okos fia, majd segít neki!
Vágási Feri
Asszem, van egy limit (talán 20e Ft), ami alatt nem kell vacakolni ezekkel a nyereményekkel (sem). Persze ha valaki összesítve már egy "szemmel látható" összeget nyert, érdemes mérlegelni, hogy nyisson egy ügyfélkaput vagy mit, hogy később ne legyen belőle gond.
Amúgy abszolút egyetértek, számomra is komoly sztresszt / gondot jelent(ene), ha magamnak kellene kitölteni a nemtomhányas mellékletet, meg a hozzá tartozó továbbiakat... pedig még aktívan dolgozom, és amúgy elég jóban vagyok a számokkal. De pár éve én is úgy csinálom, hogy a NAV által felajánlott doksit fogadom el, mer' "jó lesz az úgy..."
Asszem, van egy limit (talán 20e Ft), ami alatt nem kell vacakolni ezekkel a nyereményekkel (sem). Persze ha valaki összesítve már egy "szemmel látható" összeget nyert, érdemes mérlegelni, hogy nyisson egy ügyfélkaput vagy mit, hogy később ne legyen belőle gond.
Amúgy abszolút egyetértek, számomra is komoly sztresszt / gondot jelent(ene), ha magamnak kellene kitölteni a nemtomhányas mellékletet, meg a hozzá tartozó továbbiakat... pedig még aktívan dolgozom, és amúgy elég jóban vagyok a számokkal. De pár éve én is úgy csinálom, hogy a NAV által felajánlott doksit fogadom el, mer' "jó lesz az úgy..."
Ez az új móka, hogy vásárlási utalvány (!) után is bele kell mászni az adóbevallásba nagyon gáz.
A legtöbb embernek az ApeK készíti az adóbevallást, sokan nem értenek hozzá. Most ha nyer valaki - mint pölö Jóanyám, akinek csak nyugdíja vagyon - egy 10ezres Penny utalványt, menjen be az ApeKba és szerencsétlenkedjen az Ügyfélszolgálaton, hogy módosítsák az adóbevallását. Ilyenkor ki kell tölteni (papíron) egy újat és bele kell írni ezt a filléres nyereményt.
Vagy nyisson Ügyfélkaput és azon módosítgassa, ha megjelenik a tervezet. Már ha ért hozzá...
Ez nonszensz.
A legtöbb embernek az ApeK készíti az adóbevallást, sokan nem értenek hozzá. Most ha nyer valaki - mint pölö Jóanyám, akinek csak nyugdíja vagyon - egy 10ezres Penny utalványt, menjen be az ApeKba és szerencsétlenkedjen az Ügyfélszolgálaton, hogy módosítsák az adóbevallását. Ilyenkor ki kell tölteni (papíron) egy újat és bele kell írni ezt a filléres nyereményt.
Vagy nyisson Ügyfélkaput és azon módosítgassa, ha megjelenik a tervezet. Már ha ért hozzá...
Ez nonszensz.
Most vásároltam tescobA
Ami cc áras közel 2021 es áron adta...
Ami cc áras közel 2021 es áron adta...
Ettől már csak a kötény a jobb és még kvízt is kell érte kitölteni.
...most erre tényleg nem tudok mit mondani, ha vki a 125. bögréért játszik... meg kulacsért lehet kell neki, gyűjti. Az hogy 5-10 ezer forintos utit sorsolnak, hát ha van rá jelentkező.
Fbn látom divat 50% kedvezményt nyerni wellness hétvégére, ilyenkor nem kellene 1000 embernek "jaj de jó köszönjük, nem csak a játékért hanem az oldal népszerűsítéséért... osztva, szuper stb... " meg amikor a Burger King kisorsol 5 kis krumplit, hanem oda írni, hogy hát na... ezek azért nevetséges kategóriák... de hát van az a mondás aki a kicsit nem becsüli.
De ha nem játszanánk, a lomokért, bagoért lehet elgondolkodnának...
Fbn látom divat 50% kedvezményt nyerni wellness hétvégére, ilyenkor nem kellene 1000 embernek "jaj de jó köszönjük, nem csak a játékért hanem az oldal népszerűsítéséért... osztva, szuper stb... " meg amikor a Burger King kisorsol 5 kis krumplit, hanem oda írni, hogy hát na... ezek azért nevetséges kategóriák... de hát van az a mondás aki a kicsit nem becsüli.
De ha nem játszanánk, a lomokért, bagoért lehet elgondolkodnának...
Egyetértek.
De ha / amíg a szervezők azt látják, hogy "mindenki ügyeskedik", erre idővel egyre kevesebb esélyt érzek.
Mondjuk én (és gondolom mindenki) vásárlás előtt mérlegelek, hogy kb. mennyi befektetést ér nekem az adott játék. Kell-e a termék annyiért, vagy sem. Pláne 10-20-50x megvásárolva
És itt jegyezném meg, hogy azt viszont nagyon nem csípem, amikor maga a szervező sem tartja be a játékszabályokat...
De ha / amíg a szervezők azt látják, hogy "mindenki ügyeskedik", erre idővel egyre kevesebb esélyt érzek.
Mondjuk én (és gondolom mindenki) vásárlás előtt mérlegelek, hogy kb. mennyi befektetést ér nekem az adott játék. Kell-e a termék annyiért, vagy sem. Pláne 10-20-50x megvásárolva
És itt jegyezném meg, hogy azt viszont nagyon nem csípem, amikor maga a szervező sem tartja be a játékszabályokat...
2-3-4 évvel ezelőtti blokkokat szelektáltam, és meglepőek voltak az árak, illetve egy-egy nagybevásárlás végösszege.
Nyilván (majdnem) mindenki a fődíjra hajt, de arra kevés az esély, a napi, heti nyereményekre azért több sansz van.
De ilyen 5-10 ezres utikkal már nem sokra megy az ember, se ilyen értékű nyereménytárgyakkal.
Az autó és a milliós fődíjak szuper nyeremények, tényleg lehetne azokból is több.
Nyilván (majdnem) mindenki a fődíjra hajt, de arra kevés az esély, a napi, heti nyereményekre azért több sansz van.
De ilyen 5-10 ezres utikkal már nem sokra megy az ember, se ilyen értékű nyereménytárgyakkal.
Az autó és a milliós fődíjak szuper nyeremények, tényleg lehetne azokból is több.
Nem okoskodni akarok, de szerintem ez legalább részben a "mi" hibánk. Kizárt dolognak tartom, hogy a szervezők ne vegyék észre, hogyha valaki feltűnően sok pályázatot küld be (=blokkgyűjtés), vagy 10 ember ugyanoda kéri a nyereményt (=kamu nevek). Meg hasonlók. Szerintem a rengeteg kulacs + kis értékű nyeremény a "nem fáj" szint a szervezőknél, és ideig-óráig biztos működik még, de összességében hatással van a(z akár fő)nyereményekre is... (azér' egy milliós fődíj már tényleg valós embernél landoljon!!!)
Kicsit olyan húzd meg - ereszd meg dolognak érzem. (Nagy nyeremény sokakat vonz, sok apróval meg kinek van ideje foglalkozni + adminisztrálni... a fele a nyakán marad a szervezőnek, ha személyit kér, meg eredeti blokkot akar ellenőrizni egy bögréért...)
Kicsit olyan húzd meg - ereszd meg dolognak érzem. (Nagy nyeremény sokakat vonz, sok apróval meg kinek van ideje foglalkozni + adminisztrálni... a fele a nyakán marad a szervezőnek, ha személyit kér, meg eredeti blokkot akar ellenőrizni egy bögréért...)
pieceofluck: nem nézem a régi árakat, csak a mostanit. Viszont régebben sokkal több és jobb fődíjak voltak. Elég sok autó volt a fődíj. Most alig.
FlyGuy: megbeszéltük...
Nem kell autó, fődíj se, lehetsz pótnyertes
" alt="
">
napi, heti jöhet...

napi, heti jöhet...
Jó, csak azért nem mindegy, hogy amit megveszünk, az mennyibe kerül, és mit lehet nyerni.
Nemrég rendezgettem a pár évvel ezelőtti blokkjaim.
Szinte feleannyi árak, vagy legalábbis jó 30%-os különbség, és normális, értékes nyeremények. És főleg, még nyerni is lehetett, mert nem csak egy termékes blokkos játékok voltak, hanem olyan is, ahol a csomagolásban volt a kód (Dörmi, Kinder, Bravos, Kométa, stb.)
Nemrég rendezgettem a pár évvel ezelőtti blokkjaim.
Szinte feleannyi árak, vagy legalábbis jó 30%-os különbség, és normális, értékes nyeremények. És főleg, még nyerni is lehetett, mert nem csak egy termékes blokkos játékok voltak, hanem olyan is, ahol a csomagolásban volt a kód (Dörmi, Kinder, Bravos, Kométa, stb.)
Örüljünk, hogy ez is van... 5 millás fődíjakból sincs sok...