Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 69 / 284 oldal |
Óbudára most jött az Mp3. Garancia nélkül.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Most kaptam meg az mp3-akat!
(Somogy)
(Somogy)Vasárnap este kaptam meg (Szentes) egy faszi hozta személyautóval, kupakot ellenőrizte, elvitte. De nem hívtak fel előtte, h.otthon vagyok-e.
Jankuc, még én sem kaptam meg(Szolnok megye)
Mi az a határidő amit mondtak,hogy meg kel kísérelni az első kiszállítást? Már nem emlékszem.
Sziasztok!
még én sem kaptam meg de már nem győzöm várni.Heves megye
még én sem kaptam meg de már nem győzöm várni.Heves megye
Szolnok megyében kapott már valaki mp3-at?
Ma megjöttek az mp3 lejátszók,de mivel nem voltam otthon holnap kapom meg.De anyunál néztem tényleg jól néz ki.És tök rendes volt a fickó,hívott és megbeszéltük,hogy lenne jó.
Nekem vasárnap este nyolc körül hozták (Fejér megye), a tesóm vette át. Kérték a kupakokat. És valóban nagyon jó kis szerkezetek! :-)
Még én sem kaptam meg (Debrecen)
Még én sem kaptam Veszprém megyében.
Még én sem és anyu sem kaptuk meg,de szerintem Baranya az utolsó körben kapja.,mint írtam lentebb engem is hívtak.
Hívtak engem is,meg a húgomat is,hogy holnap hozzák.Pont nem leszek itthon,de azt mondta a hölgy,hogy bárki átveheti,csak a kupak kell.
Most hozta egy kerékpáros fiatal lány az mp3 lejátszókat. (Bp., IV. ker.) Azt mondta, hogy postán fogják kiküldeni mindenkinek a jótállási jegyeket.
Még én sem kaptam meg!
Még én sem kaptam meg és tegnap hívtak, hogy ne izguljak mindenképpen meg fog érkezni. Sőt e-mailt is kaptam és abban is ezt írták. Viszont a jótállásról nem tudtak semmit mondani, ennek utána néznek.
Ma nem vittek sehova mp3akat? Vagy minden fórumos megkapta már(csak én nem?)

Most hívtak (a pepsi mp3) futárcégtől,hogy nyugodjak meg ,meg fogom kapni az mp3 lejátszókat,ha csütörtökig nem kapom meg ,akkor a 2- körben okt. 23-ától számítva 2 héten belül meglesz a lejátszó.Olvasták a reklamációmat.Rendes volt.
Sziasztok
Nekem most hozta ki a lejátszókat egy nagyon ari biciklis diáklány.
Nagyon rendes volt!
Budapest- kellenföld
Nekem most hozta ki a lejátszókat egy nagyon ari biciklis diáklány.
Nagyon rendes volt!
Budapest- kellenföldBBarbi nagyjából nekem is ezt válaszolták,úgyhogy kezdek megnyugodni.De teljesen csak akkor nyugszom meg,ha már nálam vannak az mp3 lejátszók