Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 69 / 511 oldal |
A Mammut-beli Match-ben is le van tépkedve az összes kód a Barillákról.
Westend-beli Match: múlt héten én is voltam ott,1 árva kódos tészta nem volt,szószról nem is beszélve,se kóddal,se kód nélkül nem volt kitéve Barilla szósz. Danoníno joghurt se volt aznap kapható. 

Na hát ez óriási!!!!!
Nem lesz kulcstartóóóó....
De miért????
Brühüm
Nem lesz kulcstartóóóó....
De miért????
BrühümMa voltam a Westend-beli Matchban. Összes Danonino mágnes letépkedve, Barilla kódok nagy része letépkedve...
A vigyort nem én tettem a végére, a Pöttyös oldalon volt 

A Pöttyösnél változott az egyik 20 pontos ajándék
Törölték a kulcstartót 

Pedig az volt az egyik, ami nagyon tetszett
*ajándék változás: A korábban meghirdetett Pöttyös kulcstartó helyett még praktikusabb ajándékkal kedveskedünk: a Pöttyös Post it - amelyre minden fontosat felírhatsz, és amelyre remekül fog a Pöttyös toll...
Törölték a kulcstartót 

Pedig az volt az egyik, ami nagyon tetszett
*ajándék változás: A korábban meghirdetett Pöttyös kulcstartó helyett még praktikusabb ajándékkal kedveskedünk: a Pöttyös Post it - amelyre minden fontosat felírhatsz, és amelyre remekül fog a Pöttyös toll...
Én a danoninoval jártam így.
Pár napja vásároltam, és még mindegyiken rajta volt a hűtőmágnes. Vettünk kettőt. Másnap amikor visszamentem, az összesről hiányzott a mágnes.
A kislányom nagyon csalódott volt.
Pár napja vásároltam, és még mindegyiken rajta volt a hűtőmágnes. Vettünk kettőt. Másnap amikor visszamentem, az összesről hiányzott a mágnes.
A kislányom nagyon csalódott volt.

Én akciós barilla tésztát akartam venni amihez szines volt csomagolva. de amilyen tésztát szerettem volna az összesről hiányzott a szines
nem a színes miatt,de miért vegyem meg,ha nincs hozzá az ami járna?
nem a színes miatt,de miért vegyem meg,ha nincs hozzá az ami járna?Néha tényleg elszáll az agyam a sok hülye vásárlótól. A közeli sparban voltam nemrég. A Delikáthoz ünnepi szalvéta! van csomagolva. Illetve volt. Mert sok belőle szét volt szedve.
Esküszöm egyesek még a sz*rt is ellopnák.
Esküszöm egyesek még a sz*rt is ellopnák.

Peti35
Nagyszerű.
Azért gondolom csak meghökkentek, hogy mi történt. Remélem, szabadkoztak eleget, legalább legközelebb egymásra is néznek, nemcsak kihirdetik a játékot.
Nagyszerű.
Azért gondolom csak meghökkentek, hogy mi történt. Remélem, szabadkoztak eleget, legalább legközelebb egymásra is néznek, nemcsak kihirdetik a játékot.szökebabu, írok.
a nyugta számát küldtem be 0034
szökebabu, nem az AP számot küldted be? Mert az mindig ugyanaz ugyanannál a pénztárgépnél... Itt a szlaszám kell (nyugta száma)
az nem valószínű, hogy az üzletből beküldték, de az könnyen lehet egy fatális véletlen, hogy más üzletben, valahol az országban van még ugyanilyen számlaszám, és vásárolt ott valaki, aki szintén monopolyt vett, s beküldte...
Tegnap Egerben vettem 2 Monopolyt. Este beküldtem az egyiket,nem nyertem.Reggel a másikat, erre az jött ki,hogy ezt a blokkkódot már beküldték.KI?? Lehet,hogy még ott a boltból beküldték a gépi másolatot??Lehet ez?
Sziasztok! Úgynéz ki rendeződött szerencsésen a Bertolli-Unilever motor ügy! A cég nagyon segitőkész volt kicseréli a motort! Szerintem ez egy korrekt dolog tőlük. Nem az Unilever hibázott, hanem egy közbenső reklámcég, de hogy kicserélik a motort az egy nagyszerű dolog.
majd ha megjönnek az októberi tányérok akkor kiderül,remélem akkor azt küldenek amit kértem,hugomnak lesz egy plusz azt átadja,annak a párja fog majd hiányozni.
Egyébként most akarok mailt írni neked
Egyébként most akarok mailt írni neked
Smile! És melyik az az 1? 

ma felhívtam a knorrt,nagyon készséges volt a hölgy és kedves,megnézte mindegyik pályázatom rendben beért,jó is volt,csak éppen hiába adtam fel elsöbbséggel 31.én,mégsem ért be időre,valahol ráült a posta,Pedig mondja,hogy ők is úgy válogatnak a zsákból.hohgy először kisuedik az elsöbbségit,utána jön a többi,de hát a pályázatom,nem volt ott az első zsákok közt.Most így 1 tányér fog hiányozni a készletemből.

A Knorr tányérra a pályázatokat én adtam fel több kolléganőnek,anyósnak,rokonnak,szomszédnak, és persze nekem+anyunak+mamának
és képzeljétek,hogy pont az enyém nem nyert+anyué+mamáé
ami pont az enyém lett volna! Bosszantó! Pedig egyszerre elsőbbségivel küldtem!
Forditva jobb lett volna az arány
és képzeljétek,hogy pont az enyém nem nyert+anyué+mamáé
ami pont az enyém lett volna! Bosszantó! Pedig egyszerre elsőbbségivel küldtem!
Forditva jobb lett volna az arány