Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 675 / 764 oldal |
Kód gazdára talált
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Viki
Írtam mailt a hoolnapi mozival kapcsolatban
Írtam mailt a hoolnapi mozival kapcsolatban

Kód elkelt.
Nekem is van egy, hasonló feltételekkel gazdát keres 

Van egy dreher kódom. Az első ímélezőnek elküldöm! Még két napig lehet küldeni!
Ildicc, írtam jegy ügyben 

Van 3db 7Days kódom, nem beküldött!
Ha kéri vki, szóljon!
Ha kéri vki, szóljon!
Ma este 8-ra van jegyem a Légcsavar - ra, az Új Udvar (Óbuda)-ba. Akit érdekel, lehetőleg kettőig írjon! 

Van 2db 750Ft-os kuponom,a Flyerz magazinból,holnap még felhasználhatók a Palace mozikban.
Nem tom. milyen módon juttassam el,annak ,akit érdekel?
Várom a javaslatokat!
Nem tom. milyen módon juttassam el,annak ,akit érdekel?
Várom a javaslatokat!
Wallace és Gromit című animációs filmre van 2 jegyem szombat délelőttre (Óbuda), sajna nem tudok elmenni. Jelentkezzen akinek kell.
Akinek esetleg akadna 2 felesleges jegye A Szégyen és gyalázat (Dirty Shame) c. film vetítésre ... és gondolna rám... azt nagyon megköszönném... 

Sziasztok! Gazdára leltek a jegyek. Sajnálom, hogy csak kettő volt, sokakat érdekelt volna. (Engem is.
)
)Vicke
Engem érdekelnének a jegyek! Írtam mailt!
Engem érdekelnének a jegyek! Írtam mailt!
Sziasztok! Van ma estére 2 jegyem az eros c. filmre, most derült ki, hogy nem tudunk elmenni
Aki szívesen megnézné szóljon, és megírom a részleteket. MA 19:30 művész mozi. A filről bővebb infó: http://www.origo.hu/filmklub/20051011orgia.html
Aki szívesen megnézné szóljon, és megírom a részleteket. MA 19:30 művész mozi. A filről bővebb infó: http://www.origo.hu/filmklub/20051011orgia.htmlRemélem, nap közben hozzáférhetővé válik az e-mail címem, mert természetesen publikussá tettem. (Mielőtt valami kotnyeles kioktat...
" alt="
"> )
" alt="
"> )A Szégyen és gyalázat (Dirty Shame) c. film vetítésére nyertem 2 jegyet. Október 24. hétfő 20 h, MOM Park. Sajnos, nem jó az időpont nekem.
Írjon, aki szeretné! (Csak késő este tudok válaszolni, türelem!)
Csak 18 éven felülieknek!
Írjon, aki szeretné! (Csak késő este tudok válaszolni, türelem!)
Csak 18 éven felülieknek!
Köszönöm a sok érdeklődést, a szkennernek megvan a boldog tulajdonosa.
Szia tikana!
E-mailben elküldöm a címem.
E-mailben elküldöm a címem.
Van egy Whiskas kuponom, amit valakinek a nevében szívesen beküldök 

Én is írtam, de azt hiszem későn. Na, mindegy azért reménykedem...