most én szeretném megkérdezni,hogy a keddi verset (sort) elkűldi nekem valaki @-ben? Nem leszek rádió közelben.
(Danubiusz rádió )
köszönöm Tery
szonbaton egy csomószor akartam telcsizni, a macsók miatt.
Sajnos csak kicsenget,majd foglalt. Ez nem jött idáig össze.
Ma meg csak most tudtam bekapcsolni a rádiot. Talán..
Gladi!
Reggel mondta a műsorvezető, hogy talán póló, meg pár db cd van még benne.
Lehetetlen egy játék ez. Olyan hülye infókat mondanak szegény énekesekről, nem is lehet kitalálni.
Mano,
Nem tudom, mi lehet a csomagban, jó lenne, de nincs sok időm, úgyhogy átengedem másnak a lehetőséget. Köszi, hogy így gondolod, én megpróbálok mindenkivel előzékeny, jószándékú és normális lenni, remélem érezhető.
Aranyos vagy Gladi!
Te sem panaszkodhatsz szerintem.
Nem játszol a macsó hétvégén a Danubiusban?
Mano,
Ebből is látszik, hogy kedvelnek itt Téged.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki elküldte nekem a 4. verssort!
Bocsánat, hogy csak most teszem.
Ebben bízhatunk egyedül, hogy a mi gyerekeink mások.
Gladiátor.
Nem,nem gondolom,hogy jobb voltam. (sőt

) a fiamhoz képest én égetnivaló "kölök" voltam.
Nálunk talán túl sokat engednek meg a gyerekeknek. Ezért nem is adják meg azt a tiszteletet amit egy felnőt elvár a gyerektől ( minimum,hogy rád köszön ha reggel találkoztok) de nem gond( szerencsére az én csemetém más) Naná hát én vagyok az anyja
Tery,
Melyik iskola ez, középiskola? Mi egyébként mindig azt gondoljuk, mint amit a szüleink is gondoltak, hogy mi jobbak voltunk, nem?
Hát úgy látom, nem mi nyertük meg Szardíniát.

A hallottak alapján én szerencsésnek mondhatom magam, ui. beértem 7-re és 7.10-kor már le is tettem a telefont, mert bejelentkeztem. Kb. 15x hívtam, nekem is volt kicsöngés és ledobás, majd utána a kedves hölgy felvette a versmondásomat. Nem szabad csüggedni, jövő héten ismét összedolgozunk és össze fog jönni. A tények tudatában (távol-keleti utazásunk) én nektek drukkolok, azt hiszem, jövő héten már nem játszom, tiszta ideg voltam, hogy mit csinálok, ha kihúznak.
Gladiátor.
Azért nem annyira rossz a helyzet.
"művész "gyerekek. Táncosok lesznek.
Tehetségesek,sokat dolgoznak rengeteget gyakorolnak.A kitartásukat értékelem maximálisan. Sajnos a viselkedésükkkel van gond. (persze csak néhányuknál van gond)
Sokszor hívtam Dancsiékat. Kicsöngött,majd foglalt jelzés

ezt utálom
Fél tíz felé tudtam telcsizni,de nem kérték a verset . Sajni én sem vagyok Cintia.
én kb 40 percet próbáltam 6-kor emiatt keltem. háromszor volt úgy, hogy kicsöngött és kb. a hatodik csengetésnél átment foglaltba. De utána én is meglepődtem, hogy egyszer csak a kb 234. próbálkozásra

felvette egy kedves hölgy és ő mondta, hogy miközben velem beszél a másik két vonal folyamatosan csörög. tehát min 3 vonalra jönnek a hívások és csak 1 emberke veszi. nem irígylem...
hát nekem is sikerült bejelentkezni a mai Danubius játékba.
De sajna nem én vagyok Cintia
Tényleg nagyon nehéz volt felhívni őket. Én vagy 1/2 óráig csak tárcsáztam
szerintem nem túl fair így.

Kinek van ideje órákat üldögélni a telefon mellett? nyugodtan lehetett volna mailban is küldeni a mondatokat.
Hát ez a mai DAnubius játék kikészített. Egyszer csörgött ki, akkor sem vették fel és utána 2 óráig semmi. 3 órát ültem a telefon mellett... Hiába!

savika: és sikerült felhívnod őket?
savika
Én is arrafelé ültem, de a játéknál nem voltam bent, mert kivártam az ingyen kólát és kukoricát... A barátom tudta volna rá a választ, de nem volt kedve jelentkezni...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások