Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 681 / 764 oldal |
Ha valaki szeretné a Sin City filmzenei CD-t, és budapesti és el is menne átvenni a VII. kerületbe, az jelentkezzen.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Felbélyegzett válaszlevél ellenében felajánlok 2 db Érzéskártyát (remélem idei -sajna lejárati dátumot nem találtam rajta), valamint 1 db 50%-os kedvezményt adó Fuji kupont. Ha érdekel írj.
Tudok adni egy tranzakció számot valakinek a Tesco - Douwe Egberts kávés játékhoz. Mivel én ajiba vettem az anyósnak a kávét, ezért nincs vonalkódom hozzá.
Bizti tudjátok melyik játékról van szó
Bizti tudjátok melyik játékról van szó

Felajánlok 2 jegyet augusztus 17-re, Latin est Sárospatak, akit komolyan érdekel és elmenne írjon!
gladiátor
még tegnap este írtam
még tegnap este írtam

A kontaklencse miatt írok! Keresett valaki, hogy a lánya azt használ! Kérem keressen meg, mert sajnos Kórházban tartózkodtam!
Tikana
Írtam
Írtam
Aki szivesen elmenne a vidámparkba, felajánlok egy 600,- Ft-os kupont, amivel két felnőtt vagy két 120 cm feletti gyermek ingyen beléphet, nem tudom, hogy esetleg még mire jogosít, azt ott lehetne megkérdezni.
Válaszborítékért feladom a héten.
Válaszborítékért feladom a héten.
tikana,
írtam neked egy e-mailt!
írtam neked egy e-mailt!
köszi, lányok! 

Ne haragudj Vicke, sajna csak most tudtam visszajönni. De nem is volt jó az időpont
Azért köszönöm a lehetőséget, hátha egyszer jó is lesz vmikor
Jó szórakozást holnapra Ildicc-nek a mozihoz
Azért köszönöm a lehetőséget, hátha egyszer jó is lesz vmikor
Jó szórakozást holnapra Ildicc-nek a mozihoz
Mia jelentkezése hiányában a jegy Ildicc-é lett.
Ok, várom az emiled 

Vicke, engem lehet,h érdekelne
mindjárt írok,csak megkérdezem,h jó-e
mindjárt írok,csak megkérdezem,h jó-e
VAn holnap estére 2 mozijegyem a Lopakodó c. filmre .
9-e, kedd este 8 óra eurocenter óbuda.
Akit érdekel írjon.
("sajnos" a meccsnézés közebjött
)
9-e, kedd este 8 óra eurocenter óbuda.
Akit érdekel írjon.
("sajnos" a meccsnézés közebjött
)Nincs valaki, aki kapott kontaklencsés sms-t, de nem tudja/akarja felhasználni? nekem szükségem lenne egy kódra belőle.
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Kell vkinek 4 db jegy ma este 7-re makóra a Jézus Krisztus szupersztár szabadtéri előadására?
(Mielött bki bmit mondana, nem én nyertem és betegség miatt nem tudnak elmenni..)
(Mielött bki bmit mondana, nem én nyertem és betegség miatt nem tudnak elmenni..)
Nekem is van jegyem az Ong Bak-ra he kell jelentkezzetek!
Ha valaki a KIKA-ba szeretne kerti bútort vásárolni augusztus 15-ig, van kuponom, ami 15%-os engedményre vonatkozik.
Van 2x2 jegyem Ma este 8-ra a Kossuth moziba az Ong Bak-re. Ha valakinek kelle, megirom a részleteket.