Én már 2.szorra reklamáltam meg a mi világunk újságot!
Azt a választ kaptam tegnap, hogy legyek türelemmel, mert a terjesztés még folyamatban van.
Azt írta a hölgy, hogy ha 2 hét után sem kapom meg, akkor jelezzek feléje.
Multkor is a reklamációm után kaptma meg, de mire ideért, valamilyen pályázat ( ami az újságban volt) már lejárt!!
Remélem most hamarabb ideér!!!
Sziasztok!
Van 2 tiszteletjegyem a Tarnamérai strandra. Ha esetleg valaki a közelben lakik, és a tv szerint még lesz jó idő, szívesen odaadom. Augusztus 31-ig érvényes a jegy.
Sziasztok!
Olvastam, hogy néhányan nem kaptok Mivilágunk magazint, pedig visszaküldtétek a kérdőívet. Ha gondoljátok, beírlak Benneteket az "ismerős ajánlása" rovatba az én kérdőívemen, hátha így sikerül... Ha érdekel vkit, küldje el nevét, címét, szül.hely,időt, gyerekek számát,tel.számot (ezeket kérik) a mail címemre!
Ha vkit érdekel 2 jegy az Egyenesbe jövünk című film vetítésére
(MOM Park, augusztus 23-án, kedden, 19:30 órától), az írja meg a nevét!
Gyorsasági!

Nékem is van pár darab CC kupakom. Az első jelentkezőnek aki az ímélcímemen jelentkezik annak küldöm a kódokat!
Maradt pár CC kupakom,akinek kell írjon privát,mailban elküldöm.Ne vesszenek már kárba.

Sada!
Írtam mail-t mozijegyek ügyben!
Érdekel vkit 2 jegy? Az írja meg a nevét!
MOM Park, augusztus 23-án, kedden, 19:30 órától
Egyenesbe jövünk című film vetítése.
Elcserélném a köv. DVD-ket:
Rubint Réka: Add Önmagad 3
Rubint Réka: A Titkom! Légy bombajó kismama!
Rubint Réka: Add önmagad -5kg/hét
Rubint Réka: Az igényes nők edzésprogramja (még erősebb, még hatékonyabb)
Cserébe aerobik, callanetics Dvd-ket várok, akár másolt DVD formájában is.
2 db jegyet a Zempléni Fesztivál, Záró hangversenyére.
időpont: aug. 19. 20 óra,
Helyszín: Sárospatak, Református templom
Érdeklődéseket ide várom!
Sziasztok!
Van kedve valakinek Tokajon a Zempléni Fesztivál aug. 18-i afrika napi koncertjére elmenni? (2 db belépőről lenne szó)
Ha valakit érdekel, a részleteket is megírom.
Használt / lejárt Sziget fesztivál belépőt átadom annak, aki szeretne csúzdapark belépő kedvezményt kapni. Most egy van, a hetijegy jövő hét közepén lesz elérhető

4 danone finom és könnyü fólia. postát is fizetem.

Felbélyegzett válaszboríték ellenében felajánlok 20 db Danone Könnyű és finom joghurt fedőfóliát. Ezek még a sms játékból származnak, kérdéssel és kóddal ellátva. Ha valakinek szüksége lenne rá, írjon a címemre.
Jacobs CD-k keresik új gazdijukat.
A CD-nek meglett a gazdája

I.M.R.E.
Én nem bánnám, de emailt nem írtál, a te címed nem látszik, szerinted írjam ki ide, hogy hova kell menni és kit kell keresni?

" alt="

">
Oké én átveszem a Sin City-t!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások