van valakinek valami ötlete amit még ma megtehetek?
kb 4óráig?
jojó, pappocs, s mindenki:
Én csak 5 óra körül szoktam vagy azután felírni a tippeket, ma azért biztos vagyok a Salzburg meccsben, és a Sahtar Doneck szerintem nyerni fog. A Wolsburgban változatlanul hiszek, de még várjatok, néznem kell az odds módosításokat!
Köszönöm, bár nem az enyém az érdem, hanem az égieké, másrészt azoké a csapatoké, akik nyernek, harmadrészt a kis lottózós csapatunké, ahová most is indulok. Délután újabb tippekkel jövök, valószínűek a tegnapi tippek lesznek, de át kell gondolni.
Sajnos nem mindig ilyen fényes 1-1 nap, de hétvégére szeretnék néhány meglepetést eltalálni, hogy jobban fizessen egy-egy 200 Ft.
S ha tudjátok, tegyétek kombinációban, az esélyesebb!
zsuzsa köszi venni fogok olyat fizu után

" alt="

">
Magic gratula

" alt="

">
Magic, nagyon vágod ezt..-) gratu!
Sziasztok!
Én kis kezdőként is megpróbálnám..csak mindig későn olvasom a tippeket..:-) de talán majd hétvégén..Gratulálok annak aki így keni-vágja!
ez igen Magic mindenki nyer veled teliholdd után én is elkezdem gratulálok mindenkinek
Nagyon helyes, megígérem, hogy lesz telitalálat! Most már csak 28-ig szabad játszanom, teliholdig, utána abba szoktam hagyni, de addig a hétvégén még nyerünk egy kicsit!
alexa21: Sajnálom a West-Bromwich meccset, benne volt a H is, de nekem van egy érdekes megérzésem, ha az jön, behúzom a döntetlent. Most jött. A múltkor 4 döntetlent tettem egyenesben egy szelvényre+ 3 másik meccset, s mondanom sem kell, a kicsi oddsú Gillingham vitte el a szelvényt, s vele együtt a több, mint 100.000 Ft-os nyereményt, nem a döntetlen.
gratu

" alt="

">
hát teloszámlára nekem is kellene,de ennyi nem elég

" alt="

">
na de én úgy látom,talán kezdek kikászálódni ebből a depiből

" alt="

">
Mary: Sajnálom a skandi lottót, majd behozzuk tippmixen, én is nemrég csináltam egy szelvényt, nyertem vele 3.860 Ft-ot, de valószínűleg kiejtettem a táskámból vagy a lottózóban hagytam, de másnap nyertem.
Tudom, ez most még nem nagy összeg, s nektek azért nem írok döntetleneket, mert az elég necces, ha pl. tegnap leírom a szelvényemet
3/4.ben játszottam:
Stuttgart-Barcelona mindkettő lő gólt H
Rostock-Union Berlin D
Inter-Chelsea D
West-Bromich-Reading D
kevesen hittek volna benne, még én is gondolkoztam jó ötlet volt-e, de már sajnálom, hogy az Intert nem húztam be H-ra, ahogy a többiek. De ha a bíró megadja a 11-est, akkor most 15.210 Ft-om lenne, de én örülök a 3.500 Ft-nak is! Legalább holnap befizetem az elmaradt telefonszámlámat!
Köszönöm Istenem, hogy végül a West Bromich Reading is döntetlen lett, sőt jött a 4 gól is, mindenkinek jó, így a 3 döntetlen közül /sajnos a Chelsea nem lett az, de az Udinese is nyert és a Rostock-Uniont is megraktam döntetlennel, hű, az megint a 2 szelvényen + 6.860 Ft, az összesen 11.635 és maradt holnapra is egy jó szelvény....
Holnap nem kell játszanom!
örvendek és bizakodom

" alt="

">
ha már sajna skandináv lottót nem tudtam feladni az állandót,erre most nyertem volna vele,7500 ft-ot

" alt="

">
Mary: A mai két meccs már jó, amit tettél, holnap pedig remélem nyer a Róma és a Salzburg is!
mamocika165
A Szrt. lottózóiban miért nem veszel szerencsekártyát?
Az alábbi linken regizel, majd belépés után beírod a szerencsekártya számát és játszhatsz!
Van 3000 és 10.000 Ft-os.
https://bet.szerencsejatek.hu/bet/default.aspx
Sok szerencsét kívánok!

" alt="

">
köszi mary jó éjt

" alt="

">
mamocika,bementem a lottózóba,ott kitöltöttem egy papírt,amit elküldtek a központba,pár napra rá már használhattam.és küldtek visszaigazoló levelet is.
Magic,az egyenesedet megjátszottam 3/4ben.
áá na mindegy

" alt="

">
nem megy ez nekem

" alt="

">
Mary: Még jó, hogy elkezdődött az a meccs, mert 1:1 lett!
Alexa: Jó kis meccs lesz, most 1:1-re áll a West Bromich-Reading meccs!
Az Inter pedig vezet 1:0-ra!
A lényeg: Hogy nyert a Milán, ma féltem tőle, de hála Istennek Pato az utolsó pillanatban, a 93. percben belőtte azt a sorsdöntő gólt! Így ma már nyertem 4.175 Ft-ot! S még nincs vége!
Mary: Még fogadhatsz azokra a meccsekre, amelyek holnap lesznek, csak más számokon lehet rá fogadni.
a bankszládon?
ahhoz a bankkal alá kell írni vagy ilyesmi ugye?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások