Lakik valaki Egerben?
Vagy a környékén?
Sziasztok!
Érdekel valakit június 27-én hétfőn, 20-órai kezdéssel a
Gőzfiú (Steamboy) című animációs sci-fi?
Premier előtti DVD-vetítés, meghívó 2 személyre.
Érdekel valakit ma estére a Duna Plázába 2 mozijegy a Pofonok földje című filmre? 20 órakor kezdődik, előtte fél órával kell átvenni a jegyet a helyszínen, Unos vetítés.
Nem tudok már ma netezni, telefonon tudtok elérni: 06/20-463-6615
boyka
Én arra jártam és azért nem adtak, mert a 25 év körüli férfiakat akarták ezzel megcélozni. Amúgy a pénteki edzésre osztogattak.
Diszkrimináció.
Fáreó, a Zöld Pontok már elfogytak.
Nekem kell előbb jegy akinek van nekem adja adok érte bármit.
Húú jegyek engem is érdekelnének, vagy ha valaki találkozik velük kérdezze meg, hogy hol osztogatnak még és mikor!
Én is szívesen fogadnék néhány jegyet a Hungaroringre.
Megegyezés szerint.
Ma (szerdán) a Clark Ádám téren osztogattak ingyen jegyeket a Hungaroringi pénteki szabadedzésre (Forna 1). Akinek a tulajdonába van fölös jegy megajándékozhat vele, akár meg is venném....................
krysztasz!
engem is érdekelne néhány zöld pontocska,ha még akad?!
az ingyenesbe is írtam, hogy akit érdekel Zöld Pont a játékhoz, írjon, mert tudok küldeni.
ha valaki fel tudna ajánlani 2 mozijegyet hétfőre (jún.20), akkor legyen szíves írjon a gazdinf@freemail.hu címre.
köszönöm
helló!
2 jegy az Edukatorsra, mára gazdit keres.
Este 8-kor lesz a Mammut II-ben.
Szia cowgirl! Engem érdekelne a mozijegy. Tudnál írni egy emailt:esz-t@freemail.hu. Köszi
Hali!
Nekem is van jegyem az Edukatorsra, a Mammutba ha kell valakinek írjon!
Cowgirl!!
inkább Te írj mert sietek , én Pesten vagyok !!
Szia Jerry Lee!
Nagyon örülnék annak a jegynek is.

Tudnál egy mailt dobni, hogy hogyan tudnám átvenni tőled a kupont? (Persze csak ha még mindig áll a dolog!)
Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások