Archivum - Szavazások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 69 / 453 oldal |
igen,a Déli-sarkos már 325-nél jár
208 

Nem fórumos kép a Déli sarkos is
Ahogy frissítgetem az oldalt, mintha annak jobban szaporodnának a szavazatai...
Ahogy frissítgetem az oldalt, mintha annak jobban szaporodnának a szavazatai...szivi76! 206!
szofid 36!
szofid 36!
Hó 205
Az én hetemben is volt 1 kép ami teljesen pixelhibás volt (ház). Mégsem zárták ki

nem is látod hogy én is szavaztam?? és még fogok is! Igen újra vagyok
nagyon jó utam volt! Ezúton is köszi Gladiátor
Hello! birka7 hát vagy újra ?
Akkor szavazz
Köszi
Akkor szavazz
Köszi
Múltkor fló nem azért nem nyert mert nem volt jó felbontású a képe csak kérdezem (reménykedem)mert az sem szép. 

szivi76, múlt héten volt olyan nap is amikor 3-4 órára nem is engedett szavazni
és volt lyan is amikor 2 óránként!! Még jó hogy több száz embert összeszedtem a szavazásra
és volt lyan is amikor 2 óránként!! Még jó hogy több száz embert összeszedtem a szavazásra
Köszi mindenkinek!
202
és úgy látom,van egy keményebb ellenfeled is(vagy konkurenciád) Déli -sark néven
és úgy látom,van egy keményebb ellenfeled is(vagy konkurenciád) Déli -sark névenszivi76:én azért sajnálom,hogy múlt héten lemondtál a lehetőségről,mert a barátaidnak sem lehet jó móka szavazgatni és lehet,hogy megigértéke hétre is neked,de a szavazatokon sokszor lehet látni,hogy csak páran szavazgatunk rád. személy szerint azért írom,be hogy mennyinél tartasz ,mert így látod,hogy valójában ki szavaz rád

Szivi76,
201-en állsz. Amikor csak enged, szavazok.
Tényleg ritkábban enged szavazni, mint korábban. Ha ez így folytatódik, akkor jövő héten nagyon rosszul járok majd ...
201-en állsz. Amikor csak enged, szavazok.
Tényleg ritkábban enged szavazni, mint korábban. Ha ez így folytatódik, akkor jövő héten nagyon rosszul járok majd ...
Kezdek berágni a téli selymesre kb 15 perce szavaztam és én is a 199.-voltam.a múlt héten szavazhattam 15-20 percenként most jó ha 2-3 óránként sikerül
Mindenkinek köszönöm a szavazatokat.
Úgy érzem rosszul tettem,hogy lemondtam a múlt hétről
Mindenkinek köszönöm a szavazatokat.
Úgy érzem rosszul tettem,hogy lemondtam a múlt hétről

199
Szívem királyfija a 8. oldalon várja a szavazatokat

Köszi Köszi Köszi 

196
Szivi76 szavaztam195!!!