zshajni
MindigTV?
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 69 / 892 oldal |
Ditke2: SOSben várom az emailed!!!! Köszönöm.
Szerintem nem az a neve. Közben elővettem a leírását, és azt írja ilyenkor nincs kapcsolat az antennával. Nem tudom miért...
set top box?
Van otthon vkinek olyan tv-s ketyere a birtokában (már a nevét sem tudom), amiről ingyen lehet a tv-t nézni?
Legalább fél éve nem kapcsoltam be a tv-t, és most nem talál jelet, programot.
MIt lehet ilyenkor tenni?
Legalább fél éve nem kapcsoltam be a tv-t, és most nem talál jelet, programot.
MIt lehet ilyenkor tenni?
Ditke2: légyszi nézz rá a mailjeidre! Köszönöm.
Egriek segítségét kérem: ismertek e valakit ,aki "érdekes" torta sütését vállalná elfogadható áron?
VargaErzsi
Igen, az. Köszi.Akkor még van esélyem. A férjem megkérem, legyen arra egy kis dolga.😉
Igen, az. Köszi.Akkor még van esélyem. A férjem megkérem, legyen arra egy kis dolga.😉
verus
Ha a tengeralattjáró formájú a társas akkor a 18 kerületben az Üllői úton még volt ma sok
Ha a tengeralattjáró formájú a társas akkor a 18 kerületben az Üllői úton még volt ma sok
Sziasztok,
Ma voltam a Lidl-ben. Stikeez társast szerettem volna venni. Sajna nálunk (11.ker.) nem volt. Nem tud valaki olyan üzletet ahol még kapható? Karácsonyi ajándék lenne.
Előre is köszi az infót.
Vera
Ma voltam a Lidl-ben. Stikeez társast szerettem volna venni. Sajna nálunk (11.ker.) nem volt. Nem tud valaki olyan üzletet ahol még kapható? Karácsonyi ajándék lenne.
Előre is köszi az infót.
Vera
Canon festékpatronról egy elegáns mozdulattal letéptem a chipet
" alt="
">
Vehetek egy újat?
" alt="
">
Vehetek egy újat?
Sziasztok,
Pestiek segítségére lenne szükségem, olyanra, aki jár a Madách Színház felé.
A Mamma Mia jövő június-júliusi előadására szeretnék jegyet, a neten már nem lehet venni, a színházba állítólag igen.
Ha valaki tud ebben segíteni, légyszi szóljon, és megbeszéljük mit szeretne cserébe.
Köszönöm!
Pestiek segítségére lenne szükségem, olyanra, aki jár a Madách Színház felé.
A Mamma Mia jövő június-júliusi előadására szeretnék jegyet, a neten már nem lehet venni, a színházba állítólag igen.
Ha valaki tud ebben segíteni, légyszi szóljon, és megbeszéljük mit szeretne cserébe.
Köszönöm!
Valaki jelezne nekem, ha lesz újra coca feltöltés? Ma is néztem egész nap, de vhogy pont elkerültem.
" alt="
">
Adnék érte megegyezés szerinti coca pontokat, vagy egyebet.
" alt="
">
Adnék érte megegyezés szerinti coca pontokat, vagy egyebet.
Sziasztok
" alt="
">
Még mindig keresek UNEX (külföldi)postai felmérésben résztvevőt .Fontos lenne!!!
Köszi
" alt="
">
Még mindig keresek UNEX (külföldi)postai felmérésben résztvevőt .Fontos lenne!!!
Köszi
Liszolda! Ez jön fel : "Sajnáljuk ,a keresett fájl nem létezik."
https://docs.google.com/forms/d/1M38rrEmu9p54NZSjie5Q
axX8PsVESldbKqJlL-YyhYk/viewform Kitöltése kb 15-20 perc. Téma: halogatás.
axX8PsVESldbKqJlL-YyhYk/viewform Kitöltése kb 15-20 perc. Téma: halogatás.
Sziasztok
SOS -ben keresek Valakit, Aki benne van az UNEX postai felmérés KÜLFÖLDI változatában !!!
Nagyon megköszönném ha írna !!!
" alt="
">
SOS -ben keresek Valakit, Aki benne van az UNEX postai felmérés KÜLFÖLDI változatában !!!
Nagyon megköszönném ha írna !!!
" alt="
">Még mindig keresem azt a cserepartnert akivel DM-Nivea blokkot cseréltem.
Légyszíves jelentkezz. Sajnos kitörlődött a levelezésünk!!!!
" alt="
">
Légyszíves jelentkezz. Sajnos kitörlődött a levelezésünk!!!!
" alt="
">Nagyon köszönöm mindkettőtöknek, tudtam, hogy itt kapok választ
" alt="
">
" alt="
">mission impossible