Oké ha befejeződik a sok nyafogás jaj csak egy szivacsot nyertem, meg huh nem nyertem a monstetrel meg ha nyertem de király vagyok még minden rendben, meg nem válaszol a srevo 2 nap után, meg nem küldik a mosogépet egy hét után és sorolhatnám akkor majd én is több nyereményt beírok.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 69 / 2035 oldal |
Meg letoltál embereket az infókba nem írt be egy játékot, meg ment a benzinkútba vásárolni éjszaka. Te mennyit írtál be???? ...és ne menjen vásárolni??? Vagy vásároljon be az egész fórumnak????
FlyGuy és te hány nyereményt írsz be???? Infókba hány infót írsz be???? Tavaly szigetjegy árusításnál beszóltál a többieknek árulják, közben tavaly előtt te is árultad.
Ha már a következetességről beszélünk???? Hm????
Ha már a következetességről beszélünk???? Hm????
FlyGuy mondtam nem dreher srevos a Szigetjegyem hanem máshol nyertem. Régebben a Milka 120 ezres játéknál meg azért piszkáltál mert vajon hanyadiknál tartok éjszaka. Általában én meg éjszaka játszom és olyan munkahelyeim voltak ami műszakos ês probáltam a délelőttöst kerülni. Mindenféle cserékkel, engedêlyekkel. Valóban ritkán írok be nyereményt de nem kötelező beírni, és látom titeket meg az zavar ha az eladásnál meg kiderül.
Engem meg a monsterezés, a kisebb nyeremény üti a nagyobbat, meg a Cecizés zavart. ...és hát igen férfiakkal megbeszêlni mi a zavaró az életveszély.
Engem meg a monsterezés, a kisebb nyeremény üti a nagyobbat, meg a Cecizés zavart. ...és hát igen férfiakkal megbeszêlni mi a zavaró az életveszély.
Az meg már csak hab a tortán, hogy rohadt sok játék nem 0-24-es.
" alt="
">
" alt="
">Ha minden éjjel 1 pályazatod van 1 játékra akkor az nem összesen 1 pályazat mint ahogy VF írkalja, hogy ezt nyert 1 pályazattal vagy azt.
Nagyon nem mindegy, hogy 1 pályazatod van 1 jatékra vagy napi 1 vagy napi 5.
De látom te aztán mindig tudsz olvasni a sorok között.
Nagyon nem mindegy, hogy 1 pályazatod van 1 jatékra vagy napi 1 vagy napi 5.
De látom te aztán mindig tudsz olvasni a sorok között.
Szerintem arra gondolt, hogy egy csomó nyerő időpontos játék nem napi 24 órában fut.
kivéve, ha el akarod adni akkor publikus
" alt="
">
ennyit erről
" alt="
">
ennyit erről
Paintuci
nem hiszem, hogy itt a fórumon vesztegetett Sziget jegyeidért 5nél többet küldtél be összesen
" alt="
">
ugyanúgy megnyered az általa beírt mennyiséget, csak az a különbség, Te sunnyogsz, és nem osztod meg
nem hiszem, hogy itt a fórumon vesztegetett Sziget jegyeidért 5nél többet küldtél be összesen
" alt="
">
ugyanúgy megnyered az általa beírt mennyiséget, csak az a különbség, Te sunnyogsz, és nem osztod meg
Miért ne lehetne nyerni éjjel 1-2 pályázattal?
Próbáld ki, minden éjjel csak 1et küldj be, 1 héten belül biztos nyersz , több játékkal is
lusta irigy KUTYÁK, nem kell éjjel aludni
" alt="
">
Próbáld ki, minden éjjel csak 1et küldj be, 1 héten belül biztos nyersz , több játékkal is
lusta irigy KUTYÁK, nem kell éjjel aludni
" alt="
">Brainbox valóban igen az is feltünő 1-1 megvásárolt pályázatokból ennyit nyerni. Akkor meg jön az a probléma is blokkgyűjtês, ami tilos és szabálytalan. 🤔😯 Amit elítél. Vagy mégsem? Vagy csak másnál?
FlyGuy hát az ez van. 😁
Nem ezt akartam.
Tudod már nem kell nehéz festékes vödröket emlegetni több energiám marad kötekedni.
Ja meg nyaranta egy hónapot nem dolgozok. Kerti partik, Balaton, Sziget, születésnap.
Ja meg én is néha munkaidőben nyomom. 🤪
Amúgy imádlak. De tényleg. 😘😉
Nem ezt akartam.
Tudod már nem kell nehéz festékes vödröket emlegetni több energiám marad kötekedni.
Ja meg nyaranta egy hónapot nem dolgozok. Kerti partik, Balaton, Sziget, születésnap.
Ja meg én is néha munkaidőben nyomom. 🤪
Amúgy imádlak. De tényleg. 😘😉
Ceciliát meg nem védeni akarom mert nem ismerem a hölgyet annyira. (A reál nyerteslistán Kovács Roland meg nem mi vagyunk sajnos.)
Én mindig meg fogom mondani az emberek szemébe ha vmi nem tetszik. Vállalva a felelőséget. Probáltam most is... és most már finomabban.
Nem kell megsértődni senkit sem bántani akartam. Csak esetleg egy kis következetességre rávezetni.
Én mindig meg fogom mondani az emberek szemébe ha vmi nem tetszik. Vállalva a felelőséget. Probáltam most is... és most már finomabban.
Nem kell megsértődni senkit sem bántani akartam. Csak esetleg egy kis következetességre rávezetni.
Pfuu, hogy itt mindenkinek mekkora nyelve van...
Azért tényleg elvakultnak kell lenni, ha nem tudtok olvasni a sorok között!
Szegény! 12 órát dolgozik, aztán éjfélig járja a várost, hogy a 12 óra munkával megszerzett pénzén 1-1 pályazatokat vegyen, és éjjel mikor felébred beküldi és lám nyer, mert megérdemli!
Hát, ehhez én is GRATULÁLOK!
Azért tényleg elvakultnak kell lenni, ha nem tudtok olvasni a sorok között!
Szegény! 12 órát dolgozik, aztán éjfélig járja a várost, hogy a 12 óra munkával megszerzett pénzén 1-1 pályazatokat vegyen, és éjjel mikor felébred beküldi és lám nyer, mert megérdemli!
Hát, ehhez én is GRATULÁLOK!
Nagyon kipihent vagy és ráérsz itt az állítólag 10 órás " munka" mellett kötözködni
" alt="
">
" alt="
">Szemét Paintuci!!
" alt="
">
elüldözted őt IS...
" alt="
">
elüldözted őt IS...
8-10 óra munka után meg a rengeteg nyafogos rizsa mellett megtalálni a számomra lényeges infót meg elég nehéz.
Például aki évekig a monsteren hisztizett, meg utána azon kisebb nyeremény megnyerése üti a nagyot. Hát borzasztó, mert valóban az de gondoljunk bele ha mindenki a kisebb nyereményen bosszankodna????? Vagy azon nem tetszik neki az amit nyert?
Például aki évekig a monsteren hisztizett, meg utána azon kisebb nyeremény megnyerése üti a nagyot. Hát borzasztó, mert valóban az de gondoljunk bele ha mindenki a kisebb nyereményen bosszankodna????? Vagy azon nem tetszik neki az amit nyert?
Akkor Kovács Cecília Nikoletta (Cecikénk ahogy Vágási becézgette...) meg a szerencse lánya. 😉 Sajna csak 8-10 órás munkaidőről van tapasztalatom, ês sajnos csak huszonvalahány évem még. De ha jól megnézed a beírásokat, a szerencse fia munkaidő alatt is írogatott játszogatott vagy előtte ahogy sokan mások. De összességében ehhez senkinek semmi köze.
A realos dolgot meg írjátok meg pontosan a realnak ha tudjátok miről van szó 100% an.
A realos dolgot meg írjátok meg pontosan a realnak ha tudjátok miről van szó 100% an.
Ez igazából csak a saját gondolatmenetem volt, mert valószínűleg nem az egyedüli vagyok aki elgondolkodik azon, hogy hogyan is csinálhatja. Erre jutottam. Nincs bennem rossz érzés. Az hogy nektek az a bajotok, hogy ha ő nyer akkor minden rendben, ha más nyer ugyanannyit, akkor szóvá teszi, meg kis nyereményeket látszólag nem értékel, meg nyafog piti dolgok miatt, ezt értem és persze, látjuk, olvassuk hogy így van. Nem rátok reflektáltam.
Látom megértetted ..hja nem..