Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 69 / 246 oldal |
Ennyi játékot ami most van.... már csak nyerni kellene....
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Schwarczkopf kb 250 ponttal többet írt jóvá, mint amennyi szerintem volt, így meg tudtam rendelni a 450 pontos ajit, amit 6-szor igazoltak vissza
" alt="
"> Lehet 6-szor is küldik?
" alt="
">
" alt="
"> Lehet 6-szor is küldik?
" alt="
">Én is pontosan ezt szerettem volna beírni,hogy tegnap adtam fel é ma jött az email,hogy jóváírták!
Ilyen gyors volt a Fb nyert baba szappant is megkaptam.
Ilyen gyors volt a Fb nyert baba szappant is megkaptam.
szildi: én is, csak nem annyit írtak jóvá, amennyit beküldtem
" alt="
">
" alt="
">A tegnap délutáni (!) postával küldtem be Koronás vonalkódokat, ma délben jóvá is írták.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Engem nem az idegesít, ha ott van, hanem az, ha üres.
Szívesebben dobom a papír gurigát a szelektívbe (semmivel sem koszosabb, mint a papír volt rajta), mint a WC-be.
Az igazi találmány az újratöltődő guriga lenne, vagy az automatizált, fotócellás "alvázkezelés" papír nélkül. (Bár vmi hasonló már létezik.)
Szívesebben dobom a papír gurigát a szelektívbe (semmivel sem koszosabb, mint a papír volt rajta), mint a WC-be.
Az igazi találmány az újratöltődő guriga lenne, vagy az automatizált, fotócellás "alvázkezelés" papír nélkül. (Bár vmi hasonló már létezik.)
Jó az, én mindig is utáltam kivinni, és szertenék magát takarító lakást, autót, és sok kényelmi dolgot.
Na megyek kicserélem az üres fogkrémes tubust.
Na megyek kicserélem az üres fogkrémes tubust.
Jó h. a Zewa kifejlesztette a vízben oldódó gurigát, de vmi robotot is kifejleszthetne papír tekercs csere miatt. Vagy vmi manó kellene a wc-be aki ezt intézi... megvan, a kotyó manó..
" alt="
">
" alt="
">Fa pontokat szuper gyorsan jóváírták! Tegnap 19.30-kor adtam fel, ma 10.44-kor már jött az értesítő a jóváírásról
" alt="
">
Nagy pirospont!
" alt="
">
Nagy pirospont!
Nagyon bőséges a Csabahús csomag és örülök,hogy időben jött,még nem vásároltam be húsvétra!
" alt="
">
" alt="
">Azt olvastam az fb-n tegnap paintek volt...
" alt="
">
" alt="
">Ehhez kapcsolódik:
A pár napja beírt Nestlés ügyemre válaszolt a Nestlé. Bekérték a blokkomat emailben, s már erre is válaszoltak erre is, küldenek egy Nesquik kakaót.
Nagyon rugalmasak és segítőkészek voltak.
A pár napja beírt Nestlés ügyemre válaszolt a Nestlé. Bekérték a blokkomat emailben, s már erre is válaszoltak erre is, küldenek egy Nesquik kakaót.
Nagyon rugalmasak és segítőkészek voltak.
javítás! 499FT
" alt="
">
" alt="
">
Tescóban vásároltam 1000Ft -ért Nestlé,Balaton,Boci,Smartines stb...
termékeket,vevőszolgálaton megkérdeztem,hogy a pénztárhoz kell-e vinni a 200 g-os Nesquicket!Fogalmuk sem volt róla
" alt="
">
" alt="
">miről beszélek,aztán mutattam az újságot csak
" alt="
">
" alt="
"> a pénztárnál úgyszint
" alt="
"> pár vásárlónak említettem,nagyon örültek
" alt="
"> eddig talán nem is figyelték,mert az ára is ki van írva a kakaónak 499Ft
" alt="
">
termékeket,vevőszolgálaton megkérdeztem,hogy a pénztárhoz kell-e vinni a 200 g-os Nesquicket!Fogalmuk sem volt róla
" alt="
">
" alt="
">miről beszélek,aztán mutattam az újságot csak
" alt="
">
" alt="
"> a pénztárnál úgyszint
" alt="
"> pár vásárlónak említettem,nagyon örültek
" alt="
"> eddig talán nem is figyelték,mert az ára is ki van írva a kakaónak 499Ft
" alt="
">Aki mer,az nyer!
" alt="
">
" alt="
">Schwarzkopf folyt.
" alt="
">
Elfogadták az összes berögzített blokkomat.
" alt="
"> Ma délelőtt a maradék is sorra került, azok is, amik okt. és nov-i vásárlások voltak, de csak most rögzítettem őket próbából.
" alt="
">
Nagyon-nagyon nagy PLUSZ! +++++
" alt="
">
" alt="
">
Elfogadták az összes berögzített blokkomat.
" alt="
"> Ma délelőtt a maradék is sorra került, azok is, amik okt. és nov-i vásárlások voltak, de csak most rögzítettem őket próbából.
" alt="
">
Nagyon-nagyon nagy PLUSZ! +++++
" alt="
">A fa is gyors. Nekem is a tegnap feladott (15-30-kor) blokkjaimat ma (14-30-kor) jóváírták. 24 órán belül!
" alt="
">
Remélem az ajándékot is ilyen gyorsan küldik.
" alt="
">
" alt="
">
Remélem az ajándékot is ilyen gyorsan küldik.
" alt="
">Schwarzkopf hűség hihetetlenül gyors!
Tegnap lett feladva ajánlott elsőbbségivel sok Schwarzkopf blokkom. Már ma el is kezdték rögzíteni du. 3/4 4-kor!!
" alt="
"> Mondjuk nem végeztek velük, remélem, holnap reggel folytatják
" alt="
">, és nem az van, hogy a többit nem fogadják el... Szép sorban mennek, ahogy a blokkokat raktam.
" alt="
">
Tegnap lett feladva ajánlott elsőbbségivel sok Schwarzkopf blokkom. Már ma el is kezdték rögzíteni du. 3/4 4-kor!!
" alt="
"> Mondjuk nem végeztek velük, remélem, holnap reggel folytatják
" alt="
">, és nem az van, hogy a többit nem fogadják el... Szép sorban mennek, ahogy a blokkokat raktam.
" alt="
">Nekünk is!
" alt="
">
" alt="
">