Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 69 / 9175 oldal |
Xixo nekem se tölti be az oldalt,délelőtt még jó volt
Sziasztok! Csak nekem nem működik a xixojatek.hu, vagy valami központi probléma van?
Ez is egy jó ötlet,köszönöm.
Mondjuk, nekem úgy rémlik, hogy sorozatszám/gyári szám/vagy minek hívják alapján utána lehet kérdezni a garanciának.
Nekem vegyes tapasztalatom van. Igaz, nem volt eddig túl sok értékesebb nyereményem, de azért leírom.
Volt, amikor egy pár ezer forintos vízszűrőhöz is volt mellékelve garanciapapír, máskor több tízezer forintos nyereményhez sem.
Olyan is volt, hogy rákérdeztem, és kiküldték e-mailen.
Mindenképpen érdemes rákérdezni.
Volt, amikor egy pár ezer forintos vízszűrőhöz is volt mellékelve garanciapapír, máskor több tízezer forintos nyereményhez sem.
Olyan is volt, hogy rákérdeztem, és kiküldték e-mailen.
Mindenképpen érdemes rákérdezni.
Írtam nekik,ha válaszolnak kiderül.Ha nem,így jártam.Persze megpróbálom így is eladni.
Persze hogy van .. csak annyi a különbség ha nem vette a játékszervező akkor nincs számla
.a szervizes kételkedett a szakmai kompetenciájában a fogyasztó védelmi jogásznál " alt="">
.a szervizes kételkedett a szakmai kompetenciájában a fogyasztó védelmi jogásznál " alt="">
Hát nekem is furcsa,hogy ha úgy nyersz vmit,akkor nincs hozzá garancia.3s ha kibontod,és gyárilag rossz? Ilyen drága holmihoz sztem is gyári garancia kellene,hogy legyen
Nekem a fogyasztó védelem azt válaszolta nincs garancia a nyereményjátékon nyert eszközökre de hogy miért azóta se tudtam meg..
Míg egy szerviz azt, ez nettó butaság mert van ..gyári..
Míg egy szerviz azt, ez nettó butaság mert van ..gyári..
7days alza utalvány érkezett már esetleg valakihez?
Köszi a válaszokat,akkor írok nekik,egy próbát megér " alt="">
trita
egy kérdést azért megérne a szervezőcég felé. Nekem volt amikor azt válaszolták, hogy rajtuk keresztül lehet intézni ha gond van, de igaz egyszer de simán elküldték e-mailen a számlát garancialevéllel (talán a Maxxon volt)
egy kérdést azért megérne a szervezőcég felé. Nekem volt amikor azt válaszolták, hogy rajtuk keresztül lehet intézni ha gond van, de igaz egyszer de simán elküldték e-mailen a számlát garancialevéllel (talán a Maxxon volt)
trita: Általában nem adnak garancia papírt. Ha probléma van a termékkel a játék lebonyolítójának kell jelezni. Így viszont eladni tényleg nehéz.
Sziasztok.Ha vki tapasztaltabb ebben,és tud segíteni meköszönöm.Megjött a nyeremény ipad,a 7days tól.egy sima üres dobozban,egy szót se írtak mellé.Ilyenkor garancia nincs hozzá? Szeretném majd eladni,de sztem egy ilyen drága dolgot garancia nélkül senki nem vesz meg.kinyitni nem szeretném,hogy bontatlan legyen.Vagy esetleg a dobozában lehet a garancialevél?
Nekem általában be szokott jönni, hogy a szabályzatokban nézek utána, vagy még a google-be beírom a feladót és hozzá még valamit pl. (nyeremény)játékok, aztán vagy kidob valami "nyomot", vagy nem. 😅
Meg persze ritkán jön meglepetésnyeremény, ha nyer az ember arról általában tud. Fel szoktam írni, mit/miket nyertem, lehúzom, ami megjön. Ha csak nem több tíz dolgot nyer (egy időszakban) valaki, ki lehet következtetni, mit hoz a futár, vagy legalábbis le lehet szűkíteni a kört. 😀
+ persze az itteni infók is hasznosak
Meg persze ritkán jön meglepetésnyeremény, ha nyer az ember arról általában tud. Fel szoktam írni, mit/miket nyertem, lehúzom, ami megjön. Ha csak nem több tíz dolgot nyer (egy időszakban) valaki, ki lehet következtetni, mit hoz a futár, vagy legalábbis le lehet szűkíteni a kört. 😀
+ persze az itteni infók is hasznosak
roska: köszi, az lesz az.
Akkor biztosan úgy van.
De a jsz-ban nincs szó az Adamsky-ról.
https://salvequickjatek.hu/docs/jatekszabalyzat.p
df
De a jsz-ban nincs szó az Adamsky-ról.
https://salvequickjatek.hu/docs/jatekszabalyzat.p
df
Egy órája vettem át 😁
Sprinter futár hozta.
Sprinter futár hozta.
Nézd meg azoknak a játékoknak a játékszabályzatát, amikkel játszol, illetve leszűkítve a lehetőségeket, amikkel nyertél. Én így szoktam.
Szerintem a Salvequick-et más csinálta.