cappucci semmi ok a nyugalomra nekem csak 7 van

" alt="

">
Ez igen, sada. Nekem csak 25 üvegem van. Néha még éjszaka is "kávézok". Az enyém mellett "bérben" még kettőt csinálok.

" alt="

">
hogy tudjátok ilyen gyorsan csinálni, én is szinte egész nap itt vagyok, kivéve délelőtt de nekem még csak 15 üvegem van.

" alt="

">
Kódok is számítanak?
Mester lettem ....... (még reggel)!

" alt="

">
A facebook információi szerint hétvégén is lesz babszemek feltöltése.
Azt vállalták, hogy a májusban beérkezett vk-okat feltöltik a sorsolásig.
Amit kedden adtál fel, az már jún-ban ért be.
Kedden feladott vonalkódjaim még sehol! Hét végen foglalkoznak a feltöltéssel???Mert akkor a hétfői sorsoláson sem veszek részt!?
A hétfői sorsolás után babszemeinkért már vehetünk sorsjegyeket is!
Természetesen részt veszel mindkét nyeremény sorsolásán, akár termelsz még, akár nem.
Sziasztok !
Holnap estére +lesz a 29 becsomagolt dobozom ... Érdemes még "termelnem" vagy várjak vele 6.-a utánig ??? Csak azért mert sorsolás a kiírás szerint csak az első 2 kategóriában van és nem szeretnék kimaradni belőle ... A Facebookon nem volt erről szó ??? Csak ezért nem szeretnék regizni oda ... Köszi ha segít vki ...
Nekem a múlt hét csütörtökön elsőbbségivel feladott vonalkódjaimat ma töltötték fel, a hétfőn els. feladottat még nem.
Hétfőn elsőbbségivel feladott vk-t már fel is töltötték!!
Megtudtam, miért törlődtek a stickek utáni pontok - azt is kérdeztem, hogy akkor ezek nem játszanak, csak a nagy, gyűjtő csomagolás. A válasz:
"A kis stickek és a nagy külső csomagolás vonalkódjai is játszanak. Átmeneti zavar történt a rendszerben, de igyekszünk a hibát mielőbb javítani."
mamocika165
NE! Én így küldtem mégis egy személyre írták jóvá!
küldhetek egy borítékban apa nevére regijére és az enyémre is vk-ot?
külön kis bigyóban elválasztva?
az üdülési csekk..
Ez lehet a hunyó..

" alt="

">
pmarta!
Mikor a gimnáziumba mentünk beiratkozni,akkor kérték a lányom adóazonosító jelét,ezért rögtön megkértük mind a 3 gyerekre,hogy meglegyen,így már idén nem kell a fiamnak kérni.De az üdülési csekkhez is kérik egyébként,bár azt sajnos még soha nem sikerült szereznünk az Üdülési Alapítványtól!

" alt="

">
Nálunk mind a négynek van, az első pillanattól, de azt ne kérdezd meg, miért kérték a szülők.
Úgy látszik, ez családfüggő.
sada, igen, bocsi, elírtam, adóazonosító jel... (lehet kérni csak nem nagyon szokták, ezért egy 13 évesnek általában nincs)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások