Sada?
Az éjszakai őrségre gondolsz?
Mert nekem van 2 felesleges jegyem. Szívesen nekd adom...
Vagy ha kel vkinek...
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 678 / 764 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Szia Vicke! Engem érdekelne a Gyilkos labda vetítés szeptember 8-án. Ha él még az ajánlat, el tudod küldeni az infókat emailben? olivia-@freemail.hu. Köszi! Olívia
Hülye vagyok..elfelejtettem odaírni, hogy van felesleges jegyem..

Csütörtökön mozi? Gyilkos labda A vetítés szeptember 8-án
csütörtökön 19 órakor kezdődik az Uránia mozi nagytermében (1088, Budapest, Rákóczi út 21.).
csütörtökön 19 órakor kezdődik az Uránia mozi nagytermében (1088, Budapest, Rákóczi út 21.).
Van vkinek felesleges jegye a holnapi port vetítésre?
Nekem is van 2 jegyem a Gladiátorra!
Még mindig van 2*2 fő jegyem..
Nekem is vannak átadó jegyeim ! Ha érdekel, jelentkezz !
Köszi mindenkinek!
Akinek még megvan, jelezzen!
Köszi!
Köszi!
Gladiátor biztos örülne neki!

Csatlakoznék. Nekem is van két felesleges jegyem a Gladiátorra.
Ha kell valakinek szóljon.
Ha kell valakinek szóljon.
Nekem is van néhány felesleges jegyem a gladiátorra.
Részletek:
Gratulálunk, Ön két fő részére szóló belépőt nyert az Uno.hu játékán a Gladiátor című film különleges DVD-változatának megjelenése kapcsán rendezett vetítésünkre.
A 17 perccel bővített Oscar-díjas alkotást 2005. szeptember 5-én hétfőn, 20 órától a MOM Parkban található Palace Cinemas moziban tekintheti meg másodmagával.
Részletek:
Gratulálunk, Ön két fő részére szóló belépőt nyert az Uno.hu játékán a Gladiátor című film különleges DVD-változatának megjelenése kapcsán rendezett vetítésünkre.
A 17 perccel bővített Oscar-díjas alkotást 2005. szeptember 5-én hétfőn, 20 órától a MOM Parkban található Palace Cinemas moziban tekintheti meg másodmagával.
Gladiátor című film különleges DVD-változata.Hétfő 20:00,Mom park.Akit érdekel,az írjon mailt.
rendben justhappy Tiéd a két jegy. Küldöm e-mailban, hogy mit kell tudni.
Dit
Engem érdekelnének a jegyek A remény bajnokára!
Engem érdekelnének a jegyek A remény bajnokára!
Van két jegyem holnap estére azaz augusztus 30-án 20 órára A remény bajnoka című filmre Új Udvar-ba (1032 Budapest Új Udvar Bevásárló- és Szórakoztató-központ, Bécsi út 38-44.)
Ha valakit érdekel szóljon.
Ha valakit érdekel szóljon.
JVR
De mit? És kinek írtál?
De mit? És kinek írtál?
Én szívesen venném, ha el tudnád küldeni. Légyszíves küldj külön e-mailt, nem akarom itt megadni a címem. Köszönöm.
a kuponok elkeltek!