Mostanában elég ritkán vagyok a fórumon,de azért néha csere-berélek...
nálam is bepróbálkozott lipton-hópihe cseével, vagnero@freemail.hu Vágner Orsolya . Mint új név,én 1-ből írtam neki akkor küldöm a kódokat,ha megkaptam a csere levelét. Azóta nem válaszolt,írtam újra neki,mert azt hittem megsértődött azért nem ír,de akkor volt oka rá.
Mint régebbi (5-6 éves fórumos róka),van tapasztalatom,de sajnos néha sikerül átverni 1-2 illetőnek. Viszont nemsokáig teheti,ha bekerül ide a neve,adatai és nem tisztázza magát.

Szabó Attilával (cuki) többször cseréltem, de mindig korrekt volt, és rögtön küldte amiben megegyeztünk. Szerintem biztosan tényleg oka lehet, ha most nem így tett.
Jaj és most néztem 10,07 perckor küldtem emailt ma és te még sem emailben válaszoltál 10,23 perckor!
Pipe!
Én nem akartam csalódást okozni az első cseréiddel kapcsolatban,azt is elhiszem nem nézi mindenki minden nap az emailjeit.De ugy érzem más fórumosnak is tudni kell ha a csere nem megy simán! 1,5 éve vagyok fórumos de ebbe a rovatba még nem írtam,szerintem nem tuloztam el a dolgot. A mai emailre sem válaszoltál!
Engem vagnero@freemail.hu email címmel Vágner Orsolya akart átverni, de nem sikerült neki
Postán küldtem volna a Lipton sms kódokat, de ahányszor kértem a postacímét, sosem írta meg, illetve azt válaszolta, hogy nem kapta meg a mailem!Ekkor kezdett gyanússá válni, meg hát hogy túl sok másik kódot ígért az enyémért cserébe!
Így ha akartam volna sem tudtam volna elküldeni neki a kódokat!!!
Én nekem e válaszol a bodysh@freemail.hu Szabóné G.Rita.
E-mailben küldtem neki 6 lipton kódot azóta nem lehet elérni. Most olvastam szednori is így járt.
Én nekem e válaszol a bodysh@freemail.hu Szabóné G.Rita.
E-mailben küldtem neki 6 lipton kódot azóta nem lehet elérni. Most olvastam szednori is így járt.
Sajnos nem.Visszajött a csomagom.
Írtam privit is!
evimamzi! Végül megvalósult?
Sajnos több negatívumot is olvastam róla utólag, megingott a bizalmam benne. Ezt tudtára is adtam. Nem tudom legközelebb mivel jön elő és hogy mikor válaszol.
Többekkel cseréltem az utóbbi időben, de senkivel sem volt gond.
TH!
Nekem is volt a partnereddel problémám.
Megtört a jég!!! Válaszolt cuki21@freemail.hu (alias Szabó Attila). Kórházban volt, azt mondja. Kb. 10 cserém közül pont az övé nem ért oda 3 munkanapon belül (sima levél)? Én kételkedem abban, hogy igazat mond. Állítólag egy ismerőse adta fel, de arra még nem kaptam választ, hogy mikor...
Köszi azt az infót is, hogy Vaterán se korrekt. Már meg is néztem a felh.nevét. Vigyázni fogok vele ott is.
Köszi Annalotti, időközben már néztem... No komment!
TH! Nézd meg a Negatív tapasztalatok témát...

Sajnos, nekem is kell írnom ebbe a fórumba:
Szabó Attila - cuki21@freemail.hu
Én másnak is adtam fel egyidejűlet küldeményt 12-én (kölcsönösen megkaptuk), viszont Attila arra sem méltat, hogy az e-mail-emre válaszoljon, sem itt a csere-bere fórumon. Nem kaptam még meg tőle a levelet és nem is jelez, hogy neki megérkezett-e. Pedig ugyanazon a napon feladott másik levelem már célbaért...
2 hét várakozás és egy kis nyomozás után kénytelen vagyok ebbe a topicba is írni!Vigyázzatok,csaló(k) vannak a fórumon!
bodysh nicknevű fórumossal cseréltem,13 Lipton sms kódot küldtem el neki mailben,az igért dolgokat azóta sem küldte,többszöri e-mailjeimre nem válaszol:bodysh@freemail.hu a mail címe!
1 hete szintén 2 fórumosnak adtam kódokat mailben,ők vissza is írtak,hogy feladták,de csak nem ért ide a 2 levél.Email-re ezek után már nem válaszolt egyik sem.lucanyo81@freemail.hu és vagnero@freemail.hu email címekkel mérgezi a freemail tulajdonosok népes táborát
A 3 csaló valószínűleg ugyanaz a személy

2 napja a kérdések rovatba beírtam,2 fórumos is írt,hogy őket is így átverte.Ma nyomozásba kezdtem,a mobilszámát sikerült megtudni,éppen az előbb fel is hívtam.Egy vékony hangú liba vette fel.Bemutatkoztam és kérdeztem,hogy miért nem küldi a cserét?! Erre letette,újra hívtam,de már fel sem veszi a telefont! Hát hiányzott ez neki,hogy rettegésben kelljen ezentúl élnie Balatonfűzfőn és kénytelen legyen a 06-20-4513950-es SIM kártyáját megsemmisíteni?! Nekem nem érne meg ennyit pár Lipton bögre!!!
Igen én vagyok az, akiről Frézia írt, most nyitottam meg a freemailomat, láttam, hogy ma reggel írt. Azért az "emailra nem reagál" beírás túlzás volt, mert régebbi levél - a csere óta - nem volt, a mait pedig még csak most nyitottam meg.
Sajnálom, hogy így esett -legfeljebb a postát szidhatom - természetesen visszaküldöm, amit tőle kaptam, így csak én bukok, duplán, mindkét vonalkóddal. (már nem emlékszem, hogy milyen kiszerelésben volt a Delikat vonalkód, de összességében stimmelni fog a mennyiség)
Szeretném megkérni a fórumos társakat, hogy ha ilyen probléma merül föl, akkor először inkább e-mailban próbálják meg tisztázni egymás között a dolgokat, biztos sok csalódás, fölösleges vádaskodás lenne megelőzhető. Lehet, hogy én reagálom túl a dolgot, de nekem nagyon elvette a kedvemet ez az eset, annyira izgultam az "első" cseréim miatt, és mégis rosszul sült el. Remélem a többieknek nem okoztam csalódást.
Frezia71
Most olvastam a beírásodat. remélem nem én vagyok az, akitől hiába várod a vonalkódokat? Kérdeztem tőled, hogy megkaptad-e, másnap még nem érkezett meg - azt írtad - azóta nem írtál, sem a e-mail címemre, se ide a fórumra. Elsőbbségivel adtam föl, még aznap, amikor beszéltünk, Bevittem Miskolcra a pályaudvar postájára, mert eddig ez volt a legbiztosabb, 3 elsőbbségi levelet adtam föl egyszerre.
Sajnálom, ha én lennék az, akitől hiába várod a levelet, jelezhetted volna hamarabb is. Több vonalkódom nincsen, ha gondolod visszaküldöm a te cseréidet, de légyszíves jelezz vissza.
Sajnálom, hogy így történt, nem volt szándékos.
nobika
febr. 12, 20 15-ös hsz-odra írtam, a lányok már meg is válaszolták.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások