Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 69 / 2011 oldal |
Én minden nyereménynek örülök, de azért a mai világban, amilyen árak vannak, a napi nyeremények értéke is kezdődhetne 20 ezernél, a heti 100nál, a fődíj pedig 500nál.
Kaptál másikat, ha írtál nekik ez ügyben.
Az a kód néha elmosódott, meg rátapadt a csokira azt megetted...
A Chips-es játékoknál például ki is van írva, hogy valós adatokat adj meg, amiket igazolni tudsz.
De teljesen mindegy, milyen játék, a szervezők/lebonyolítók feladata lenne az ellenőrzés.
Egyébként én még magam is alig nyerek 😆 , pedig van, amikor sok blokkal/kóddal játszom, nyilván csak nekem sok, amennyit meg tudok venni, de akkor is. A sok feltöltés se garancia a sok nyerésre.
Nyilván több esély, de azért szerencse is kell.
Amúgy ezt a Sport szeletet se értem. Évekig nyomták a kódokat a csomagolásba, most meg rátértek a blokkra...
Pedig szerintem az előbbi módszerrel a szokásosnál több csokit adtak el, de nyilván ők tudják, majd biztos néznek statisztikát.
De teljesen mindegy, milyen játék, a szervezők/lebonyolítók feladata lenne az ellenőrzés.
Egyébként én még magam is alig nyerek 😆 , pedig van, amikor sok blokkal/kóddal játszom, nyilván csak nekem sok, amennyit meg tudok venni, de akkor is. A sok feltöltés se garancia a sok nyerésre.
Nyilván több esély, de azért szerencse is kell.
Amúgy ezt a Sport szeletet se értem. Évekig nyomták a kódokat a csomagolásba, most meg rátértek a blokkra...
Pedig szerintem az előbbi módszerrel a szokásosnál több csokit adtak el, de nyilván ők tudják, majd biztos néznek statisztikát.
Jó mi proligyerekek vagyunk, mi lejjebb adtuk nálunk egy fődíj 1Millánál kezdődik, de alatta lévő fődíjakat is fődíjnak nevezünk.
...és tavaly is volt belőle pár db.
...és tavaly is volt belőle pár db.
Bele kell húzni, hogy legyen most adnak 30 milla csokot is.
" alt="
">
Random néven veszélyes, basszus hát bukhatsz egy fődíjat, egy autót nem fognak odaadni nem valós élő személyre...
Lehet még egy millás átutalás megoldható.
Dehát te dolgod...

Random néven veszélyes, basszus hát bukhatsz egy fődíjat, egy autót nem fognak odaadni nem valós élő személyre...
Lehet még egy millás átutalás megoldható.
Dehát te dolgod...
nekem a fődíj 5M-nél kezdődik, abból nem csípsz meg évente 1-2t..
pl a chio 250ezres "fődíj" is vicc kategória, hetinek talán elmegy döcögve
pl a chio 250ezres "fődíj" is vicc kategória, hetinek talán elmegy döcögve
viszont engem nem fognak meg az egy család egyet nyerhet kikötések...
tőletek tanultam meg "csalni"
" alt="
">
ja és nincs 20 azonos vezetéknevű családtag se
tőletek tanultam meg "csalni"

ja és nincs 20 azonos vezetéknevű családtag se
Ha vki random nevekkel játszik a másik meg rokonok nevén és egy játékon nyer annyit ami "soknak" tűnik. Az eredmény ugyanaz, csak a módszer más. Az, hogy kinek mi a jo(bb) azt persze maga dönti el.
Egy fődîjra 15 évet kell várni? Éves szinten 1-2t meg lehet csípni átlagban. Random néven nyer fődíjat személyesen kell átvenni... Bukta... Halott nevén játszani hát na... Srevon is sokan így vannak regizve Kiss T. majd Tamás K. oda meg vissza is. Az meg jogos vannak akik ha blokkot gyűjtenek más nevén játszik nem gáz, más teszi gáz. 🤔
És szerinted ez morálisan elfogadhatóbb módszer, mint az általad kipécézett fórumosoké?
3 banknál 7 db számlám van, 0 Ft számlavezetési díjjal, bankkártya csak 1hez van, így megy ez
" alt="
">

Ha már van egy kimutatásuk a nyertesekről és szűrik a névismétlést, azonos címet, akkor meddig tartana rákeresni az ismétlődő bankszámlaszámra is?
b...m a csomagküldő cégnél átirányítást, mikor a feladó sajnálja a 70!! Ft ot csomagonként erre, és
a, szív a kézbesítő ha nem vagy otthon,nem ér el telefonon, vagy b....a ráírni a feladó a telefonszámot, volt már ezért ment vissza csomag
és pl utalvány meg azért mert az új postás nem állt a helyzet magaslatán
más részről meg ha már a futárral olyan jó a viszony, hogy a városban találkozunk s keresztnevemen szólítva köszön, nos az ilyen esetben rugalmasan meg tudjuk oldani a találkozást...
a pénz nyereménynél viszont az A4C nem viccel, ha nem bizonyítod egy banki papírral, számla kivonat stb, hogy a számla valóban a te neveden van akkor bukovári...a többi cég is bevezethetné..
a, szív a kézbesítő ha nem vagy otthon,nem ér el telefonon, vagy b....a ráírni a feladó a telefonszámot, volt már ezért ment vissza csomag
és pl utalvány meg azért mert az új postás nem állt a helyzet magaslatán
más részről meg ha már a futárral olyan jó a viszony, hogy a városban találkozunk s keresztnevemen szólítva köszön, nos az ilyen esetben rugalmasan meg tudjuk oldani a találkozást...
a pénz nyereménynél viszont az A4C nem viccel, ha nem bizonyítod egy banki papírral, számla kivonat stb, hogy a számla valóban a te neveden van akkor bukovári...a többi cég is bevezethetné..
Szerintem, ha egy random név nyer egyszer, az senki szemét se szúrja...
Viszont ha egy családi névről már a 10-15. nyereményt húzzák be, az nemcsak feltűnik mindenkinek, de még a játéktól is elveszi sokak kedvét..
Ezért találják ki, hogy egy név+cím/család egyet nyerhet, és nem azt fogják ellenőrizgetni, hogy valós vagy kamu névvel nyer valaki...
Viszont ha egy családi névről már a 10-15. nyereményt húzzák be, az nemcsak feltűnik mindenkinek, de még a játéktól is elveszi sokak kedvét..
Ezért találják ki, hogy egy név+cím/család egyet nyerhet, és nem azt fogják ellenőrizgetni, hogy valós vagy kamu névvel nyer valaki...
Johnny-X
Nincs olyan, hogy A FÓRUM.
Van egy fórum, ami nem homogén. Sokfélék vagyunk.
És akad köztünk ügyeskedő is, meg csaló is, irigy is, meg nagylelkű is.
Segítőkész is, meg gáncsoskodó, szarkeverő is.
Pont úgy, mint bárhol az életben.
Ez van. Sajnos.
Nincs olyan, hogy A FÓRUM.
Van egy fórum, ami nem homogén. Sokfélék vagyunk.
És akad köztünk ügyeskedő is, meg csaló is, irigy is, meg nagylelkű is.
Segítőkész is, meg gáncsoskodó, szarkeverő is.
Pont úgy, mint bárhol az életben.
Ez van. Sajnos.
Oké. Mindenki úgy nyer, ahogy akar vagy tud. De nem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy te vagy itt állítólag a legnagyobb fel-és bejelentő, ha nem tetszik más nyerési módja. Értem ez alatt, hogy túl sokan vannak a családban, ezáltal látható(mert nem kamu nevekkel játszik), hogy mennyit nyer(és persze akkor tuti csal), vagy épp kevesen vannak, ezért többféle módon használja a saját nevét, stb. stb.
Őszintén érdekel, hogy ezek a szemedben mitől lesznek rosszabbak, mint a saját módszered, hogy random nevekkel játszol?
Őszintén érdekel, hogy ezek a szemedben mitől lesznek rosszabbak, mint a saját módszered, hogy random nevekkel játszol?
Valóban nem félek...
inkább nyerek minden héten napi + esetleg heti nyereményt, mint a fődíjra várjak álmodozva pl. 15 évig
" alt="
">
inkább nyerek minden héten napi + esetleg heti nyereményt, mint a fődíjra várjak álmodozva pl. 15 évig

robbe77
Valóban, korrekt összegzés! (De én továbbra is bízom a fórumosok összetartásában, egymás segítésében. Még ha naiv gondolat is...)
Valóban, korrekt összegzés! (De én továbbra is bízom a fórumosok összetartásában, egymás segítésében. Még ha naiv gondolat is...)
Ha lehetne, ezt most lájkolnám!!!!
Teljesen egyetérték!
Van az a mondás, hogy mindenkinek maga fele hajlik a keze, valahogy az jut róla eszembe.
Teljesen egyetérték!
Van az a mondás, hogy mindenkinek maga fele hajlik a keze, valahogy az jut róla eszembe.